Tévedsz. Lsd Toy Story (11 éves CGI rajzfim). Akinek nem mond semmit a név azt csak sajnálni tudom. /Amúgy 27 vagyok./
Cikkhez:
Jaj... már megint egy ÖT cikk. Bátran moderáljátok ki ezt a HSZ-t is mint a Stephen King-est... már megszoktam, hogy sokaknak fáj az igazság.
Tisztázzuk a legelején a Csodacsiba valóban egy raklap hulladék. DE a gyerekek nem hülyék!
A Csodacsibét a Pirosszkával egyetemben 1x megtekintés után úgy elfelejtette barátom kislánya és egy másik ismerősöm gyerekei, hogy öröm volt nézni.
De nem tetszik nekik a csöpögős Bambi és a kissé félelmetes Hőfehérke sem. Viszont nagyon szeretik a Toy Story-t és bár 11 éves a mese a mai napig Woody babával futkoznak, hogy a Némót és a Szörny RT-t már ne is említsem.
És pontosan itt van már megint baki a cikkben... a Shrek valóban inkább egy éretebb korosztályhoz szóló mese, de IGENIS léteznek olyan "mai" rajz és animációs filmek melyek a szeretetről, a családról, a barátságról az emberi értékekről szólnak. Tehát HIBA általánosítani és a gyerekek lelki békéjét félteni, mert nem a Némó lesz az amitől sírva riad fel éjszaka a gyerek.
Szóval:
Mellesleg én anno a 101 kiskutya miatt nem tudtam normálisan aludni napokig, mert a Szörnyellát annyira durvának éreztem.
A Vuk-ról nem is beszélve... folyamatosan elkeseredtem, hogy miért hal meg Karr az öreg róka.. és miért bántják az emberek a puskákkal.
A Piroska és a Farkas-t anyám rádiójáték formájában adagolta én meg végigrettegtem, mert nem értettem, hogy miért kell felvágni a farkas hasát...
Na erre lépj valami ÖT. Ez nem sci-fi ezek csak velem estek meg, de sorolhatnám még, hogy hány gyerek sírja végig azt a jelenetet amikor Hófehérke meghal... szerinted ez a jó?
Mégvalami.. a Polár Expressz az utóbbi idők egyik legaranyosabb, legérzelmesebb meséje... JÓ REGGELT!
Nézd csak meg a mai CGI rajzfilmeket amiktől itt "félted" a gyerekeket... és nézd meg a régi "pszicho" meséket.