17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #9297
    Linket is kérhetünk hozzá, vagy minden "recorder man" a szabadban töltötte a napot és a rádió honlapjáról kell leszenvedni rossz minőségben?
    Reménykedve és köszönettel várjuk a feltöltést!
  • Dzsini
    Kabaréklub - Nyílt nap a zártosztályon 1. rész

Varga Ferenc József - Nyitó
    Aradi Tibor, Maksa Zoltán, Nádas György - Sporthíradó
    Aradi Tibor, Éles István - Nyit a zártosztály
    Varga Ferenc József - Halika
    Szilágyi Annamária, Éles István - Mit főzzek a hétvégére?
    Fülöp Viktor - Duma
    Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Pszichiáternél
    Szilágyi Annamária, Bródy Norbert - Gyerekszáj
    Aradi Tibor, Bródy Norbert - Drón
    Aradi Tibor, Varga Ferenc József - (Gizi villamosra vár?)
  • altermanus #9295
    Amúgy én az Indavideóra szoktam feltölteni, és ott nem nagyon foglalkoznak az jogdíjjakkal!
  • altermanus #9294
    Várható volt...
  • roland1974
    Sziasztok kabarékedvelők!

Hát a mai kabarékat én sem boncolgatom, nincs értelme...
    Inkább arról szólnék, hogy milyen kemény lett az MTVA Zrt.!!!
    Ha valaki felrak a youtube.com-ra az M3-ról pl. szeszélyes évszakok adást, azonnal töröltetik a csatornáját...Több ilyen csatornát figyeltem közösségi videómegosztókon és a retorzió rövid időn belül kőkemény....
    Kész csoda, hogy ezt a fórumot még hagyják működni....
    Gyakorlatilag semmilyen fórum nincs jelenleg ahol beszerezhetőek ezek a gyöngyszemek...
    A szerzői jog úgy tűnik kemény dió, vagy mielőtt fizetőssé teszik az M3-at nem akarnak konkurenciát....
    Úgy tűnik halott ügy......
  • Ikovacs
    Cifra kaloda...

Itt egy kis politikai humor...

Tetszik nem teszik ez van...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/user/CifraKaloda

• fudaraki
    Hátőő, a lányom jókat röhögött rajta :D Bejelentkezés pedig nem kell, pl. ha így írod az urlt: https://youtube.googleapis.com/v/KVv1vnE_Lc4

Azért kösz.
  • Ikovacs
    Az előző link csak másolás után érhető el....
  • Ikovacs
    Itt van egy kis rejtett kamerás videó összeállítás:

Azért egy kis orosz tudás nem árt hozzá!
    És google bejelentkezés szükséges!

• MisterV #9288
    "A régi jó dolgokból már nem maradt semmi... szólt a reklámban az öregúr és lehet tudni, hogy a nagymamára gondolt."
    A mai nagymamák még tudnak sütni-főzni, de pár év múlva a zacskósleves receptje lesz a menő, meg a "mirelitt-rántotta". Mi a humorban értünk el erre a szintre.
  • Ikovacs
    Heti hetes 2014.03.16

HetiHetes_140316.zip

A korábbi osztott.com avi fiókom nem él, valaki figyelmeztetett, hogy így járok, hát igen..

http://uzwddb0lha.1fichier.com/

Jelszó:Ikovacs

• Lantee
    DE most tényleg, mi lett a baj a magyar humorral?!
    A héten pont néztem a TV-ben a "Live at the Apollo"-t, és egy göndör, visszataszító külsejű pasi beszélt 10 percet a másnaposságról. A hasamat csapkodtam a röhögéstől, pedig hát ugye az angol humor...
    Jött a másik, aki egy kiégett villanykörte köré szőtt olyan poénokat, hogy attól is kifeküdtem. Egyszerű, könnyen érthető, semmi politika, semmi celebvilág, mégis hatalmas stand-upok.
  • MisterV #9285
    Bocsi, rossz kódlappal ment az írásom...

Én végig se hallgattam, csak beletekergettem, de nevetést nem sűrűn hallottam benne.
    Szerintem ez a műsor csupán "népnevelési" célzattal került adásba és azért régi számokkal, hogy foglalkozzunk a múlttal. Szerintem pedig nem a múltban kéne élnünk, hiszen nem csak akkor volt sz...r az élet, hanem most is. Éljünk a mában, foglalkozzunk mai témákkal, a jövővel! A magyaroknak mindig csak múltjuk van, ezt már megszokhattuk, de jelenjük és jövőjük is kéne hogy legyen... és a kabaréban is! Ha nem tudnak újakat kitalálni, akkor lehet hogy új humorristákra lenne szükség. Nem kitölteni kéne az 55 percet, hanem összevágni jobbnál jobb számokból. Hajós, Fábry, Kern, ... őktúl drágák? Lehet, sőt Fábry is ismételt szilveszterkor, de ha ez így megy tovább, elvesztik a hallgatókat.
    Újat szeretne a nép és lehetőleg jót, humorosat, időtállót (mint a 7 elgyötört törpe, Utazási prospektus, Taxi, Én, a Gyula meg a Tóth Ottó, ...)! Vagy ez már hiú ábránd? Akkor valóban a múltban fogunk élni, mert inkább e régieket hallgatom századszor is, mint ne nevessek 1 kabarén.
  • Lantee
    Márciusi Rádiókabaré:

Dr Basszus?!
    Szente Anett?!
    Nemzeti Toalett?!!!
    KERTÉÉÉSZ RICSI FIÚ?!?!

Ez a kabaré biztos csak valami vicc...
  • MisterV #9283
    Én végig se hallgattam, csak beletekergettem, de nevetést nem sűrűn hallottam benne.
    Szerintem ez a műsor csupán "népnevelési" célzattal került adásba és azért régi számokkal, hogy foglalkozzunk a múlttal. Szerintem pedig nem a múltban kéne élnünk, hiszen nem csak akkor volt sz...r az élet, hanem most is. Éljünk a mában, foglalkozzunk mai témákkal, a jövővel! A magyaroknak mindig csak múltjuk van, ezt már megszokhattuk, de jelenjük és jövőjük is kéne hogy legyen... és a kabaréban is! Ha nem tudnak újakat kitalálni, akkor lehet hogy új humorristákra lenne szükség. Nem kitölteni kéne az 55 percet, hanem összevágni jobbnál jobb számokból. Hajós, Fábry, Kern, ... őktúl drágák? Lehet, sőt Fábry is ismételt szilveszterkor, de ha ez így megy tovább, elvesztik a hallgatókat.
    Újat szeretne a nép és lehetőleg jót, humorosat, időtállót (mint a 7 elgyötört törpe, Utazási prospektus, Taxi, Én, a Gyula meg a Tóth Ottó, ...)! Vagy ez már hiú ábránd? Akkor valóban a múltban fogunk élni, mert inkább e régieket hallgatom századszor is, mint ne nevessek 1 kabarén.
  • BBendegúz94
    Én már lelkiekben áprilisra gyúrok. Most már nincs intézményes kampánycsend (ne menjünk bele), kíváncsi vagyok, hogy akarnak-e robbantani, vagy koppintják a márciust (nyilván a műsor milyensége és minősége értendő ezalatt).
  • VKaroly
    Rádiókabaré - Kabarématiné - 203. rész
    egyben, vágatlanul

itt

VK
  • fudaraki
    Szerintem jobb egy (legalább vállalható) ismétlés, mint ha újabb és újabb szemetet gyártanának, mint pl. a legutóbbi Maksa féle cucc.
  • Dzsini
    Minden szombati műsor kabaréklub, ami nem a havi rádiókabaré. Ha szilveszteri kimaradt részek, akkor az is, ha nyári fesztiválfelvétel, akkor az is, ha sajtoskifli recept, akkor az is :)

Ennyire számít a neve? Vagy csak valamin morogni kell, és miért ne pont ezen? :)
  • Imremagdi
    Jó van valami, de ne hívják már kabaréklubnak!!! Mert semmi köze hozzá!!

Retro a divat? Kabaréba is? Ismétlés mindenhol? Mint Közmédiában?
  • Dzsini
    Ahhoz képest, hogy máskor semmi nem szokott lenni nemzeti ünnepeken - én is csak véletlenül pillantottam rá a műsorra, és láttam, hogy hoppá...
  • Ikovacs
    Rádiókabaré 2014.03 Petőfi
    Különkiadás - Tarka élet "Szabadság, szerelem, költészet"
    Sz@rok rá!
    Ez egy 1976. Karinthy színpad vágott verziója!
    Még ha kabarématinéban adták volna!

Ez a kabaré és kabaréhallgatók teljes lesz@rása!

A magyar rádióban úgy látszik semmi sem szent....

A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re

http://osztott.com/wpyN/
    http://mvlhhsm7wg.1fichier.com/
    http://www.mediafire.com/?83w1888xddxlz26

Jelszó:Ikovacs

6 tracks? 52 minutes 53 seconds

1. Rk2014 03 Petőfi - 01 - Rész - Rk2014 03 Petőfi (0:15)
    2. Rk2014 03 Petőfi - 02 - Rész - Rk2014 03 Petőfi (12:17)
    3. Rk2014 03 Petőfi - 03 - Rész - Rk2014 03 Petőfi (16:42)
    4. Rk2014 03 Petőfi - 04 - Rész - Rk2014 03 Petőfi (13:57)
    5. Rk2014 03 Petőfi - 05 - Rész - Rk2014 03 Petőfi (8:55)
    6. Rk2014 03 Petőfi - 06 - Rész - Rk2014 03 Petőfi (0:47)

• VKaroly
    Rádiókabaré - Különkiadás - Tarka élet "Szabadság, szerelem, költészet"
    egyben, vágatlanul

itt

VK
  • Dzsini
    Ehhez a rádiókabaréhoz nem tudok mit írni :)

Beszélgetés Nagy Imre irodalomtörténésszel és egy Tarka élet című régi műsor összevagdalva...
  • Dzsini
    Ezt is sikerül egy-két évente felfedezni itt a topicban: ha az ember 16 helyen 16 alkalommal hallgatja meg ugyanazt, akkor fel fog tűnni neki, hogy ugyanazt hallja sokszor :)

Igen, Hofit jó esetben egy évben kétszer hallottad (egyszer tévében, egyszer a szilveszteri rádiókabaréban), ha ugyanezt tennéd bármelyik mai standupossal, akkor nem tűnne fel, hogy a maradék alkalmakkor is ugyanazt mondja.
  • lacibacsi
    Csak Hofi ugyanazt a poént egy éven át minden este más közönségnek mondta el! A kabaréban, a lemezein nem nagyon hallotál tőle ismétléseket. Csak azok a fanatikusok találkoztak poén ismétléssel, akik rövid távon belül hallgatták őt élőben. De Hofinak ezt simán meg lehetett bocsájtani.

A mai "előadók" poénjait csak tv-rádióban hallhatod kb. háromszor egyhónapon belül! (RK, CC, SC) És még utána vagy ötször... És sajnos pl. a Maksa is beállt ebbe a sorba. Olyan lett mint egy hibás bakelit: mindig visszaugrik a szöveg elejére és ugyanazokkal a poénokkal jön újra és újra... :(
  • Imremagdi
    "Olyan humoros. Nem lehet sorozatban gyártani a poénokat, aki nekiállt a tömegtermelésnek még mind megbukott"

Pontosan, 2006-2007 körül sokat jártam Godot-ba, teljesen más volt az előadás módja (Kiss,Kap, Kőhalmi és mindenkinek). Most olyanok, mintha felolvasának.

És még mindig ez a jó, ez amire vágyunk, és nem erre a hulladék Márciusi kabaréra.
    Meghallgattam újra. Büntetni kellene azokat az embereket, aki ezeket elkészíti, résztvesz benne.

Ha ez az ipar fenn akar maradni, akkor a jelenlegi 30-40 fős létszámot csökkenteni kell.
    Évekkel ezelőtt egyértelmű volt, de nem történt semmi.

Nekik humoristáknak kell rájönni, hogy nem tud ebből ennyi megélni, vagyis meglehet, az már megalázó, és nem művészi munka, ami ehhez kell.
  • ujunkies
    Olvass vissza, ha Bödőcs, Kőhalmi, Litkai és még néhány humorista kerül szóba, valahogy sose fikázza őket senki...
    Hallgasd meg a márciusi "kabarékat" és nem hogy Hofit, de a Kiskabost vagy Sasjóskát se hozod fel hasonlításképpen - ehhez képest a fingópárna is vicces. Ez nem a "nekem nem tetszik" kategória, hanem egyszerűen vérgáz... Ha tetszik fos... Téged (minket) aláznak azzal, hogy ezt, mint "humort" adják le. Hülyének néznek.
    Engem zavar: leírom a véleményem.

(Mikor volt a rádiókabaréban alákevert röhögés? Már hogy a mostaniakon kívűl? Régen nevettek rajta az emberek. Ahogy most a Klubrádiós kabarén is.)
    Most is elég lenne, ha minden humorista, stand-upos évente 1-2 alkalommal állna elő, de akkor komolyabb produkcióval... Annyian vannak, mint az oroszok, jutna belőle minden estére egy igazi. Olyan humoros. Nem lehet sorozatban gyártani a poénokat, aki nekiállt a tömegtermelésnek még mind megbukott, lejjebb adta a szintet (KAP, Hadházy, Litkai, VFJ - mind csináltak retteneteket, sőt volt, aki könyvet is írt.) Jogos, de ez nem mentség a gyalázatos szinvonalra, ami néha produkálnak. Mert, ha igen, kiállhatok én és felolvasom a telefonkönyvet, aztán röhögjetek. Vagy fizet az RTL hivatásos röhögőket, hogy röhögjenek.
  • Tibbbor
    És milyen igaza volt!
  • grekon
    S a rendszerváltás után Hofi is azt mondta : " Régen ha kitaláltam egy poént, az jó volt egy évig. Most ha reggel kitalálok egyet, mire délután beérek a színházba már nem aktuális "
  • Tibbbor
    Benéztem néhány más témájú topikba.A zeneiben a dalokat fikázzák, a mozisban a filmeket, itt a kabarékat. Nem akarok beleszólni, de talán korrektebb azt mondani valamiről, hogy "nekem nem tetszik", mint csípőből fosnak nevezni. Merthogy van aki visítva menekülne a moziból a kultikus Gyalog galopp első 10 perce után, vagy elaludna az örök klasszikus Annie Hall-on, míg mások imádják és órákig tudnák magasztalni.
    Nem szerencsés mindent folyton Hofihoz hasonlítgatni. Hofi jelenség volt a magyar humor palettáján és az is marad, de ne felejtsük el, évente 1-2-szer láttuk komolyabb produkcióval a képernyőn, vagy hallottuk a rádióban és ezt a műsorát közel 1 évig csiszolgatta, tesztelte a közönséggel a haknijain! Nem heti rendszerességgel kellett a rádióhallgatókat megröhögtetnie.Mert az neki sem ment volna, bármekkora zseni.
  • Tibbbor
    Mindannyiukat imádom, de ők nem rádiós műfajt űznek.Sándor Gyurin nőttem fel, a Lar't Pour Lar't előadásait már a felnőtt fiammal együtt röhögjük végig, de őket látni kell ahhoz, hogy teljes legyen a hatás.Szerintem.
  • nmo008
    Holnap 20:00-kor a Comedy Central-on Piroska, a farkas a Laar Pour Lart előadása lesz.
  • sariimi
    Én is meghallgattam, és szerintem meg kifejezetten "reboot" hangulat jön le az egészből. Még Maksa ismétlései is ezt az érzést váltották ki, és ilyen füllel hallgatva még azok is elmentek.
  • ede13
    Egy kis Dolák, Laár, LPL, Sándor György, Galla nagyon jót tenne szerintem az egésznek.
  • gavgab
    Hello,

szeretnék válaszolni az üzenetre.
    Én nem azt mondtam hogy jó hanem csak javulás tapasztalható.
    Az első részhez képest gondoltam én a javulást.
    Igaz hallgatható de nem jó.
    Hofit erre ezt mondaná: Fos de még lehet szar.
    Ez olyan mint a Magyar Labdát rugdosás,javulás tapasztalható hisz nem 8gólt kaptunk hanem csak 2t.Igaz az elsőt a NL-tól a másikat a FIN-től.
    A lényeg nem változott csak javult.
    Az hogy a kabaré politikai beállítottságú ez így volt , lesz , és van.
    :-)
  • ujunkies
    Mit értetek "kabarék" alatt? A "natúr" rádiókabaré, a maksás, rettenet. Korábban kielemezte Hay és igaza volt.
    A Klubrádiós egy fokkal jobb, de végig az az érzésem, hogy fizetett választási hirdetést hallgatok. Olyan poénokkal, hogy az egysejtűek is megértsék. Kikacsintások: "mutyi, érted, ugyi"? Arról nem beszélve, hogy védenek valamit, aminek nálunk már nincs létjogosultsága. A rendszerváltás utáni 12 "baloldali" évet azért ne felejtsük el... Független kabaré és standup kell. Ezért tisztelem Bödőcsöt, ad jobbra és balra is, nem Fidesz-bohóc (Fábry) és nem is MSZP lakáj (Heti Hetes). A két kialakult tábor közül mindkettő szánalmas, nem a humorról szól, hanem a politikáról, szavazatnyerésről. Én pedig, valahogy, egy választási plakáton nem tudok nevetni.
  • Imremagdi
    Hallgasd....
  • Imremagdi
    Akkor hallgas meg ujra...... :)
  • blue moon boy
    Szerintem is!

https://www.facebook.com/photo.php?v=699651123389470&set=vb.123956360958952&type=2&theater