Super-Bikes: Riding Challenge
-
Szóval a fejlesztők szerint "Valaha elkészített legjobb motoros-szimulátor, ultrarealisztikus fizika, környzetet"
Ennek reményében inditottam el remegő kézekkel ezt a játékot...
Gyors grafikai állítás, de mivel ps2 konverzióról van szó igy sok lehetőség nincs, valami HDR emuláció meg élsímítás felrakása után a játék elindult.
A menü izig vérig konzolos, se egér se semmi. Gyors free ride opcio, motor, pálya választ és start.
A grafika nem valami szép, lowpoly, sivár és kockás. A modellek randák igy 2006ban már, túl szögletesek. A hangok egy közepes max. Nade milyen a fizika? mer hát ha az jó akkor kit érdekelnek a külsőségek... A fizika az NINCS. Egyszerűen vicc, köze nincs a valósághoz, itányítás botrányosan rossz... Érdekes hogy a játék mintha akadna, de ez nem akadás mivel fps nem esik le, hanem ilyen akadozott, és hiányos lenne az animáció? ilyet max a motogp 1ben láttam, de még az is jobb volt... De lehet csak az én gépem nem tetszik neki, bár másoknál is ugyan ez a hiba jött elő teljesen más masinán.
Ez az egész gém egy budget kategóriás összehányt maszleg... talán 1 pozitív oldala van hogy a pályák nemrosszak, de ha nincs mivel rajtuk menni akkor sok értelme sincs...