Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Irreality shpw 28-0t nem találom, a 29.zip-re pedig ezt írja, hogy sérült a file. értesítették a feltöltõt...
Köszi eéõre is, ha sikerül korrrigálni.
Mától lesz a Banánhéj a Pro4-en 15:15-tõl.
Valaki tudná majd rögzíteni a leadott részeket?
Elõre is köszönöm.
Sziasztok!
Cd 2007
13 tracks, 52 minutes 46 seconds
1. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi Dubai-Ba Készült - Hesnától Tanultunk Arabul (3:50)
2. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Évi Kezét Adásban Kérte Meg Józsi - Repülõjegyet Vettünk Józsinak (4:05)
3. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi Nobel-Díjas Könyve - Adásban Alakult Történet (4:02)
4. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Balázs Fecó A Stúdióban - Lajosé Az Utolsó Hang A Zongorán (5:34)
5. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Luxusszállodák Magyarországon - Bocsi Poloskás Turné Élménye (3:02)
6. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Szóljanak Be A Nõk A Férfiaknak - Móni Kit Szólítana Le Az Utcán (3:37)
7. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Afganisztáni Bejelentkezés - Élmények És Az Afgán Por Összetétele (5:30)
8. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - 1974-Ben Vogci Még Tornász Volt - Balett Gatya A Tornászokon (3:47)
9. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Multik És Dolgozóik Élete - Állandó Meetingek (3:51)
10. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Voga Vadászat Befutó Pécs - Vogci A Mennybe Ment (3:01)
11. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Mig 29 Kontra Forma-I És Bell Cobra - Bocsi Örömrepülése (3:43)
12. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi És Bessenyei Péter A Lánchíd Alatt - Látványos Közvetítés Az Alagút Tetejérõl (4:44)
13. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Szexvegetáriánusok - Kellemetlen Illatélmények (4:00)
CD 2008
11 tracks, 51 minutes 32 seconds
1. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Uri Geller Leszoktat A Cigirõl - Nikotindráma A Stúdióban (4:54)
2. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Hátbavágott Az Evolúció - Belenéztünk A Sötét Jövõbe (3:35)
3. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Gyerekkori Felvilágosítás - Régi Könyvek Nyomába Eredtünk (5:01)
4. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Nászajándék - Bocsi És Az Arcüreggyulladás (3:52)
5. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Száguldás A Hungaroringen - Bocsi Palik Utasa Volt (3:54)
6. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi A Bmw-S Csajokról - Hányan Dolgoztak Meg Érte (4:53)
7. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Hallgatók Alkotásai A Levegõbõl - Kitti Telefonon Irányította A Vadászgépet (6:46)
8. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Elsõ Aranyérem Pekingben - Fergeteges Sportközvetítés Élõben (4:58)
9. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Gyerekkori Bûnök - Mindenki Vallott A Múltjáról (4:35)
10. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Lajos Dél-Koreában Járt - Spirituális Élményeirõl Számolt Be (4:40)
11. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Botswana - Vogci Elbújt, De A Busman Nyomkeresõ Megtalálta (4:24)
CD 2009
12 tracks, 52 minutes 36 seconds
1. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Szilágyi János Volt A Vendégünk - Bocsi Ugorjon, Ha Akar (4:32)
2. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Réka És Kriszta Lakat-Partyn Járt - Mi Adásban Találtunk Nekik Pasit (5:13)
3. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Lencsi Lány Terror A Stúdióban - Elõkerült A Pancsoló Kislány Is (3:54)
4. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Tony Curtis Itt Járt Budapesten - Természetesen Beszéltünk Vele Telefonon (4:38)
5. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Autót Vettünk Tamásnak - Adásban Alkudtuk Le Az Árárt (4:31)
6. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Tuti Randihelyek - Bocsi A Céllövöldénél Csajozna (3:46)
7. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Ballépéseink Gyerekeinkkel - Mindenki Mûvelt Szörnyû Dolgokat A Csemetéjével (3:51)
8. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Hazakísérõs Nosztalgia - Ki Meddig Jutott A Kapualjban (3:21)
9. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - A Tankcsapda A Stúdióban - Koncertjegy Anikónak És Apukájának (7:32)
10. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Lebukott A Férj Egy Rádiómûsorban - Szállodában A Nõ Ne Vegye Fel A Telefont (4:03)
11. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Kevesen Beszélünk Idegen Nyelvet - Laci Elirányította Bocsit (3:47)
12. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Óra A Mûlábban - Hova Rejtsük Értékeinket (3:28)
A Slágerrádió örökzöldségei....
327 MB, 320 Kbps
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jelszó:Ikovacs
Cd 2007
13 tracks, 52 minutes 46 seconds
1. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi Dubai-Ba Készült - Hesnától Tanultunk Arabul
(3:50)
2. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Évi Kezét Adásban Kérte Meg Józsi - Repülõjegyet
Vettünk Józsinak (4:05)
3. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi Nobel-Díjas Könyve - Adásban Alakult Történet
(4:02)
4. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Balázs Fecó A Stúdióban - Lajosé Az Utolsó Hang A
Zongorán (5:34)
5. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Luxusszállodák Magyarországon - Bocsi Poloskás
Turné Élménye (3:02)
6. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Szóljanak Be A Nõk A Férfiaknak - Móni Kit Szólítana
Le Az Utcán (3:37)
7. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Afganisztáni Bejelentkezés - Élmények És Az Afgán
Por Összetétele (5:30)
8. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - 1974-Ben Vogci Még Tornász Volt - Balett Gatya A
Tornászokon (3:47)
9. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Multik És Dolgozóik Élete - Állandó Meetingek (3:51)
10. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Voga Vadászat Befutó Pécs - Vogci A Mennybe Ment
(3:01)
11. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Mig 29 Kontra Forma-I És Bell Cobra - Bocsi
Örömrepülése (3:43)
12. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi És Bessenyei Péter A Lánchíd Alatt - Látványos
Közvetítés Az Alagút Tetejérõl (4:44)
13. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Szexvegetáriánusok - Kellemetlen Illatélmények (4:00)
CD 2008
11 tracks, 51 minutes 32 seconds
1. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Uri Geller Leszoktat A Cigirõl - Nikotindráma A
Stúdióban (4:54)
2. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Hátbavágott Az Evolúció - Belenéztünk A Sötét Jövõbe
(3:35)
3. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Gyerekkori Felvilágosítás - Régi Könyvek Nyomába
Eredtünk (5:01)
4. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Nászajándék - Bocsi És Az Arcüreggyulladás (3:52)
5. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Száguldás A Hungaroringen - Bocsi Palik Utasa Volt
(3:54)
6. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi A Bmw-S Csajokról - Hányan Dolgoztak Meg Érte
(4:53)
7. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Hallgatók Alkotásai A Levegõbõl - Kitti Telefonon
Irányította A Vadászgépet (6:46)
8. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Elsõ Aranyérem Pekingben - Fergeteges
Sportközvetítés Élõben (4:58)
9. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Gyerekkori Bûnök - Mindenki Vallott A Múltjáról (4:35)
10. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Lajos Dél-Koreában Járt - Spirituális Élményeirõl
Számolt Be (4:40)
11. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Botswana - Vogci Elbújt, De A Busman Nyomkeresõ
Megtalálta (4:24)
CD 2009
12 tracks, 52 minutes 36 seconds
1. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Szilágyi János Volt A Vendégünk - Bocsi Ugorjon, Ha
Akar (4:32)
2. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Réka És Kriszta Lakat-Partyn Járt - Mi Adásban
Találtunk Nekik Pasit (5:13)
3. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Lencsi Lány Terror A Stúdióban - Elõkerült A Pancsoló
Kislány Is (3:54)
4. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Tony Curtis Itt Járt Budapesten - Természetesen
Beszéltünk Vele Telefonon (4:38)
5. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Autót Vettünk Tamásnak - Adásban Alkudtuk Le Az
Árárt (4:31)
6. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Tuti Randihelyek - Bocsi A Céllövöldénél Csajozna
(3:46)
7. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Ballépéseink Gyerekeinkkel - Mindenki Mûvelt Szörnyû
Dolgokat A Csemetéjével (3:51)
8. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Hazakísérõs Nosztalgia - Ki Meddig Jutott A Kapualjban
(3:21)
9. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - A Tankcsapda A Stúdióban - Koncertjegy Anikónak És
Apukájának (7:32)
10. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Lebukott A Férj Egy Rádiómûsorban - Szállodában A
Nõ Ne Vegye Fel A Telefont (4:03)
11. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Kevesen Beszélünk Idegen Nyelvet - Laci Elirányította
Bocsit (3:47)
12. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Óra A Mûlábban - Hova Rejtsük Értékeinket (3:28)
11 tracks, 44 minutes 23 seconds
1. A Boros és a Bochkor - Két fura fazon (4:17)
2. A Boros és a Bochkor - Márta néni (3:15)
3. A Boros és a Bochkor - Nyomja meg a gombot (3:33)
4. A Boros és a Bochkor - Gyári bor (4:12)
5. A Boros és a Bochkor - Sínen vagyunk (3:25)
6. A Boros és a Bochkor - Hova vezet (4:21)
7. A Boros és a Bochkor - Nincs remény, légy kemény (4:32)
8. A Boros és a Bochkor - Egy merõ szex vagyok (3:41)
9. A Boros és a Bochkor - Minden óra (4:18)
10. A Boros és a Bochkor - Ébredés (5:31)
11. A Boros és a Bochkor - Da Da Da (3:18)
Retró kabaré 1
http://baw851.1fichier.com/en/
Retró kabaré 2
http://itqhsf.1fichier.com/en/
Retró kabaré 3
http://y25jd6.1fichier.com/en/
Retró kabaré 4
http://f6von2.1fichier.com/en/
Retró kabaré 5
http://7qywrk.1fichier.com/en/
Retró kabaré 6
http://nayq1i.1fichier.com/en/
Nem értem, miért nem talál a Rékai egy igazán kabarématinéba illõ embert, pl. egy hóhért, boncmestert vagy egy sírásót...
9 tracks, 51 minutes 52 seconds
1. Nemere Dóra, Rékai Gábor - Beszélgetés 1 (6:56)
2. Peterdi Pál - Haiti csodafutó (3:31)
3. Nemere Dóra, Rékai Gábor - Beszélgetés 2 (6:10)
4. Nagy Bandó András - A szalontüdõ (3:59)
5. Nemere Dóra, Rékai Gábor - Beszélgetés 3 (7:20)
6. Csala Zsuzsa, Bács Ferenc - Klinika (5:22)
7. Nemere Dóra, Rékai Gábor - Beszélgetés 4 (7:32)
8. Bajor Imre, Egry Kati - Sorbanállók (7:17)
9. Nemere Dóra, Rékai Gábor - Beszélgetés 5 (3:45)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
13 tracks, 53 minutes 45 seconds
1. Rk201210 2 - Bevezetõ szignál (0:20)
2. Kovács András Péter - Nyitó duma (7:26)
3. Kovács András Péter - Felkonf (0:18)
4. Mikó István, Vida Péter, Aradi Tibor - Az év borásza (7:21)
5. Kovács András Péter - Felkonf (0:12)
6. Hajdu Balázs - Duma (8:46)
7. Kovács András Péter - Felkonf (0:26)
8. Aradi Tibor, Vida Péter - Szüreten felejtett mikrofon (9:11)
9. Kovács András Péter - Felkonf (0:08)
10. Bruti - Az evolúció hatása az õzikére és más ehetõ állatokra (4:54)
11. Kovács András Péter - Felkonf (0:25)
12. Orosz György - Duma (13:46)
13. Rk201210 - Vége szignál (0:32)
Aradi Tibor,Mikó István,Vida Péter-Az év borásza
Kovács András Péter - Nyitó
? - Józsefvárosi Borászok (lemaradtam róla)
Hajdu Balázs - Duma
Aradi Tibor, Vida Péter - Szüreten felejtett mikrofon
Bruti - Az evolúció hatása az õzikére és más ehetõ állatokra, mint például boci, s a többi
Orosz György - Duma
"Utazás hazafelé
Irány Budapest. Keleti pályaudvar, na gyerünk!
Elindulunk. Én és az optimizmus. A vonat meg áll, de már alig áll a lábán. Belém botlik egy részeg. Alig áll a lábamon. Képembe lehel. Egészségemre! A szûk folyosón egy hatalmas kövér hölgy közlekedik. Kitérni lehetetlen. Végig tol az egész szerelvényen, közben beszélgetünk. Kedvesen megkérdezi: Hová, hová? Mindig csak ön elõtt! Végre megszabadultam tõle! Az utolsó ajtón kiestem. Megy a vonat. Rajta a táskám! Rajtam az idegbaj. Hál’Istennek utolérem Felugrom, segítõ kezek nyúlnak felém, ennek ellenére felszállok. Hurrá! Megvan a táskám! Csak azt tudnám, hogy hol? Hozzálátok a módszeres nyomozáshoz. Nem láttak egy táskát? Többen tolvajt kiáltanak, majd ûzõbe vesznek. Futás. Valamiben felbukom: a táskám. Felkapom és beugrom egy WC-be. Foglalt – szólalt meg alattam az a bizonyos kövér hölgy. Nem tesz semmit, én ráérek! Megáll a vonat. Amíg a vonat az állomáson tartózkodik, addig szigorúan tilos! Nem baj, azért kezet lehet mosni. Törülközõ nincs, még szerencse, mert víz sincs. Marad a szappan. Eh, mégsem marad. Zsebre vágom, aztán irány – ülõhelyet keresni.
Bocsánat, van itt egy szabad hely? Arrébb húzódnak. Most már nincs. Tovább megyek. Bocsánat, van itt egy szabad hely? Akár kettõ is - felelik, aztán kilöknek. A harmadik fülkében végre megengedik, hogy leüljek. Közvetlenül az ablak mellé. Kívülrõl. Odakint annyi hely van, amennyit csak akarok. Élvezem a sebességet, mehetünk vagy úgy óránként. Végre leszáll egy utas, annak a helyére beülhetek. Valaki benyit. Bocsánat, van itt egy szabad hely? Mindenki rám néz. Rám nézve ez kínos. Végül megoldódik a kérdés, mindnyájunknak jut hely, mert én – csakhogy mentsem a bõröm – saját ölembe ülök. Kicsit elbóbiskolhattam.
Arra ébredek, hogy a fülkében komoly kártyacsata dúl. Vadul verik a hátamat, ugyanis én vagyok az asztal. A fene egye meg – morog valaki - , fordítva szerelték ide ezt a hamutartót – és igyekszik visszacsavarni a fülemet. Ember, mit csinál – súgom oda neki - , a makk ásszal induljon! A hamutartóhoz hajol és finoman rendreutasít: Kibic kuss! Sértõdötten elhallgatok. Csak az szerez némi elégtételt, hogy a pasas elbukja az ultiját. Úgy kell neki! Miért indul a makk ásszal? Bejön a kalauz. Körülnéz belül. Körülbelül néz. Rögtön szemet szúrok neki, amikor a jegyeket kéri. Az asztalért pótdíjat kell fizetni! Az enyém! – bukkan fel az ajtóban a megszokott kövér hölgy. Pesten már együtt szálltunk le. Összeillõ pár vagyunk. Egy asztal és egy ruhásszekrény."
A másik nekem nem ismerõs.
Továbbított kérés:
"Két kabarészámot keresek, de az elõadóikat sajnos nem tudom.
Mindegyiket 1998-ban, a humorfesztivál környékén hallottam, (közelebbrõl nyáron). Egyikben Gálvölgyi János, és egy hölgy nyújtott tájékoztatást a Máv üzleti szabályzatáról, (még a vasúti szignált is felhasználták).
A másik pedig egy monológ, amit szerintem Székhelyi József adott elõ, és egy vonaton játszódik a történet.
Röviden: egy "hatalmasan kövér hölgy" miatt a pasi kiesik a vonatból, aztán visszakapaszkodik, keresi a táskáját, leül egy fülkében, aztán asztalnak nézik, a poén pedig a végén, hogy:
"Pesten már együtt szállunk le, összeillõ pár vagyunk... Egy asztal, és egy ruhás szekrény."
Köszi:
Miki
2012.10.20
2012.10.20
spoiler] http://7z7vs7.1fichier.com/en/ [/spoiler]
Tuti, hogy nem Mikes, hanem Õsz szólt a felvételen.
(Ha nem biztos a dolgában a szerkesztõ, akkor nézzen utána egy kicsit a dolognak és akkor a kabaré felvételeken nevetünk és nem rajta.)
Más is úgy látja, hogy nem mûködik a link (nincs meg a fájl) a "Rádiókabaré 2012 október - 1" esetében a 7190. bejegyzésben, vagy én csináltam rosszul valamit? (a másik link jó abban a bejegyzésben)
Fel tudnátok tölteni újra?
Elõre is kösz +ezer a hála a sok jó feltöltésért!
"Pár hír, és mûsor:
November 4-11 közötti hét lapjában, a 44. számban
az RTV Részletes (rádió-tévé újság) interjút hoz velem,
a születésnaphoz kötõdve, címlapfotóval.
November 9-e, 20.16, az M1-en:
Van képünk hozzá c. mûsor
a klasszikussá lett írásaimból készült számaimból.
November 10-én köszöntenek a 65. szülinapomon,
Nagy Bandó 65 címmel megy le egy egyórás mûsor
Maksa Zoli konferálásával a Kossuth Rádióban
November 11-én este kerül adásba a Comedy Central
csatornán a nemrég fölvett retró mûsorom.
November 15-én, az M1-en, este 8 után
A DTK Show-ban vendég leszek.
November 28-án Stand-apók Bajor Imrével a Centrál Színházban! Terjessszétek, gyertek!
Na mégegyszer, helyesen...
Elvileg 2 GB méretig lehet feltölteni!
heti hetes 20121007 avi
http://8iavy9.1fichier.com/en/
heti hetes 2012.0930 avi
http://5qmt3k.1fichier.com/en/
Kivételesen nincs jelszó, mert avi!
ebéd után jólesik, ha Fábry mesél 😊