• Szefmester
    háát persze te aztán mindent tudsz a többi ember iskolai végzettség/fizetés állapotáról. Mikor az utóbbi években közelítenek a főiskolák/egyetemek ahhoz a szinthez hogy divatnak tekintsük őket mert nem egy olyan ismerősöm van akik csak azért mentek el főiskolára mert a saját szakmájukban képtelenek voltak elhelyezkedni a közelben. Én magam is már odáig jutottam hogy a kőműveseknél, és temetkezési vállalatoknál keresek munkát. Amíg a munkanélküliség és a cégek ennyire kihasználják az alkalmazottaikat addig nem mindenkinek lesz pénze évente gépet cserélni. Én pl tavaly januárban tudtam csak lecserélni a rég 350MHzs gépem egy 2,4GHzsre és ez az év végéig így is marad.

Neked van rá pénzed? Örülj neki hogy te megteheted. De ne szóld le azokat akik szegényebbek nálad vagy nem a számítógépüket tartják a legfontosabbnak az életben, hanem a családot/lakást barátokat. Tudod volt olyan időszak az életemben amikor még nem volt semmiféle papírom és többet kerestem mint az a barátom akinek 2 diplomája volt. Táhát a magasabb végzettség nem feltétlen jelent magasabb fizetést. Aki ezt komolyan így hiszi az gondoljon bele hány tanulatlan parasztot látunk több milliós kocsikkal furikázni és kilónyi aranynyakláncal bunkófonálva járkálni a plázákban.