• Kagemusha
    #124
    Hogyan is van ez?
    Szerzodest kotottunk egy szolgaltatoval, hogy havi x Ft-ert biztositja szamomra a vonalat x idore. Mert persze ez mar nem mehet ugy, mint pl. a TV elofizetes, hogy ha ugy gondolom, akkor kovetkezo honaptol lemondom... Neeem, ez csak ugy megy, ha meghatarozott idore kotsz szerzodest! No mindegy, a szerzodes modositasa mindket felet erinti, mint ahogy te sem szuntetheted meg egykonnyen, csak bizonyos feltetelekkel (kifizeted a hatralekot, stb.), igy eppen ezert ok sem kotelezhetnek arra, hogy csak ugy minden szo nelkul ezekre a haracsolo ingyenelokre hivatkozva megemeljek az altalad fizetett dijat, ezzel ugyanis szerzodest szegnenek...
    Idezet:
    "Elõfizetõ a szolgáltatásért a Szolgáltató díjszabásában foglalt díjat fizeti meg, a Szolgáltató számlája alapján, a számla kézhezvételétõl számított 8 munkanapon belül. Elõfizetõ a Szolgáltató által kibocsátott díjszabást az ügyfélszolgálaton vagy a Szolgáltató WEB lapján megtekintheti. Díjváltozás esetén a Szolgáltató köteles az Elõfizetõt a díjváltozás érvényesítését legalább 30 nappal megelõzõen értesíteni. Elõfizetõ az értesítés kézhezvételétõl számított 15 napon belül dönthet a díjváltoztatás elfogadásáról vagy elutasításáról. Amennyiben Elõfizetõ 15 napon belül nem nyilatkozik, úgy kell tekinteni, mintha a díjváltoztatást elfogadta volna. Abban az esetben, ha az Elõfizetõ a díjváltoztatást nem fogadja el, a szerzõdést bármely fél azonnali hatállyal felmondhatja."
    Szoval szerintem nyugi es azert net nelkul is lehet am elni, mint ahogy lehet gyalogolni meg tomegkozlekedesi eszkozzel jarni. Aki meg azutan is megengedheti maganak, az fizessen. Ha meg nem lesz senki, aki hasznalja odahaza (mert ugye a ceges eseteket ne vegyuk egy kalap ala az otthoni felhasznalokkal), akkor meg majd nekik is muszaj lesz befogni a lepenylesojuket. Nem kell itt gyilkossaggal meg robbantassal, atommal, egyaltalan barmivel fenyegetozni, vannak kevesbe veres modszerek is, amivel lehet, hosszabb ido alatt, de ugyanazt erhetjuk el, ugyanolyan hatasosan.
    Szerintem...