A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Shelby427
    Én sok kabarét hallgattam/hallgatok, régieket is. Ezt csak azért írom le, hogy ne gondoljátok azt, csak a Dumaszínházasokat sírom vissza. A Klubrádiós kabarét nem nagyon hallgatom, de ennek prózai oka van: sajnos nem bírom elviselni Bach Szilviát, egy kicsit se. Nem szidom őket, csak nem az én műfajom, simán megértem, ha másnak tetszik. Az MR1 Rádiókabaréjának viszont rendszeres hallgatója vagyok legalább tíz éve. Azaz csak voltam. Tegnapig. Hosszasan és sokáig tudnám szidni, de nincs értelme. Elég csak annyi: ami tegnap kabaré címszóval elhangzott, az minősíthetetlen. A legjobban akkor keseredtem el, amikor a címet láttam: Az új generáció. Tehát akkor velük lehet majd találkozni a rádiókabaréban a továbbiakban. Én nem fogok, mert erre nem vagyok kíváncsi.

Én nagyon bíztam benne, hogy az utóbbi évek kabaréja annyi rajongót gyűjtött, hogy népharag elsöpri Orosz Gyurit és a kitalált keresztapját a mikrofon közeléből, és egy-két adás után visszaáll a régi rend. Hát, úgy tűnik, hiába. Kicsit olyan ez, mint amikor egy jól teljesítő csapat a gyengébb képességű cserejátékosokat küldi pályára egy-egy nem túl nívós ellenféllel szemben, az ún. B-csapatot. Tisztelt hölgyek és urak, az ellenfél itt mi vagyunk, a csapat pedig nem B, hanem Z-kategóriás. Szarból nem lehet várat építeni. Nagyon várom a Dumaszínházas kabarét, hátha. Kicsit olyan érzés ez, mint azoknak az öregeknek, akik még láttak rendes magyar focit. Én nagyjából Kiss Ádámmal vagyok egyidős, és úgy tűnik, még időben kezdtem el kabarét hallgatni ahhoz, hogy minőségi tartalmat is hallhassak. Nem szívesen nézném/hallgatnám végig azt a mélyrepülést, ami ezután jön, mert biztos vagyok benne: ez még nem a legalja. Nagyon remélem, hogy elegen döntenek majd úgy, hogy a felháborodásuknak hangot adnak. Eredményt persze ettől sem várok, csak jó lenne, ha az "új generáció" tagjai is tudnák, nem ők attól nem lesznek jók, ha nincs más...