Super-Bikes: Riding Challenge
  • Speedbreaker
    #82
    Szóval akkor a játékról őszinte beszámolóm. A játék fizikailag egy nagy rakás szar, a hangok ennél is szarabbak, semmi mértékben nem hasonlítanak az eredeti motorok hangjaira (max néhánynál az alapjárat), az ellenfelek értelmiszintje gagyi (nem azért mert túl könnyű őket megverni), unalmasak a versenyek előtt az a szituáció amikor a versenyzőket a célegyenesben előlről mutatja. Zavar még, hogy ha restartot nyomok ez akkor is bejön.
    De azért hogy ne dőltsem romokba a játékot, van egykét elem, amiben látok fantáziát, és amik a rossz kritikumokat elsöprik.
    Az első az az lenne, hogy az AI-val való versenygés elég izgalmas, én olyanokat is nyomtam hogy beleremegett a lábam , és hogy nem olyanok mint az u2-ben pl az autók hogy ha elesek és megelőznek bevárnak.
    A második, hogy rettentően tetszik, hogy a fejlesztők arra akarták rávilágítani a játékosokat hogy a motorunk mennyire is bivaj erős. Remekül megcsinálták, hogy egy kanyar kijövetelekor full gázzal beleremeg az egész paripa. Teccik, hogy váltások után az erőtől kiemeli az elejét.
    A harmadik az lenne, hogy a folyamatos fejlődés. Ez alatt azt értem, hogy a nulláról kezdjük, és úgy válunk jó versenyzővé.

    Én még játszok vele, célom az R1-em, remélem ti sem adjátok fel. Majd megnézzük milyen lessz a köv rész (ha lessz). GL & HF