Paksi SE
  • McFrost
    Salamon Miklós hosszú pihenő után az idei szezonra visszatért az élvonalba a Vasas együtteséhez, de mivel a piros-kékeknél csak a harmadik számú középső védő lehetett volna, inkább Paksra igazolt, korábbi csapattársához, Lengyel Ferenchez. Az együttes nagyon meggyőző teljesítménnyel zsebelte be az NB II Nyugati csoportjának aranyérmét, így - ha minden jól alakul - a Dunaferr korábbi labdarúgója ismét az első osztályban futballozhat majd.
    - Örömmel igazoltam Paksra, hiszen több korábbi csapattársam is ott játszik - mondta Salamon. - Annak fényében, ahogyan a Vasas hogy szerepel, mindenképpen jó döntésnek tartom a váltást. Úgy érzem, hogy a másodosztály bajnoki címe a tavasz elején dőlt el, amikor "hatpontos" mérkőzésen 3-2-re megvertük a Felcsútot. Nagyon érdekes, hogy az első osztályban már voltam bajnok, a második vonalban viszont most értem először a csúcsra.
    A játékos szerződése a nyáron lejár, Salamon azonban mindenképpen maradna a csapatnál.
    - Egyelőre még nem tárgyaltunk a vezetőkkel ebben a kérdésben - mondta a rutinos védő. - Úgy gondolom, hogy a bajnokság zárása után asztalhoz ülhetünk, és remélem, hogy sikerül majd megállapodnunk.