A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
ede13 #9212 Szia Hay!
Szerintem - utolsó mondatodra reagálva - azért hallgasd meg! Tudod, van, aki szereti a spenótot, van, aki nem :) Kóstold meg Te is, hogy eldönthesd.
Kedves Imremagdi!
Ha jól vettem ki, akkor Maksa Híradó lesz minden héten. Én személy szerint örülök neki, gyermekként - ahogy gondolom sokan mások is - ezen nőttem fel. Retró, igaz, de kell az is. Tudjuk, ismerjük és ha szerethető, akkor szeressük a "múltunk" is, hogy az újat megfelelő szempontok szerint értékelhessük.
Valóban szükségesnek tartom KAP és társai szerepeltetését, ugyanakkor fontos az egyensúly. Ha visszaemlékszünk, akkor bárhová léptél, csak dumások: rádió (kb. minden kabaré jeligés műsorban), CC, SK, stb. Az lenne az egészséges, ha lenne egy olyan műsorstruktúra, ahol elférnek egymás mellett a dumások (de nem az erőltetett "cimbora-humoristák", hanem KAP, Kőhalmi, Bödőcs ex-dumás, és a közakaratnak - de nem az én ízlésemnek - megfelelően Hadházi, valamint Szomszédék és Felméri Peti), a régi motorosok (Maksa, Sándor György, Laár, Dolák, Gálvölgyi, stb.), és a feltörekvő, tehetséges (!) új arcok. Ide tenném akár Orosz Györgyöt például. Kicsit mostanában túlnyomják, de vannak igenis élvezhető anyagai! Az EduShow és az ide sorolható figurák pedig haknizzanak sokat, mielőtt a médiában szerepelnek! Mert többet ártanak így maguknak, mint hinnék. A pénz nem minden...
Itt jegyezném meg, hogy az általam végtelenül tisztelt Bödőcs Tibort nem értem. Miért támogatja ily' erősen Edut? Mit lát benne, amit mi nem?