A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
grekon #9702 Minden tiszteletem Litkaié amiért ellát minket hetente egy kis jó ingyenkabaréval a komoly Dumaszínházos teendői mellett ( bizonyára valamiféle reklámcélzattal ) .
Màr a Dumafüred 1. részénél mikor a remek bevezető konferansza ( és a jelenet ) után , Szobácsi eldarálta ugyanazt a pár poènját amit már legalább háromszor hallotam tőle , rögtön Hofi szavai törtek fel :
" hát ezt meg ki b...a "
S hozzáteszem Litkai még igazi konferanszié , tud a közönséggel kapcsolatot teremteni ; visszavágni a riposztokra ; amit a mostani standuposoktol nagyon hiányolok ( magnoszalagszerüen , hansulyra pontosan mondják a szövegüket akár veszi a közönség a lapot akár nem . .)
Tegnapi részben meg nagyitoval sem találtam humorfélét sem . . Inkább kéthetente egy jó jelenet mint hetente ez a színvonal .
Nem szivesen szólok bele ( nem is tisztem ) s nagyon nem szeretném ha befejeződne de ha továbbra is ilyen " Citromízű " mézesmadzagot huzogat előttünk akkor akár visszafele sülhet el ez a jó kezdeményezés . .