Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Már jön nékem,igaz csak ps2-re,sokat nem várok ettõl a verziótól,de kihúzom vele a pc verzióig,legalább lesz összehasonlítási alap 😄

PSN ID.: Beegabor

Köszi testvérkém ezt kerestem.......<#law><#worship>

grebber
Ez->Nforce

Next PC upgrade: 2022

Mi lett az új linkje az Nforcenak???

grebber
😄 Akkor nem lehet rossz.

Nforce-on is nézegetem torrenten is ahol lassan már 100aknak van meg de sehol senki nem irt a játékról.

Istencsászár
Az egyetlen haverom szerint aki warezos boxal rendelkezik "ALONE IN THE DARK 5 ez 10/10 game baszottul adja"

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Valaki talált már az xbox 360as verzióról beszámolot akiknek már megvan?

<#worship><#integet2>

Istencsászár
Másról is ellehet diskurálni mint a warez😊 szerencsére pécére még nemlopták ki, a megjelenési dátum pedig változatlan.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Megjelent vagy mi ez a sok hsz.....csak nem az Assassins-nél levö tolom a sok süket dumát ismétlödik meg, mert akkor sok bann... lesz!!!<#levele><#zavart2>

Evin
Én majdnem végigvittem a 4-et, és szeretem/olvasom Lovecraft novelláit, ami a játék alapja (volt eredetileg).

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kirol
Az utolsó része a mondatodnak sajnos meglesz, ha láttad, volt egy hent videó is a játékból, ami rohadtul nem kellene.

Kandurex
bizony, a legjobb fajtából pedig, remélem sikerült összehozni egy jó darkos kalandjátékot, nem pedig lövöldözõs hülyeséget!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na jó, van benne akció is 😛 Legalábbis a 4-esben...
Én tudom. Az egyik legrégebbi horror-kalandjáték sorozat 😊
zzeN
batmanbõl jöhetne egy nextgen játék...de ez OFF

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kirol
Basszus ti várjátok, és azt se tudjátok mi az az Alone in The Dark.
Csak jöjjön ki, és holnapra végignyomhassa mindenki az a lényeg. Hihetetlen mi megy itt!

Istencsászár
Nem mintha sokkal többet érnének 360on ezek a gémek😊 egyedül a Supaerman demo ami tetszett, be kéne szerezni... már pár ezresét utánamdobják... de ez az ájrönmen messze nem szép, sõt gagyi szar minden tekintetben. Hulk demo biztos lesz, a videó alapján ez szép, csak kidolgozatlan és a szokásos csihi puhi.

kirol
4. rész (2001) nincs is xbox-ra szerintem.

Kandurex
sajnos nem, csak elírták a címet...kint van warezon..

zzeN
hát ez lol...etetik itt a népet😊

szerk.: tudtam én h az 5😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Amúgy különben meg nem is jött ki semmi, mert utána néztem.
Nincs x360-am, de amiket most feldobnak kacsa-ként, az a 4.rész, most meg az 5.rész fog megjelenni. NEM MINDEGY!
Úgyhogy vaklárma.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
Egy egyszerû pénzügyi gyakorlat az oka. A teljes játék, ha kint van a piacon és közben jelenik meg demó, akár 100% -al is növelheti az eladásokat. Ugyanez nem érvényes fordítottan, vagy csak nagyon szélsõséges esetben, ergo: amikor a fejlesztõknek kell a reklám, vagy elve úgy gondolják, hogy a programjuk inkább növeli az érdeklõdést.

zzeN
az xbox-os verzió az full szép, de hát a SEGA sose a szebbet adná ki, inkább elénk dob egy play2-es átiratot...

DarkSector
Iron man, meg Hulk...na azok aztán szépek lettek.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Csak olyan sok gyenge játék van, hogy lassan zsákbamacska a játékvásárlás. Itt volt pl az Iron Man. Ritka gyenge lett, pedig azt vártam legalább játszható lesz.

DarkSector
Háát volt példa, hogy a launch után 2 héttel jött a játék demo-ja, de ez szerintem tiszta hülyeség.
Ezért nem is értem, hogy miért így csinálták.

DarkSector
Ha jön a demo, akkor jó. De én egyszerûen nem vágom, hogy miképpen gondolkodnak a fejlesztõk...
Ha ekkora a vágyakozás a játékosokban a játék után, akkor ha nem adnak ki demo-t, akkor jóhogy mindenki köröm szakadtáig fog küzdeni azért, hogy végre kipróbálhassa.
Ezzel elérik azt, hogy mindenki türelmetlen, és rááll a letöltésekre, nemhogy kidobnának egy demo-t, hogy lenyugodjanak az emberek, és kibírják a megjelenésig.
Ez akkora nagy hiba, az összes fejlesztõ részérõl, hogy még csoda, hogy nem jöttek rá.

zzeN
nem hinném h 3 nap elõtt a full megjelenésig kidobnának egy demót...hamarabb kellett volna

Istencsászár
-.- ennek örülni kell? inkább eltörném a két kezét aki kitette netre, azt a programot melyet a fejlesztõk sok 100 óra munkával készítettek el... pár nap és jönnek a HD rivjúk, tesztek, videók és remélhetõleg egy Demo...

kirol
Akkor szerintem most azonnal zárja be valaki a topikot!!

DarkSector
Jogos. Szerintem ezért sem fáradnak a demo-kkal.

DarkSector
Mivel aszonták szigorúan egyszerre jön ki mindhárom platformra, ezért akár bármelyik percben jöhet PC-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#smile><#taps><#taps><#taps><#taps>

kirol
Miért is ez a "ma már"?
Emiatt a csúnya rohanó kegyetlen világ miatt, vagy mi?

Evin
Nem a warezt akarom népszerûsíteni, de ha nem lesz demó PC-re, akkor nem marad más. Manapság már felelõtlenség úgy játékot venni, hogy ki sem próbáltad.

kirol
Ja, én is most láttam.

Áh, nem igaz, xbox360-ra kijött 😮
Kandurex
pedig ennyi a lényeg 😊

Istencsászár
Pécében lehet, azt énis vettem ott még régen.

grebber
Én csak ott vettem eddig de pc-s gamet és az egyárban van a többi bolt áraival legalábbis amiket vettem egy árban volt nekem az van legközelebb 😄

Istencsászár
Komolyan mondom aki ott veszi meg a várt játékát ennyiért azzal azt tenném hogy odaállnék a bolt elé mondjuk a Westendbe és amikor kijön vigyori fejjel, megkérdezném tõle hogy mennyiért vette aztán megmutatnám neki hogy 3 metrómegállóval arréb ( ûber ) vagy 1! villamos megállóval ( gyalog 10 perc se ) arréb ( platinum ) vagy 3 villamos megállóval arréb ( corner ) 3-4 ezrrel olcsóbban vettem😊 szerintem a fejéhez kapna...és többet nem vásárolna ott.

DarkSector
Jah monnyuk tesco az verhetetlen.<#vigyor3>
Hogyis van a reklám ... "mindek olcsó 1 helyen!"....

DarkSector
Én monnyuk ezzel szarban lennék, mert még gépre sincs lóvém...<#vigyor5>

ffxi
576-nak csak az újságja jó. Néztem a PoP trilógiát és drágább mint a Tesco-ban. Kénytelen voltam oda gyalogolni 😞

Fákjúal!

Kandurex
nincs nagyobb pénzszopó az 576 -nál,...érhetetlen számomra, h valaki ott vásárol

Istencsászár
576ot felejtsétek már el... köztudott hogy sok ezer haszonnal dolgoznak, és van pofájuk az átlagos árnál 3 ezrrel drágábban is adni a játékokat.

[url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=10]Überkonzol megjelenések, árak.[/url]

DarkSector
Mert?

DarkSector

Remélem pc-re is hamarabb érkezik...

Xbox tulajok már örülhetnek...