2850
Paksi SE
  • csum666
    Ez meggyőző válasz volt:D

Amugy hajrá az nb1 hez a bennmaradásért küzdeni szép dolog főleg ha siekrülni fog:D
  • McFrost
    ha ilyeneket hallasz , akkor jó a füled , elég lenne belőle egy is!
    Te ne pofázz az állami csapatról világos , azt sem tudod mit beszélsz!
    ráadásul fogalmazni sem tudsz.....
  • csum666
    Nem azt mondtam csak azt hallottam nem fognak indulni az nb1 ben ezér kérdeztem...
    De nem érdekel hogy milyen jók meg máker kupa győzelem megvan az a lényeg

és 1 paksi szurkoló ne okoskodjon mikor a paks a közelébe se volt ésatöbbi....

Még 1 állami csapat mint a kosár majd az atomerőmű emg az állam megveszi a bajnokságot... bár örülnék végre 1 Bl ben szereplő jó csapat lenne a paks :D:D:D

Hajrá fiúk itt most ki lesz a mészáros család?? Üdv nyerjetek BL-t:D
  • csum666
    Örülök az építő jellegű hozzászólásoknak!
  • McFrost
    beszerveztem egy barátom:)
  • McFrost
    láttam kira , remélem hamar elkészül a többi mez is!!!
  • EOX
    mi folyik itt?:)
  • sütis
    nézd meg a képem mcfrost
  • McFrost
    na , nyomd koma
    [mcfrost alutt]
  • sütis
    mcfrostnak nyomaveszett!!
  • sütis
    merre vagy mcfrost?
  • sütis
    megjött a cukros bácsiiiiii....
  • McFrost
    nem jössz?
  • McFrost
    Sporikám!
    Mé nem ez lett a neved,mé sütis?
  • NaNoKuTyA
  • sütis
    nemsokára láthatjuk miként ünnepel egy NBII.-es bajnokcsapat! spori
  • 0ppika
    Az SG-nek nincs szüksége ilyen emberekre, nekünk meg főleg nem
  • McFrost
    igen hülye vagyok , de téged itt akkorsem kérdezett senki , qrva nagy makker a kupagyőzelmetek , de a bajnokságot meg nem vagytok képesek megnyerni!
    senki nem hívott ide , mert "csak a Fehérvár" az inteligenciád
    azt meg hogy ki jáccon NB1-be ne már egy ilyen félküllős döntse el!
    ráadásul az ASE ellenességedet lennt a téren a homokozóban vezezsd le
    viszlát!
  • EOX
    már bocs, de miből gondolod, hogy pl a reac vagy a zte erősebb mint a Paks?
    amúgy a vidid hazai pályán nem tudott minket megverni a télen(1-1)
  • csum666
    te hülye vagy??.... normálisan kérdeztem de a magyar bajnokságnak nincs rátok szüksége!!!!! nékületek is elég gyenge HAJRÁ VIDI kupa győztes!!!
  • McFrost
    Revansot vettek az ősziért
    Labdarúgás - Null-kettő után kezdett focizni az ünnepelt Paksi SE

Bő negyed óra alatt kétgólos hátrányba került a Paks, ám Buzás Attila vezérletével még a szünet előtt egalizált a bajnok, a második félidőben pedig fordított a Kaposvölgye ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 28. fordulójában.

Zerza József

Paksi SE–Kaposvölgye-

Nagyberki 4–2 (2–2)

A mérkőzés osztályzata: 3.

Paks, 900 néző. V: Mészáros I. 8 (Viszokai, Nagy Sz.).

Paks: Bita 5– Tóth P. 5 (Szabados 6, a 46.), Fehér 7, Barics 6, Csehi 6–- Ambrus 6, Mészáros 6– Kiss T. 6 (Heffler –, a 85.), Buzás 8, Báló 6– Nógrádi 7 (Varga L. –, a 75.). Edző: Lengyel Ferenc. Kaposvölgye: Laj-kó 5– Tamás 5, Tachie 5, Szabó M. 5, Kálói 5– Huzmi 6 (Bede –, a 75.), Kovács A. 5, Lakatos 7, Horváth J. 5 (Kovács N. –, a 85.)– Hornyák 7, Horváth Gy. 6. Edző: Horváth Lajos.

A 16. percben Huzmi kapott jó labdát Horváth Gyulától, s 12 méterről vezetést szerzett a vendégeknek. 0–1. Két perccel később Horváth Gy. csapott le egy előrevágott labdára, és Bita mellett 10 méterről tovább növelte a somogyiak előnyét. 0–2. A 33. percben Buzás átadását Nógrádi 14 méterről a jobb alsó sarokba lőtte. 1–2. A 38. percben Buzás az előre törő Tóth Pétert ugratta ki, s a védő 15 méterről kiegyenlített. 2–2.

A szünet után a hazaiak kezdtek jobban, de a vendég védelem időben hatástalanította a meg-megújuló támadásokat. A 65. percben aztán a Nógrádi buktatásáért megítélt 22 méteres szabadrúgásból Buzás a bal sarokba csavart. 3–2. A 70. percben Fehér lövése még lepattant a védőkről, Szabados azonban rácsapott a labdára, és öt méterről beállította a végeredményt. 4–2.

Álmosan kezdtek a hazaiak, később azonban fokoztason kidomborodott nagyobb tudásuk. A paksiak végül biztosan nyertek, s egyúttal törlesztettek az őszi nagyberki vereségért.

Lengyel Ferenc: – A héten sokat beszéltünk arról, hogy az első 20 percben nyújtott játék ne történjék meg. Később már a régi PSE volt a pályán.

Horváth Lajos: – Fegyelmezetlenül, sok hibával asszisztáltunk a paksi ünnephez.
  • McFrost
    nemtom kérdezett - e valaki?
    olvass vissza , mindent megtudsz és ne kérdezz , főleg ilyen lenézően!
    viszlát
  • csum666
    Lesz pénz az nb1-re???

Ill a "stadion" alkalmas lesz rá??

vagy nem jut fel az pse....

mi a jellenlegi állás annak az értelmében hogy a lehetőség megvan rá...mint nb1/b nyertes
  • McFrost
    pedig jó volt!
    spori is korrekten fújt lap nélkül vezette le
    az ellen mestere meg végig a korláton kívülről dirigált , 2. félidőben mellettünk obégatott 10 méterre , aztán elcsemdesedett:)
  • EOX
    grat a csapatnak!:) ki akartam erre menni, de majd inkább az utolsó fordulóban
  • Zséé
    szokásos győzelem
  • McFrost
    PSE-Kaposvölgye 4-2
    1 perces rövidzárlat:0-2 , utána henger:)
  • McFrost
    Mai sportban volt , hogy Lengyel Feri már tárgyalt a vezetőkkel ajövőről és közel kerültek a megállapodáshoz!
  • EOX
    sima győzelem lesz:)
  • McFrost
    Lengyel edző felszabadult játékot vár
    Labdarúgás A Kaposvölgye ellen bajnokként lépnek pályára a paksiak
    R. G.

Az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportja hétvégi fordulójában a már bajnok Paksi SE a Kaposvölgyét fogadja.

Paksi SE–Kaposvölgye: vasárnap, 18 óra. Lengyel Ferenc: – Magabiztos győzelmet arattunk Budakalászon, legutóbb Siófokon (2–0-ra nyert a PSE – A szerk.) voltam ilyen nyugodt a kispadon. A csapat remek felfogásban focizott, s egységes gárdaként, kiváló közösséget alkotva ünnepelte a lefújást követően a bajnoki címet. Boldog vagyok, hogy megvan az arany, egész évben ezért dolgoztunk. A játékosok szerdáig kimenőt kaptak, így egy kicsit kipihenhették az idegi és testi fáradságot. Az utolsó három fordulóra is hasonló koreográfia szerint készülünk, hiszen az NB I-es rajtig alig marad idő a regenerálódásra. Bajnoki cím ide vagy oda, továbbra is elsődleges célunk, hogy maximálisan kiszolgáljuk közönségünket. A Kaposvölgye ellen felszabadult játékot várok. Salamon és a Tamási biztosan nem lép pályára, de Buzás, Varga L. és Csehi T. visszatér.

A tervezett kezdőcsapat: Bi-ta– Ambrus, Fehér A., Barics, Csehi– Kiss T., Mészáros I., Buzás, Báló– Nógrádi, Szabados vagy Varga L.
  • McFrost
    szerintem egy minden poszton bevethető védő kellene és egy csatár , aztán irány!
  • EOX
    Védelmet nem nagyon kell bolygatni, 27 meccsen 18 kapott gól nagyon jó sztem
  • McFrost
    Salamon Miklós hosszú pihenő után az idei szezonra visszatért az élvonalba a Vasas együtteséhez, de mivel a piros-kékeknél csak a harmadik számú középső védő lehetett volna, inkább Paksra igazolt, korábbi csapattársához, Lengyel Ferenchez. Az együttes nagyon meggyőző teljesítménnyel zsebelte be az NB II Nyugati csoportjának aranyérmét, így - ha minden jól alakul - a Dunaferr korábbi labdarúgója ismét az első osztályban futballozhat majd.
    - Örömmel igazoltam Paksra, hiszen több korábbi csapattársam is ott játszik - mondta Salamon. - Annak fényében, ahogyan a Vasas hogy szerepel, mindenképpen jó döntésnek tartom a váltást. Úgy érzem, hogy a másodosztály bajnoki címe a tavasz elején dőlt el, amikor "hatpontos" mérkőzésen 3-2-re megvertük a Felcsútot. Nagyon érdekes, hogy az első osztályban már voltam bajnok, a második vonalban viszont most értem először a csúcsra.
    A játékos szerződése a nyáron lejár, Salamon azonban mindenképpen maradna a csapatnál.
    - Egyelőre még nem tárgyaltunk a vezetőkkel ebben a kérdésben - mondta a rutinos védő. - Úgy gondolom, hogy a bajnokság zárása után asztalhoz ülhetünk, és remélem, hogy sikerül majd megállapodnunk.
  • McFrost
    igen
  • EOX
    Ez a jövő évre selejtez?
  • McFrost
    Magyar Kupa szerdai, 3. fordulójában. A Paks focibemutatót tartott.
    Simontornya–Paksi SE 0–12 (0–4). Simontornya, 150 néző. V: Éreth. Gól: Szabados 3, Buzás 2, Varga L. 2, Nógrádi, Tóth P., Csehi T., Kiss T., Barics. Jók: Simoni, Kovács L., illetve Buzás, Tóth P., Kiss T., Barics.
  • NaNoKuTyA
    má vágom!
  • NaNoKuTyA
    én sose tudtam ennyire részletesen rázoomolni paksra!:(
    hogy csináltad?:)
  • McFrost
    Mindenki akarja az NB I-et
    Labdarúgás A hónap végére eldőlhet a paksi focicsapat sorsa
    Rónai Gábor

Budakalászi győzelmével a Paksi SE NB II-es labdarúgócsapata megnyerte a Nyugati csoport küzdelmeit, s első Tolna megyei együttesként jogot szerzett arra, hogy az NB I-ben szerepelhessen.

Öt esztendeje rakták le az alapjait annak az együttesnek, amely a hét végén bajnoki címet szerzett. A közös munka Klement Istvánnal kezdődött, az elmúlt két szezonban pedig Lengyel Ferenc felelt az eredményességért. A PSE egy-egy NB II-es és NB III-as bronzérem után tavaly ezüstérmet szerzett az NB II-ben, idén pedig meglett a hőn áhított arany is. A megyei futballbarátok nagyon várták már, hogy megtörjön a jég, s eljöjjön az az idő, amikor egy tolnai férfi csapat a legmagasabb osztályban szerepelhet. Most megvalósult az álmuk: ősztől az Újpest, a Ferencváros és a Deb-recen vizitálhat a Duna-partján.

– Jön az Újpest és a Fradi?– szegeztem a kérdést Haraszti Zsoltnak.

– A csapat megtette a magáét, megnyerte a bajnokságot, s a klubvezetés is szeretné, hogy az NB I-ben szerepeljünk. Még a héten összeül a Paksi SE elnöksége, remélem, hogy mindenki megadja az engedélyt arra, hogy megkezdhessük a tárgyalást a lehetséges szponzorokkal, s előkészítsük az élvonalbeli szereplést – mondta a PSE szakosztálymenedzsere.

– Mondja meg őszintén, hisz benne, hogy sikerül?

– Eddig több támogatónál puhatolóztunk. Úgy érzékeltem, hogy nyitottak az NB I-re.

– Mikor lehet kijelenteni, hogy élvonalbeli gárda a Paksi SE?

– Úgy gondolom, két héten belül döntés születik majd a lényeges dolgokkal kapcsolatban.

– Azt tudjuk már, hogy hol lesznek a mérkőzések és kiket igazolnak?

– A hónap vége felé erre is választ adunk.

– Vezetői pályafutása legnagyobb eredménye ez a bajnoki cím, azt hiszem, az olvasók nevében is gratulálhatok hozzá.

– Köszönöm, de nem csak nekem jár az elismerés. Nagyon sokan dolgoztak azért, hogy az NB I küszöbére kerüljünk. Süli János szakosztályelnök, Lazók Albert szakosztályvezető, Balogh Judit elnökasszony, Karszt József technikai vezető, a teljes szakmai stáb, élén az alapokat lerakó Klement Istvánnal, a sikeredző Lengyel Ferenccel, valamint Péter Norbert és Heizler János edzőkkel, de a klub eddigi támogatói – kiemelten a Paksi Atomerőmű Rt. és a városi önkormányzat –, s természetesen a szurkolók is magukénak érezhetik a sikert. Ez az összefogás eredményezte, hogy ma a legbüszkébb labdarúgóklub-vezetőnek vallhatom magam Magyarországon.
  • McFrost
    vááááóóóóóóóóó , jóak!