17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
#8817 Km189 - Dr. Fülöp Zsuzsanna, Rékai Gábor
Vendég: Dr. Fülöp Zsuzsanna a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője
Műsorvezető: Rékai Gábor
Fékezhetetlen agyvelejű kabarégyilkosunk megint kitett magáért a km szempontjából érdektelen riportalanyával!
Nem lehetne nyugdíjazni? vagy eltávolítani a kabaré környékéről? Nem hiányolnánk!
A bevágott 3 számot már a bevezetés után eltaláltam és még a bónuszra saccoltam!
A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://fhzwwi.1fichier.com/en/
http://www.mediafire.com/?f9n2fonfevdd2bm
Jelszó:Ikovacs
5 tracks, 1 hour 21 minutes 5 seconds
1. Dr. Fülöp Zsuzsanna, Rékai Gábor - Egyben (51:04)
2. Dankó I, Litkai G, Mogács D, Murányi T - Hivatali jelenet (7:02)
3. Bajor Imre, Kern András - Kertészeti áruház (6:55)
4. Hadházy, Murányi, Lengyel - Ekia vevőszolgálat (8:05)
bónusz
5. Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Kábelszolgáltatónál hagyott mikrofon (7:59)
-
ujunkies #8816 Nem kiáltottam.
"Viszont az fura, hogy az itt feltöltők is támadtak akik mellett felszólaltam." - egy fizetős blog mellett szólaltál fel, nem az itteni free feltöltők mellett. Ne csúsztass...
"az itt lévő feltöltések nagy részének linkje halott" - még egy valótlanság, mostanában elég sokat szedtem le, mert volt egy hdd-halálom, és összesen talán 2 halott linket találtam... Lehet, hogy azokat is újra feltette valaki? Ingyen? (Köszi szépen mellesleg!)
TE kezdted ezt a szupertapló szintet, ez itt nem volt szokványos. Szerintem, ehhez képest nagyon kulturált válaszokat kaptál. Tőlem is - nem minősítettelek, HISZEN NEM ISMERLEK.
Mellesleg: veszi a fáradságot és nem a fáradtságot...
Részemről ezt a dolgot lezártam.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!!! -
#8815 Én 78-ban ismerkedtem meg vele, Moszkvában!
Azóta a kedvencem!
De most már az unokámnak is....
-
fudaraki #8814 Én vágom, meglehetősen jól tudok oroszul, nemcsak történelmi okokból :p A szülinapos dalocskát már harminc éve is tudtam fejből. És még most is :D És a goluboj vagon-t is :D Csodaszép. Az egész mese. Méltán népszerű mind a mai napig, teljesen alap, mint nálunk a dr Bubó, a Frakk, a Süsü stb. :) -
#8813 Hát a ciril betűk nem jöttek át!
Gyeny rozsgyenyija - születésnap! -
#8812 Igazad van, csak Gena! És oroszul is így mondják!
Különben van egy-két filmem és a csengőhangom is a День рождения!
http://www.youtube.com/watch?v=gVEHBYHj8Sk
-
fudaraki #8811 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0Xrr9mcdFvw#t=93 -
fudaraki #8810 És nem Genya! Akkormár inkább Gjéna :)) A genya az a Sapokljak :) No meg a turiszt-ok, akik ellopják a tortát :)))) -
fudaraki #8809 1965-ös a cucc, a lányom kedvenc meséje volt :) De nem derül ki, hogy honnan jön, egyszercsak ráakad a zöldséges egy ládában. Ezért kérdeztem, hogy kerültél oda :))) -
#8808 Csak kb. 40.
Ez egy szovjet rajzfilm figura, a Csiburaska. És azt hiszem a szocsi téli olimpia egyik kabalája is!
De előkereshetem a másik sztárt is a sorozatból, a Krokodil Genyát! Ugye mennyivel jobb neve van!
De ha ez jobban tetszik:
-
fudaraki #8807 Jahés nem kell etetni a trollt, csak vérszemet kap... :X -
fudaraki #8806 "És ilyen csúny vagyok:"
Akkor igazán elmondhatnád, hogyan kerültél anno egy narancsosládába. Eltelt vagy ötven év azóta, de még mindig rejtély számomra... :) -
#8805 Bizony, bizony! Kőbunkó!
És még visszafogtam magam, mert még ki leszek tiltva és nem tudom hova kirakni a linkjeimet!
Aztán csak a tieidet lehet letölteni!
És ilyen csúny vagyok:
-
zitababa5 #8804 kapbenc intelligens reagálását köszönöm!
A többi véleményt kiáltónak:
semmi közöm a bloghoz, nem érdekem a fizetős dolgok, az itt lévő feltöltések nagy részének linkje halott, ugyhogy ha vki veszi a fáradtságot hogy mindent egy helyen elérhetővé tesz amellett én kiállok. És nem hofi felvételei , hanem leginkább maga a rengeteg hofi kép és infó amit tisztelek a blog üzemeltetőinél.
Viszont az fura, hogy az itt feltöltők is támadtak akik mellett felszólaltam. lkovacs hatalmasat csalódtam benned....Nemcsak csúnya vagy hanem bunkó is!!!!
-
#8803 Ha már a rádióban csak ismétlés van... :) -
fudaraki #8802 Kész kabaré, ami itt zajlik ;) -
kapbenc #8801 "Ja "kapbenc" névtelenül a blogot fikázó majomnak üzenném"
Káposztás Benedek (Bence) a nevem. Még az anonim fórumokon is egy tisztességes üzenetváltás után a nevemmel írom alá az üzeneteimet. Érdekes, hogy a majom kifejezést találtad meg. Épp a Majomparádé nevű internet-szegletben tettem közzé Kabarészeparé, Markos-Nádas-Boncz, Kabarécsütörtök, Hofi, Komolytalan és Rádiókabaré gyűjteményem. Azóta sokszor, sok név alatt láttam vissza a dolgaimat. Ez elkeserített és azóta nem is osztok meg nyilvánosan. Aki a segítségemet kérte, annak privátban továbbra is adtam, hogy teljesebb legyen a gyűjteménye. A két év kesergést épp ez a fórum szakította meg. Ahol a felvételeimet lecserélték újabb digitalizálásra, kiegészítették, de minimum zajszűrve tették újra közzé. Hálás köszönetem nekik.
Elnézést mindenkitől, hogy a hozzászólásom ilyen reakciót váltott ki. "Gondolta a fene". Akinek gondja van velem, kérem, keressen privátban. Kösz. És boldogabb ünnepeket.
-
grekon #8800 Markos.Nádas.Élő.hócipő.1991. vhsrip :
Markos.Nádas.Élő.hócipő
Letöltéshez regisztrálni kell ( de évekig fennmarad ) .
Köszönöm a feltöltők ( több ) éves munkáját . -
#8799 A személyeskedést kérlek te is mellőzd, nem illik egy ilyen fórumhoz ez a stílus. Kultúrált módon is el lehet mondani a véleményed.
Köszönöm. -
#8798 Te mit osztod itt az észt, te potyázó h... p...? vagy f...?!
Nem emlékszem, hogy valaha feltöltöttél vagy megosztottál valamit itt és ingyenesen!
Jobb ha kussolsz!
Mellesleg már több száz órát digitalizáltam és töltöttem fel és még nem jutott eszembe pénzt kérni értük!
-
grekon #8797 En azt tudom és tettem is ezirányban ( pl a 2006-os Kabarécsütörtök ami épp kapbenc jovoltábol lett teljes ) csak az a kérdés hova ? -
#8796 Sztem töltsd fel valahova és tedd közzé a linket, biztosan sok embert érdekelne. (mert mi ingyen is megosztjuk amink van) -
grekon #8795 Markos.Nádas.Élő.hócipő.1991. vhsrip érdekel valakit vagy volt már a forumon ? -
grekon #8794 zitababa5 : " Nem töltöm fel ide, mert velük szúrnék ki.... "
Fura ezt pont tőled hallani aki dobogos helyen lennél az itt kért és kapott ritkaságokbol . .
Elgondolkodtato . .
-
#8793 Itt a fórumon kinek a munkájáért kellett bármikor is egy fillért fizetni? Szerinted az itt feltöltők nem dolgoznak-dolgoztak vele rengeteget, hogy elérhető legyen az, amit fent a megosztásokban látsz? Szerinted több száz hangkazetta, szalag digitalizálása, vágása, cimkézése csak úgy magától létrejön? Szerinted a Bonbonniere rádió és az esti kabarék összeállítása hosszú időn át nem került munkába?
Nem. És nem hülyék azért, mert nem kérnek érte pénzt, hanem a közös szeretet, rajongás és tisztelet miatt. A feltöltők önmaguk részére amúgy is megcsinálják ezt, és onnantól nem okoz komoly traumát számukra egy feltöltés, és a link bedobása azért, hogy jónéhány hozzájuk hasonló rajongónak örömet, boldogságot okozzanak.
Másrészt azért, mert abban a pillanatban, hogy valaki pénzt keres ezzel minimum elvárható, hogy a jogtulajdonos (előadó, szerző, stb.) részére a bevétel egy részét továbbítsa, hiszen egy másik ember szellemi termékéből húz hasznot. Ha emlékszel nem túl rég pont emiatt állt le az online rádió is.
Ráadásul bármilyen nem hivatalos felvétel terjesztéséért pénzt kérni enyhén szólva fura ötlet - és az mindegy, hogy a rögzítő/feldolgozó/feltöltő mennyit dolgozott vele. Nézz körül az interneten, rengeteg zenekar teljes koncertjei(!) a 60-as évektől napjainkig elérhetőek felvételben, szabadon, minden korlátozás nélkül (sokszor maguknak a zenészeknek az áldásával).
Utoljára pedig: a személyeskedést ezen a felületen felejtsd el, mert nagyon nem szép dolog. -
ujunkies #8792 Van egy vitakultúrád... Csak nem az oldal foglalkoztat?
Itt mindenki ingyen oszt meg, úgyhogy jó helyre jöttél... Mi lenne, ha az itteni feltöltők is pénzt kérnének a munkájukért tőled? Vagy az nem munka? Én azért köszönöm.
Azért csinálják, mert másokkal meg akarnak osztani dolgokat, hogy örömet szerezzenek. Azért dolgoznak, hogy neked (nekünk) jó legyen. Baj van a minőséggel?
A jó kis nosztalgiázásokat is megkapod itt, ingyen.
Magam is foglalkozom digitális dolgokkal, mondjuk inkább állóképekkel. Egyrészt, bedigitalizálni egy VHS és utókezelni EGYSZER, a töredéke sincs annak, mint hétről hétre, ha fúj, ha esik felrakni és gondozni valamit. Másrészt az oldal INGYEN "szerzett" és kapott olyan felvételeket, amikért pénzt kér. A Hofi Tükrének felvételeit adják pénzért, részben, és más felvételeket, amikhez semmi közük. Mit kellett azokon "dolgozni"? Az elkészítésükért mást illetne pénz, azokat, akik elkészítették.
1-2 "extra" felvételt árulnak csupán. Egy kis hasznot szeretnének abból, amit Hofi felépített, tehát ne gyere a keresztes-lovag repi-szövegeddel...
Azt, hogy ki mit szól le, bízd rá. Szeretnéd cenzúrázni? Érvelj és ne taplóskodj!
Kapbenc nagyon korrektül leírta, hogy milyen tartalom van az oldalon, ez miért fikázás?
Csak akkor reagál valaki ilyen taplón, ha anyagi érdeke fűződik valamihez. A legjobb motiváció. Erről ennyit.
A névtelenségről pedig annyit, hogy egy "zitababa5" írta mindezt (tök üres adatlappal...). "Szép, mint a cukrozott takony"...
A szint, amin kommunikálsz egy csomó Hofi-poént juttat eszembe :) Szerette az okos, művelt embereket. -
zitababa5 #8791 Te másik fikázó okostojás....nem azért lesz fizetős mert veled akarnak kiszúrni, hanem azért, mert minden korai felvételt újra kell digitalizálni a mai kor igényének megfelelően és ehhez pénz kell....Ráadásul saját retro műsorokat is akarnak indítani ehhez is pénz kell...
Csak előző hozzászólásomhoz hasonlóan tudok reagálni a névtelen ökörségedre:
" ...el kéne felejteni azt, hogy ingyen és bérmentve vkik azért dolgozzanak, hogy neked jó legyen...ez sehol sem működik a világon. Ha igényes szórakozást akarsz áldozz rá! Ha nem akkor meg NE szóld le mások munkáját, amire rengetegen áldoznak is majd" -
zitababa5 #8790 Nekem meglett a blogon keresztül ez a KISZ-es felvétel...173 perc tényleg vágatlan ( káromkodások, egyéb őszinte pillanatok) és tényleg kuriózum!
Nem töltöm fel ide, mert velük szúrnék ki....
Ja "kapbenc" névtelenül a blogot fikázó majomnak üzenném, hogy több olyan videó és hangfelvételüket kaptam meg, ami tényleg sehol nincs fennt! Ja "kapbenc" mégvalami, ha szereted hofit te is ,akkor legalább tiszteld a blogot annyira- akik ezzel dolgoztak, hogy nem fikázod őket. Senki nem vette még a fáradtságot, hogy ennyire átfogó hofi világot tárjon elénk!
Egyébként sok itt feltöltőhöz hasonlóan NEM értem mire jó vki munkáját leszólni, amikor ezen fehér hollóknak köszönhetjük a jó kis nosztalgiázásokat!
Egyébként én jómagam írtam nekik és válaszoltak hogyan lehet a gyűjtemény az enyém... -
VKaroly #8789 Fel is tenném, ha lenne valami értelmes hely... Holnap lesz a második része.
VK
-
VKaroly #8788 Prémium - Rádiókabaré - 104. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
#8787 Köszi. -
#8786 Nem reklamáltam, kérdeztem. Gyakori hiba, hogy sokan linkelni akarnak valamit, leírják a kísérőszöveget és csak a link marad le. -
ujunkies #8785 Igen, így kell közpénzen készült műsorokat még egyszer eladni, azoknak, akiknek a pénzén készült... -
#8784 De sajnos csak rövid ideig ingyenes, hamarosan fizetőssé vedlik át. -
#8783 Ma elindult az M3.
Sok a topik számára érdekes ismétlés lesz rajta
Az első ma este:
22:35 Pesti kabaré 1. rész -
BBendegúz94 #8782 Itt érdemes megnézni, nem biztos, hogy fenn van, mert az már elég régi felvétel (ebben a kategóriájában), de a vak tyúk után...
http://www.youtube.com/user/nemduma/videos
Pár éve még volt egy nemduma.hu címet viselő oldal, ahol ezek teljes felvételként voltak fenn, de az OTP azóta megszüntette (biztos olcsóbb volt a youtube).
-
ujunkies #8781 Köszönöm az infót!
Most már nyugodtabban alszom :) -
kapbenc #8780 Ránéztem a Hofi listára. A legtöbb video nem más, mint a Hofi Tükre sorozat darabjaira szedve. Az ismertektől kezdve a magán felvételekig (Charlieval dal, vadászházas dalolás). A Hofi megjelenik a Szomszédokban, az Ausztráliai turné és mások fent vannak a dzsatubin (csak, hogy idehozzak egy mai stand-upos utalást). Az élelem bére (magán felvétel) nekem megvan VHS-en, azóta láttam torrent oldalakon is, valaki bedigizte. (És szintén fent van a a youtube-on)
A hangfelvételeknél is azt érzem, hogy feltették a teljes műsorokat, albumokat valamint a Kabarécsütörtökből kivagdosott részleteket amit úgy neveztek el, ahogy a bemondó tette vagy csak találomra. (Pl. Válaszadásra gondolkodási idő nincs a teljes és János Vitéz a részlet) Aztán ott vannak olyanok mint pl. a Seprik az utcát és Fél deci rum, ezek a H-K-K albumokról vannak. Nem értem, mi értelme önmagában meismételni.
Az egész engem a pistike torrent oldalakra időről-időre felkerülő 1.4Gb-os "Hofi összes" avagy "Hofi Géza A-tól Z-ig" című gyűjteményre emlékeztet. Kivéve azt a KISZ felvételt.
-
#8779 Persze lehetnek még itt-ott felvételek, ahogy a Volán-klubos is utólag, sok évvel később került be a rádióhoz. Tehát példa van rá, de én bizalmatlan vagyok. -
ujunkies #8778 Igen, valami ilyesmit érzek én is, ezért kérdeztem. Engem nem a lét/nemlét izgat annyira, mert szerintem azért lehetnek még elfekvőben felvételek, hanem, hogy pénzt kérnek valamiért, amit ingyen "szereztek", ahogy írja az oldal...