A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • grekon
    Hollanderrel csatlakozom az előttem szólóhoz : a Maksa Híradó valoban jo volt , hozta a régi szinvonalat ; bár a mindigmástkapcsolo részletek hajaztak egy régi Gálvölgyi-s körkapcsolásos parodiára . ( de KAP szilveszteri jelenete is régi alapötlet mégis jo volt ) .
    A számokat elválaszto nyenyerészéstől a frász rázott ki . ( lehet majd kivágom )

" De nem lehet, hogy velünk a baj? Megcsömörlöttünk? Régen mi volt? Egy-két műsor a TV-ben, meg a Kabarécsütörtök, kezünk a magnó felvevőgombján, fülünk a hangfalon. Most meg kabaré orrba-szájba. Lehet, hogy ez is baj, nem? "
    Szerintem is . A régi rádiókabarékba is volt sok gyenge jelenet pedig csak 5-6 volt egy évbe most meg . .
    A felvételeknek meg a netnek " hála " nehéz uj poént kitalálni .
    Nem akarom védeni az uj szarkesztőt ( csendszobába zárnám s két honapig Magyar Nemzeti Humort hallgattatnék vele éjjel nappal , de akkor sem javulna . . ) csak probálom meglátni a ( kevés ) jot .

Más :
    Klubrádió Kabarét folyamatosan leszoljátok a rosz tehnika miatt . Sztem meg épp élőbb volt a halk bejövésektől , bakiktol ( meg ahogy Gálvölgyi , Bajor javitotta őket ) mint a konzerv Rádiókabaré . Nem vont le az értékéből . . ( az más hogy az utobbi gyengébb volt ) .

Szinte ugy látom kicsit elfogytak a poénok vaagy a humoristák tartogatják az uj felméripéter által beigért uj kabaréforrásra . Hajrá !