2850
Paksi SE
-
#288 Ez meggyőző válasz volt:D
Amugy hajrá az nb1 hez a bennmaradásért küzdeni szép dolog főleg ha siekrülni fog:D -
#287 ha ilyeneket hallasz , akkor jó a füled , elég lenne belőle egy is!
Te ne pofázz az állami csapatról világos , azt sem tudod mit beszélsz!
ráadásul fogalmazni sem tudsz..... -
#286 Nem azt mondtam csak azt hallottam nem fognak indulni az nb1 ben ezér kérdeztem...
De nem érdekel hogy milyen jók meg máker kupa győzelem megvan az a lényeg
és 1 paksi szurkoló ne okoskodjon mikor a paks a közelébe se volt ésatöbbi....
Még 1 állami csapat mint a kosár majd az atomerőmű emg az állam megveszi a bajnokságot... bár örülnék végre 1 Bl ben szereplő jó csapat lenne a paks :D:D:D
Hajrá fiúk itt most ki lesz a mészáros család?? Üdv nyerjetek BL-t:D -
#285 Örülök az építő jellegű hozzászólásoknak! -
#284 beszerveztem egy barátom:) -
#283 láttam kira , remélem hamar elkészül a többi mez is!!! -
#282 mi folyik itt?:) -
sütis #281 nézd meg a képem mcfrost -
#280 na , nyomd koma
[mcfrost alutt] -
sütis #279 mcfrostnak nyomaveszett!! -
sütis #278 merre vagy mcfrost? -
sütis #277 megjött a cukros bácsiiiiii....
-
#276 nem jössz? -
#275 Sporikám!
Mé nem ez lett a neved,mé sütis? -
#274 -
sütis #273 nemsokára láthatjuk miként ünnepel egy NBII.-es bajnokcsapat! spori -
#272 Az SG-nek nincs szüksége ilyen emberekre, nekünk meg főleg nem -
#271 igen hülye vagyok , de téged itt akkorsem kérdezett senki , qrva nagy makker a kupagyőzelmetek , de a bajnokságot meg nem vagytok képesek megnyerni!
senki nem hívott ide , mert "csak a Fehérvár" az inteligenciád
azt meg hogy ki jáccon NB1-be ne már egy ilyen félküllős döntse el!
ráadásul az ASE ellenességedet lennt a téren a homokozóban vezezsd le
viszlát! -
#270 már bocs, de miből gondolod, hogy pl a reac vagy a zte erősebb mint a Paks?
amúgy a vidid hazai pályán nem tudott minket megverni a télen(1-1) -
#269 te hülye vagy??.... normálisan kérdeztem de a magyar bajnokságnak nincs rátok szüksége!!!!! nékületek is elég gyenge HAJRÁ VIDI kupa győztes!!! -
#268 Revansot vettek az ősziért
Labdarúgás - Null-kettő után kezdett focizni az ünnepelt Paksi SE
Bő negyed óra alatt kétgólos hátrányba került a Paks, ám Buzás Attila vezérletével még a szünet előtt egalizált a bajnok, a második félidőben pedig fordított a Kaposvölgye ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 28. fordulójában.
Zerza József
Paksi SE–Kaposvölgye-
Nagyberki 4–2 (2–2)
A mérkőzés osztályzata: 3.
Paks, 900 néző. V: Mészáros I. 8 (Viszokai, Nagy Sz.).
Paks: Bita 5– Tóth P. 5 (Szabados 6, a 46.), Fehér 7, Barics 6, Csehi 6–- Ambrus 6, Mészáros 6– Kiss T. 6 (Heffler –, a 85.), Buzás 8, Báló 6– Nógrádi 7 (Varga L. –, a 75.). Edző: Lengyel Ferenc. Kaposvölgye: Laj-kó 5– Tamás 5, Tachie 5, Szabó M. 5, Kálói 5– Huzmi 6 (Bede –, a 75.), Kovács A. 5, Lakatos 7, Horváth J. 5 (Kovács N. –, a 85.)– Hornyák 7, Horváth Gy. 6. Edző: Horváth Lajos.
A 16. percben Huzmi kapott jó labdát Horváth Gyulától, s 12 méterről vezetést szerzett a vendégeknek. 0–1. Két perccel később Horváth Gy. csapott le egy előrevágott labdára, és Bita mellett 10 méterről tovább növelte a somogyiak előnyét. 0–2. A 33. percben Buzás átadását Nógrádi 14 méterről a jobb alsó sarokba lőtte. 1–2. A 38. percben Buzás az előre törő Tóth Pétert ugratta ki, s a védő 15 méterről kiegyenlített. 2–2.
A szünet után a hazaiak kezdtek jobban, de a vendég védelem időben hatástalanította a meg-megújuló támadásokat. A 65. percben aztán a Nógrádi buktatásáért megítélt 22 méteres szabadrúgásból Buzás a bal sarokba csavart. 3–2. A 70. percben Fehér lövése még lepattant a védőkről, Szabados azonban rácsapott a labdára, és öt méterről beállította a végeredményt. 4–2.
Álmosan kezdtek a hazaiak, később azonban fokoztason kidomborodott nagyobb tudásuk. A paksiak végül biztosan nyertek, s egyúttal törlesztettek az őszi nagyberki vereségért.
Lengyel Ferenc: – A héten sokat beszéltünk arról, hogy az első 20 percben nyújtott játék ne történjék meg. Később már a régi PSE volt a pályán.
Horváth Lajos: – Fegyelmezetlenül, sok hibával asszisztáltunk a paksi ünnephez.
-
#267 nemtom kérdezett - e valaki?
olvass vissza , mindent megtudsz és ne kérdezz , főleg ilyen lenézően!
viszlát -
#266 Lesz pénz az nb1-re???
Ill a "stadion" alkalmas lesz rá??
vagy nem jut fel az pse....
mi a jellenlegi állás annak az értelmében hogy a lehetőség megvan rá...mint nb1/b nyertes -
#265 pedig jó volt!
spori is korrekten fújt lap nélkül vezette le
az ellen mestere meg végig a korláton kívülről dirigált , 2. félidőben mellettünk obégatott 10 méterre , aztán elcsemdesedett:) -
#264 grat a csapatnak!:) ki akartam erre menni, de majd inkább az utolsó fordulóban -
Zséé #263 szokásos győzelem -
#262 PSE-Kaposvölgye 4-2
1 perces rövidzárlat:0-2 , utána henger:) -
#261 Mai sportban volt , hogy Lengyel Feri már tárgyalt a vezetőkkel ajövőről és közel kerültek a megállapodáshoz! -
#260 sima győzelem lesz:) -
#259 Lengyel edző felszabadult játékot vár
Labdarúgás A Kaposvölgye ellen bajnokként lépnek pályára a paksiak
R. G.
Az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportja hétvégi fordulójában a már bajnok Paksi SE a Kaposvölgyét fogadja.
Paksi SE–Kaposvölgye: vasárnap, 18 óra. Lengyel Ferenc: – Magabiztos győzelmet arattunk Budakalászon, legutóbb Siófokon (2–0-ra nyert a PSE – A szerk.) voltam ilyen nyugodt a kispadon. A csapat remek felfogásban focizott, s egységes gárdaként, kiváló közösséget alkotva ünnepelte a lefújást követően a bajnoki címet. Boldog vagyok, hogy megvan az arany, egész évben ezért dolgoztunk. A játékosok szerdáig kimenőt kaptak, így egy kicsit kipihenhették az idegi és testi fáradságot. Az utolsó három fordulóra is hasonló koreográfia szerint készülünk, hiszen az NB I-es rajtig alig marad idő a regenerálódásra. Bajnoki cím ide vagy oda, továbbra is elsődleges célunk, hogy maximálisan kiszolgáljuk közönségünket. A Kaposvölgye ellen felszabadult játékot várok. Salamon és a Tamási biztosan nem lép pályára, de Buzás, Varga L. és Csehi T. visszatér.
A tervezett kezdőcsapat: Bi-ta– Ambrus, Fehér A., Barics, Csehi– Kiss T., Mészáros I., Buzás, Báló– Nógrádi, Szabados vagy Varga L. -
#258 szerintem egy minden poszton bevethető védő kellene és egy csatár , aztán irány! -
#257 Védelmet nem nagyon kell bolygatni, 27 meccsen 18 kapott gól nagyon jó sztem -
#256 Salamon Miklós hosszú pihenő után az idei szezonra visszatért az élvonalba a Vasas együtteséhez, de mivel a piros-kékeknél csak a harmadik számú középső védő lehetett volna, inkább Paksra igazolt, korábbi csapattársához, Lengyel Ferenchez. Az együttes nagyon meggyőző teljesítménnyel zsebelte be az NB II Nyugati csoportjának aranyérmét, így - ha minden jól alakul - a Dunaferr korábbi labdarúgója ismét az első osztályban futballozhat majd.
- Örömmel igazoltam Paksra, hiszen több korábbi csapattársam is ott játszik - mondta Salamon. - Annak fényében, ahogyan a Vasas hogy szerepel, mindenképpen jó döntésnek tartom a váltást. Úgy érzem, hogy a másodosztály bajnoki címe a tavasz elején dőlt el, amikor "hatpontos" mérkőzésen 3-2-re megvertük a Felcsútot. Nagyon érdekes, hogy az első osztályban már voltam bajnok, a második vonalban viszont most értem először a csúcsra.
A játékos szerződése a nyáron lejár, Salamon azonban mindenképpen maradna a csapatnál.
- Egyelőre még nem tárgyaltunk a vezetőkkel ebben a kérdésben - mondta a rutinos védő. - Úgy gondolom, hogy a bajnokság zárása után asztalhoz ülhetünk, és remélem, hogy sikerül majd megállapodnunk. -
#255 igen -
#254 Ez a jövő évre selejtez? -
#253 Magyar Kupa szerdai, 3. fordulójában. A Paks focibemutatót tartott.
Simontornya–Paksi SE 0–12 (0–4). Simontornya, 150 néző. V: Éreth. Gól: Szabados 3, Buzás 2, Varga L. 2, Nógrádi, Tóth P., Csehi T., Kiss T., Barics. Jók: Simoni, Kovács L., illetve Buzás, Tóth P., Kiss T., Barics.
-
#252 má vágom! -
#251 én sose tudtam ennyire részletesen rázoomolni paksra!:(
hogy csináltad?:) -
#250 Mindenki akarja az NB I-et
Labdarúgás A hónap végére eldőlhet a paksi focicsapat sorsa
Rónai Gábor
Budakalászi győzelmével a Paksi SE NB II-es labdarúgócsapata megnyerte a Nyugati csoport küzdelmeit, s első Tolna megyei együttesként jogot szerzett arra, hogy az NB I-ben szerepelhessen.
Öt esztendeje rakták le az alapjait annak az együttesnek, amely a hét végén bajnoki címet szerzett. A közös munka Klement Istvánnal kezdődött, az elmúlt két szezonban pedig Lengyel Ferenc felelt az eredményességért. A PSE egy-egy NB II-es és NB III-as bronzérem után tavaly ezüstérmet szerzett az NB II-ben, idén pedig meglett a hőn áhított arany is. A megyei futballbarátok nagyon várták már, hogy megtörjön a jég, s eljöjjön az az idő, amikor egy tolnai férfi csapat a legmagasabb osztályban szerepelhet. Most megvalósult az álmuk: ősztől az Újpest, a Ferencváros és a Deb-recen vizitálhat a Duna-partján.
– Jön az Újpest és a Fradi?– szegeztem a kérdést Haraszti Zsoltnak.
– A csapat megtette a magáét, megnyerte a bajnokságot, s a klubvezetés is szeretné, hogy az NB I-ben szerepeljünk. Még a héten összeül a Paksi SE elnöksége, remélem, hogy mindenki megadja az engedélyt arra, hogy megkezdhessük a tárgyalást a lehetséges szponzorokkal, s előkészítsük az élvonalbeli szereplést – mondta a PSE szakosztálymenedzsere.
– Mondja meg őszintén, hisz benne, hogy sikerül?
– Eddig több támogatónál puhatolóztunk. Úgy érzékeltem, hogy nyitottak az NB I-re.
– Mikor lehet kijelenteni, hogy élvonalbeli gárda a Paksi SE?
– Úgy gondolom, két héten belül döntés születik majd a lényeges dolgokkal kapcsolatban.
– Azt tudjuk már, hogy hol lesznek a mérkőzések és kiket igazolnak?
– A hónap vége felé erre is választ adunk.
– Vezetői pályafutása legnagyobb eredménye ez a bajnoki cím, azt hiszem, az olvasók nevében is gratulálhatok hozzá.
– Köszönöm, de nem csak nekem jár az elismerés. Nagyon sokan dolgoztak azért, hogy az NB I küszöbére kerüljünk. Süli János szakosztályelnök, Lazók Albert szakosztályvezető, Balogh Judit elnökasszony, Karszt József technikai vezető, a teljes szakmai stáb, élén az alapokat lerakó Klement Istvánnal, a sikeredző Lengyel Ferenccel, valamint Péter Norbert és Heizler János edzőkkel, de a klub eddigi támogatói – kiemelten a Paksi Atomerőmű Rt. és a városi önkormányzat –, s természetesen a szurkolók is magukénak érezhetik a sikert. Ez az összefogás eredményezte, hogy ma a legbüszkébb labdarúgóklub-vezetőnek vallhatom magam Magyarországon. -
#249 vááááóóóóóóóóó , jóak!