A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Hay #9211
    Üdv!

Most volt időm meghallgatni ezt a klubrádiós kabarét (Klubrádió kabaré 2014. március 1. rész), és hát nem vagyok "elájulva"...
    Eleve nem tetszik Gulyás Zoltán Úr "humora" (szerintem nem sok van neki, anno még az ismeretlen, hülyét játszó "riporterkedése" is nagyon gyenge volt szerény véleményem szerint), és most sem győzött meg az ellenkezőjéről.
    Bach Szilvia énekes-paródiáit nagyon szerettem (volt szerencsém élőben is élvezni), de ezekben a kabarékban valahogy nem tetszik az előadásmódja, nem is tudok nevetni sajna-rajta.
    Juszt László jelenete még a szemöldökömet sem húzta fel (nem csillant érdeklődés a szememben...).
    Varga Ferenc József és Aradi Tibor is gyengébbnek tűnnek itt a tőlük (általam) megszokottnál. (Lehúzzák Őket a "fentiek"?)
    Gálvölgyi Jánost nagyon kedvelem, de ebben a "részben" mintha Ő sem lenne az igazi.
    A Jövőutazás első részét már meg sem merem hallgatni :-) Na jó, ebben nagy szerepet játszanak az itt olvasott vélemények, de majd csak sort kerítek rá: mit mond a saját fülem :-)

Hay