A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Hay #9228 Üdv!
Hááát, meghallgattam, de inkább tisztességből végigszenvedtem.
A márciusi rádiókabaré 1. részét.
Szignál 2 szám között... tényleg "Sas"-kabaré jellegű (bár "annak" is van ám bája :-). Katasztrófa szerintem itt ilyesmit alkalmazni.
2-4. számok. Eddig tűrhető, igaz, Maksa Zoltánt és Aradi Tibort kedvelem még mindig. Most elfértek a régebbi "beütések" is, főleg a továbbiakat tekintve...
6. Nemes Takách Kata, Jakab Csaba - Egy házaspár mindennapjai. Számomra, mint humor, értelmezhetetlen.
8. Csenki Attila. Sosem értettem, mi "benne" a vicces, lehet, velem van a baj...
10. Bűdi Szilárd - Hiper-Kossuth rádió. Bocsánat a szerzőtől-előadóktól, de ennél a 8 éves kislányom ötletesebb, kacagtatóbb (persze nekem).
12. Záhonyi-Ábel Dávid. Szerintem nem rá gondolt, aki a jövőt szeretné a régi fényben látni-hallani. (A 20 éves fiam... persze nekem...)
14. Nemes Takách Kata, Aradi T, Jakab Cs, Vida P - A jövő vállalata (6:32) Ez is roppant "kiszámítható" csattanós (de nem poénos), mint az előzőek, és nincs az az előadó, aki ebből élvezhetőbb maximumot kihozna... (hozzáteszem, Vida Péter is az egyik kedvencem.)
15. Rk2014 03 1 - Vége szignál Na, ezt őszintén vártam - sajnos.
Hay