3442
-
nono55 #1066 Nem.Én norb vagyok a tJames jó barátja! -
felegyi #1065 Akkor te most tjames vagy? Mert nem tudtam egész jól értelmezni a mondatodatxD! -
#1064 Bocsi ha félreérthető voltam... nem arról irtam hogy kormánynál jobb a kontroller... a francokat! hanem hogy egy autós játkot egy árkéd féle autós játékot ugy lehet vele iránytani mint kormánnyal mármint van gáz-fék adagolás, meg analógokkal lehet fokozatosan korményozni vagy tartani egy kormányszöget... természtesen szimeket korménnyal kell, és rfactort, vagy Raceét nem is lehet mással... nemkell ezt sem bemutatni nekem, rfactor, race mind megvan origibe és játszok is velük ( aláírásom, link ). Sony F1 mindig is árkéd volt, de hát egyik rossz után most a mégnagyobb rossz jött hogy a kódmesterek kapták meg, mert nagy valószínüséggel árkéd lesz, akárcsak a Grid... maradnak az rfactor f1 modok... -
nono55 #1063 rFactor garázsprojekten megsértődtem! :))))))))
Az egyetlen ütős szim játék, a SimBin-ekkel együtt!
A többi valóban garázsprojekt.Ha nem hiszed, próbáld ki!Töltsd le a modokat hozzá, és utána hasonlítsd össze a konzolos "szim játékokkal".
A konzol egy kegyetlen nagy marketing biznisz, nem több... -
#1062 Nekem nincs mit belátnom:) 386as gépek óta pécém van, jópár éve versenyekre jártam Csébe, Quake 3ba... nemhiszem hogy bármit is bekéne látnom... az viszont tuti biztos hogy én soha nemfogok csét meg codot konzolon játszani multiba, mert az egérrel jó, oda rántások meg nemtudom mik kellene ( ezt is lehet kontrollerrel, de ha már pécén megvan a skill nemfogok másra gyúrni:) ), de Single fpseket csak és kizárólag kontrolleren konzolon játszok, mert nincs lényegi különbség a pécé+egér kombó közt... RTS meg mint mondottam, totál más világ, de én eztr sem fogom konzolon játszani max a Halo Warsot, igaz pécén sem rtsezek a Red Alert 2 óta. -
nono55 #1061 Felegyi barátunk jól ismeri a barátomat.tJames a GK-ról.
:)))))))))))))) -
nono55 #1060 Egy jó barátom nagy X360-as és ő is ugyanezeket mondja.Nekem az agyam viszont képtelen a két joyt irányítani.Bill és egér!Nekem ez jön be.
A kormányról viszont ne vitázzunk, mert egyértelmű, hogy kormánnyal jobb és könnyebb, mint joy-al.Persze a feelingje is csak ennek van meg.Azért kíváncsi vagyok, hogy milyen egy rFactort vagy Race07-et joyal irányítani.Belegondolva, képtelenség.Nem hiába nem adnak ki szimulátort konzolra.Sony bepróbálkozott az F1-el, de bukta is volt az egész, egy nagy vicc, jobb lett volna ha neki sem állnak, mert így a licensz jog megvásárlása után, csak ő készíthetett F1-es játékot.Pár évre elvették a PC-ek elől a játékot, most meg a Codemasters csinál valami arcad F1-et.Komolyan mondom, ez már felháborító... -
felegyi #1059 Azért lásd be, hogy FPS-t és RTS-t PC-n az igazi irányítani! Sokan jönnek azzal hogy konzolon is ugyan olyan! Jajj, kit érdekel hogy ugyan olyan? Nem merik ki mondani hogy PC-n jobb irányítani, jöönek azzal hogy vannak könnyített funkciók, és??? Akkor is RTS FPS = PC!! -
#1058 Pécére sincs normális szim... csak a Simbin játékok, a többi mind garázsproject ( LFS, factor, netkar, iracing, stb... ), és elég elavultak mára... persze mivel nincs más ezzel kell játszani. Konzolra nincs szim ez való igaz mert nincs rá igény ( ahogy pécén sincs széles körbe mert ez előbb felsorolt játékok rétegjátékok, ezért is kell a sok éves Gmotor2vel ellátott Simbin gémekkel játszani, ami valjuk meg már nem mai csírke... ) de van Forza, és GT ami közelít hozzá, megvan bennük minden olyan dolog ami a mai pécés szimekből hiányzik, a hangulat, a liszenszelt autók, és látvány... -
#1057 Konzolon is ugyanugy megvannak a kialakult irányítási formák minden stílushoz... ha csak azt nézzük hogy az analógokkal fokozatosan lehet a haladás, irány sebességét változatatni akkor már jobb mint egy WSAD, ha azt nézzük hogy a kontrolleren ravaszok vannak, akkor már feelingesebb mint egy egér klikk... ha azt nézzük hogy bármelyik autós gémet ezerszer jobb kontrolleren irányítani ( az analógok, gáz, fék ravaszok, vagy "pedálok" miatt ), ha azt nézzük hogy egy TPSt mint pl Assassians Credd pokoli kényelmes és egyszerű irányítani, ha egy sportjátékot nézünk akkor triviális a dolog stb... két pont van amin el lehet vitázni az az RTS és az FPS, de ezek olyan dolgok hogy RTShez is megvan az az interfész hogy lehessen vele zökkenőmentesen játszani ( totál más mint pécé egér bill, külön menüpontok vannak a konzolos rtsekben ) az FPS pedig szvsz tökéletesen mind1 min játszod mert aki végigtolt pécén pár Fpst ( én csézek ma is, cod szintént ) és konzolon is letolt pár címet annak oly mind1 hogy mivel iránítja mert észre sem veszi...
Nem vita, ez is csak egy vélemény:) xy év pécézés és 1 év konzolozás után. -
nono55 #1056 Amúgy meg szimulátor fan vagyok, úgyhogy majd mindig a MOMO kormányomat fogdozom...Konzolra viszont egy normális szimulátort sem ismerek.Amit meg aként adnak el, az is egy gyenge árkád valami... -
nono55 #1055 Meglepő vagy nem meglepő ez van.
Én PC-n tolom és hidd el, semmi bajom az irányítással.
Konzolra viszont már nagyon régóta mondogatják, hogy elcseszték.
Viszont az én véleményem szerint, bármilyen gémet egyszerűbb PC-n irányítani, mint konzolon.Talán mert ehhez vagyok hozzászokva.X360-on max a Fight Night-ot tudom normálisan irányítani.Ha lesz konzolom, arra is dugom egyből a bill-t meg az egeret, a gémpad meg megy a szekrénybe. -
#1054 Tényszerű... -
#1053 most végre beszélt is edward és ahogy hallgatom a szinkronja "Max Payne" vagyis James McCaffrey. -
nono55 #1052 Van még vki, aki megvette?Érdekelne az ő véleménye is... -
#1051 Ezt nemtudhatod, bár meglepő lenne hogy ha ez igy lenne, mivel tényszerű hogy kontrollerrel TPSt baromi könnyedén és kényelmesen lehet játszani. -
nono55 #1050 Konzolon az irányítás egy nagy kaki ez tény és ezt már régóta tudjuk.
PC-n viszont semmivel sem különb, mint a Prince of Persia.
Nekem speciel semmi bajom, az irányítással. -
nono55 #1049 Várjunk még vele.
Még csak az episode 2-nél tartok... -
#1048 Elég baj ez :( -
#1047 Amugy nemkellenek képek...
Alone 5 GT HD
Nem mert rá 6ot adni, pedig irányítás gáz, bugos, és az autós rész förtelmes... meg lényegében egy jópofa akciógém, nem pedig Alone in the Dark... bár akinek akció játék kell annak tetszeni fog biztos. A zene még mindig ütős, de ez nemsokat segít rajta. -
#1046 Hát sajna itt nem nagyon fogsz megijedni:( -
#1045 Érdekes hogy az Alone mivoltát, a félelemkeltést nem említi meg senki... mert ugyebár az első 3 részbe igen nagy szerepe volt, mivel a játék címe az hogy Alone in the Dark... nem pedig Alone az eksöngém. -.- -
nono55 #1044 Hát megpróbálok majd valamikor, mert vasárnapnál előbb nem leszek Alone in the Dark közelben, sajna. :P
Amúgy ugyan az, mint az előzetes trailerek...
Most már bátran ki merem mondani, hogy aki lepontozta az egy gyökér volt.
Ez az a játék, amit ha elkezdesz nem bírod abbahagyni.Mindig történik valami, mindig meg kell oldani valamit, izgalmas és magával ragadó.Rengeteg dolgot tudsz felvenni (persze ami a bőrjakóba belefér) és mindenfélét lehet csinálni.Pl. rovarírtó spray+Zippo...Gyakorlatilag a korlátlan lehetőségek tárháza ez a játék, rád van bízva, hogy az adott feladatokat, hogyan oldod meg.A játék során bejárhatod az egész Central Parkot.Ezeket a "démonokat" csak tűzzel tudod megsemmisíteni.Én pl úgy csináltam tegnap, hogy jött 3 ilyen furcsa szerzet.Kerestem egy seprűt vagy egy baseball ütőt.Felvettem, belelógattam egy égő autó feltörő lángcsóváiba és azzal vertem őket.Aztán volt olyan is, hogy jöttek 2-en, nekem meg menekülnöm kellett.A közelemben sehol sem volt tűz, így nekem kellett csinálnom.A gond ott volt, hogy egy számzáras ajtót kellett kinyitnom, amin 3 szám véres volt.Na a kombinációt kellett kitalálni (nem volt nehéz, 3 számból elég hamar rá lehet jönni a megfelelőre),de akkor is ki kellett próbálni, hogy melyik a helyes kód.Na azt csináltam, hogy a lift körül félkör alakban, kilocsoltam, valami éghető anyagot, aztán a Zippoval begyújtottam, így tartottam távol a fura szerzeményeket.Majd volt időm a számzárral tökölni.:)Aztán kinyílt az ajtó és egy démon rám támadt, majd beleestem a saját magam által kreált tűzbe, aztán gatter.Kezdhettem elölről.Utána már úgy csináltam, hogy körberaktam magam 4 székkel amit felgyújtottam, szintén a távol tartás miatt.Még mielőtt kinyílt volna az ajtó, meglocsoltam a lőszereket ezzel a gyúlékony anyaggal.Ajtó nyit, démon jön, én meg a tüzes lövedékkel szíven nyomtam.(már ha volt egyáltalán szíve) :D -
#1043 -
strebacom #1042 Szokás szerint nyomjátok a sok süket dumát....mint mindig , van Warez game...nincs akkor meg miröl dumáltok sok hsz.-en keresztül....inkább innátok meg egy jó hideg sört ebben a melegben az egészségetekre...sokkal jobb lenne.... -
Djemba #1041 de még a clone verzió sincsen kint -
#1040 egyik privát torrentoldalra felraktak egy clone verziót, elindítani azt nem lehet -
#1039 nono55 esetleg raknál fel képeket? szerintem mindenki örülne neki:) -
felegyi #1038 Egy kis feszültség oldaó annak, aki nem tudta volna értelmezni az 1013-as választ: Ez van sem repedt mert kekszek desided nem megrepeszteni az atarijátékot két héten keresztül. Teszik azt, mert az atari csődön van, amiatt nem fogják megrepeszteni a játékot, amíg az atari a játékcopysok közül eleget fog eladni So, te és én, csak tudunk várni vagy el tudunk menni atarit támogatni by Wabforditas... Innen látszik hogy alapbol nem forditott le szavakat, tele van helyesírási hibákkal ami azt mutatja hogy valamo Skót irkál hülyeségeket a neten! -
strebacom #1037 Még mindig semmi...ez itt a lényeg vagy tévedek... -
#1036 [kezetráz] -
#1035 kérdezd meg a crackereket. -
#1034 Köszke.Mér nem tudják feltörni? -
#1033 há mikor feltörik...ami max. 1 hét remélem:S -
#1032 Mikor jön ki warezra ez a fosss? -
#1031 Nah tessék, itt egy kolléga -
#1030 Tudod az ismeretségi köröm leginkább kétkezi munkásokból áll és nekik nincs számlájuk, mert kézbe kapják a lóvét. És különben is szeretem kézzel fogni azt amiért fizetek. Nevezz hülyének, maradinak de ha veszek egy játékot az legyen dobozban (különben mit rakok ki a polcra?), legyen lemezen, és legyen hozzá kis füzet is sok szép képpel. Sosem fizettem neten semmit, és nem is fogok soha (úgy se tudnék a lent említett okokból kifolyólag). Ennyi. -
#1029 Mondjuk momentán egy ismerősömnek sincs dombornyomott kártyája, arról nem is beszélve, hogy ha már fizetek valamiért akkor kapjak is érte valamit ne csak egy kódot, meg egy linket, mert nekem igenis fontos a doboz is. -
#1028 Vannak embertársaid akiknek feltehetőleg van, és megkérded őket hogy segítsenek ebben... ( nekem sincs dombornyomott kártyám, de mégis megtudam venni ( hála a barátoknak ) a játékokat neten... ) -
#1027 "Ha valakinek kell, akkor megveszi neten"
Persze hogyne, azonnal... adsz hozzá bankkártyát meg számlát is mindenkinek? Nekem pl van bankkártyám, de electron, és a számlámon is csak egy jelképes összeg van (régi melóhely kérte hogy legyen). De mi van azzal akinek nincs számlája se? Nem olyan kézenfekvő ám a neten való fizetés, mint egyeseknek.