Közutálatnak örvend a Microsoft

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szombi: alapvetõ info. fogalmakkal nem vagy tisztában😊)
Ami azt illeti a hackerek alakították ki, és tartják fennt a mai napig a netet. Többek között védik a láma user-t aki a winjéhez sem ért rendesen, a valódi szemetektõl. (cracker).

De abban igazad van, hogy vannak divatlinuxosok. Hidd el a "valódi" linuxosok rühellik is õket😊)

A pingvin elég sok helyen, egyre inkább kell. De nem az átlag home usernek találták ki. Hackerek írták maguknak. Az utóbbi pár évben kezdenek el foglalkozni a home userrel, és próbálják felhasználó barátabbá tenni. (hallkan megjegyzem, nagyon sikerül nekik)

És még hallkabban megjegyzem, a home userre szinte mindenki magasról xarik😊 Olyannyira, hogy gyak: az m$ nem örül neki ha warezolják a wint, de a fáradtságot már nem veszi, hogy bármi módon ezt szankcionálja. Értsd: a bsa nem véletlenül nem pistikékre utazik. Õk is csak annyit foglalkoznak komolyan a home userrel, amennyire feltétlenül szükséges. Egy pillanattal sem tovább😊 Szóval száljunk vissza a földre. a windows-t megszokták a népek. Ennyi, és semmi több.

A közhiedelemmel ellentétben a home user mindenki számára mellékes.
háát persze te aztán mindent tudsz a többi ember iskolai végzettség/fizetés állapotáról. Mikor az utóbbi években közelítenek a fõiskolák/egyetemek ahhoz a szinthez hogy divatnak tekintsük õket mert nem egy olyan ismerõsöm van akik csak azért mentek el fõiskolára mert a saját szakmájukban képtelenek voltak elhelyezkedni a közelben. Én magam is már odáig jutottam hogy a kõmûveseknél, és temetkezési vállalatoknál keresek munkát. Amíg a munkanélküliség és a cégek ennyire kihasználják az alkalmazottaikat addig nem mindenkinek lesz pénze évente gépet cserélni. Én pl tavaly januárban tudtam csak lecserélni a rég 350MHzs gépem egy 2,4GHzsre és ez az év végéig így is marad.

Neked van rá pénzed? Örülj neki hogy te megteheted. De ne szóld le azokat akik szegényebbek nálad vagy nem a számítógépüket tartják a legfontosabbnak az életben, hanem a családot/lakást barátokat. Tudod volt olyan idõszak az életemben amikor még nem volt semmiféle papírom és többet kerestem mint az a barátom akinek 2 diplomája volt. Táhát a magasabb végzettség nem feltétlen jelent magasabb fizetést. Aki ezt komolyan így hiszi az gondoljon bele hány tanulatlan parasztot látunk több milliós kocsikkal furikázni és kilónyi aranynyakláncal bunkófonálva járkálni a plázákban.
divatlinux?? ha értessz az oprendszerekhez akkor vágod hogy miért használnak olyan helyeken linuxot mint pl bankok, katonai létesítmények, stb. valsz mert divatolnak a katonaságnál meg pl japán, délkórea, kína is divatból fejleszt linux kormányzati rendszert))))) Össze lehet hasonlítani a linux 64bitet a winfossal))) mikorra ígérték és mikorra lett használható verzió.

A lényeg hogyszerinted mi a jobb?:
- több millióan programoznak egy rendszert, és ezt mindíg közös útra terelik,+ látod a forráskódot és észrevennék ha mindenféle kémkedés, anem hivatalos programok is jól mûködnek)))
- Néhány cég megpróbál összehozni rövid idõ alatt egy (kékhalál, vírusgyülytõ,mások programja nem biztos hogy jól mûkszik, ms-nek küldök adatot mit csinál a felhasználó, sok kis kapu a behatoloknak, stb) rendszert? amit havonta lehet frissíteni már ha sikerül kijavítaniuk.

hát ha biztonság, stabilitás =divat akkor ok .

Apple = unix klón
Luinux = Unix klón

Elviekben tényleg jó az Apple, de az a gondja hogy úgy készíti a programjait mint az MS zártan, kevesen programozzák => elavult lessz.....
kis buta , nem crackert akartál írni ? hagyd a számitástechnikát
Pedig nálunk így megy. DivatLinux és divatM$fikázás...

Annak ellenére, hogy a pingvin szinte a kutyának se kell, míg M$ learatja a babérokat, mert megveszik(vagy lemásolják...).

Életünk megkeserítõi - a hekkerek - is a linuxosok közül nõnek ki. le velük!
"divatlinuxozni." ezt se hallottam még ,de legalább olyan baromság mint a divat m$ fikázás
Én is pont ezt akartam írni! 😊

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

Ez viszont a te saját problémád! Tanulj többet, és akkor lesz normális állásod! <#eljen>
Mondjuk én nem vágom miért kéne utállni az MS-t. Ez is csak divat, mint mondjuk divatlinuxozni.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Nem mindenki szeret evente gepet cserelni amellett h talan penze sincs ra...

Az MS-t csak az elavult géppel rendelkezõk utálják! Õk azt szeretnék, ha az öregedõ gépükre írnák az új dolgokat. Ez nevetséges...

Nekem semmi bajom nincs az XP-vel!
Viszont az a múltkori hír, hogy a mac-eken windows fog futni, kicsit meglepett és nem túl jól esett a dolog 😊

teamattic.com
Annó én is fikáztam a Microsoft-ot amikor lefagyott a gép, de úgy õszitén az XP óta nõttek a szememben. Témában pártatlan vagyok. De azért õk is fejlõdtek az elmúlt években. Najó... lehet, hogy a Vista visszelépés 😊)) De azért drukkolok nekik!
Nem kéne BG pénze . Nekem többet ér hogy nyugodtan sétálhatok és szarok rá hogy nem áll 3 ferrari a garázsban.
Griphons
Én csak BG pénzét irigylem, de ezzel sokan vannak így, még a leggazdagabbak között is.
Ha lenne rá lém, meg lenne olyan ellátottsága, apple-t vennék, és sz****k magasról a microsoftra, sõt, bejárnék ms viszonteladókhoz röhögni <#mf2>

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

Birom az ilyen hozzászólásokat. Nem tudom mibõl gondolja bárki is hogy irigykedünk arra a szeméthegyre.
Végülis a Földön eddigi tudomásunk szerint mindenki ember

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

DjDano
Hát igen a divatfikázás és az irigység nagy úr <#eplus2>

Melyik társaság a világ legmegbecsültebb vállalata? - tette fel a kérdést januárban Richard Edelman, az Edelman Public Relations vezetõje a világ minden tájáról érkezett véleményformálóknak a svájci Davosban. A felmérés eredménye szerint a vállalatok általában saját országukban számítanak megbecsültnek - a Toyota Japánban, a Samsung Dél-Koreában, a Siemens Németországban, az IBM pedig az Egyesült Államokban. Egy cég azonban nagy megbecsülésnek örvend minden földrészen, a Microsoft - olvasható a The Wall Street Journal cikkében.

http://www.sg.hu/cikkek/43740/a_microsoft_a_legmegbecsultebb_vallalat

insomniac
véletlenül sem akarom védeni a microsoftot, de ma már divat utálni õket

\"A jócselekedet mindig elnyeri méltó büntetését...\" Lavey

És még csodálkoznak...

Max Damage
éljen az Apple! 😊

Nethyrrea
"
"Érdekes a felmérés végeredménye, mert mi eddig éveken át, számtalan esetben azt tapasztaltuk, hogy az emberek nemcsak ismerik és kedvelik, de igen megbízhatónak is tartják a Microsoft termékeket" - nyilatkozta meglepõdve Thomas Lutz, a Microsoft Austria szóvivõje a Forrester jelentésének áttanulmányozása után."

lol...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

jointeer
vótmá :{

köcsög

← ElőzőOldal 2 / 2