A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • ede13
    A Maksa Híradó szerintem egyrészt nosztalgikus élményeket kelt, másrészt valóban jó volt. Azért a Rogán Antal, ismertebb nevén doktor ötker fenomenális! Meg a többi része a híradónak abszolút rendben van. Egyébként meg továbbra is Aradi for President! A nótás részt ajánlom az összes magyar mulatós nyenyeremajom figyelmébe :)
    De ezek a zenei betétek és hangeffektek... Ezekre még Sas is azt mondaná, hogy "Ez nagyon gáz, inkább Metallicát".
    Attiláért úgy látom, hogy Csenki sem rajong, az új műsorszám alapján érthető.
    Szilárd hallgasson meg egy Mirigy-dalt! Vagy inkább 25-öt. Komolyan, a Sipos-tesók jobb parodisták. Hofit idézném, de nem teszem, úgyis tudjuk mind, hogy melyik mondatára gondoltam, ami úgy kezdődik, hogy "Ezt meg..."
    ZÁDnál meg azt éreztem, hogy Badárt akarja hozni. Még a hangja is hasonlított, meg úgy az egész.

De nem lehet, hogy velünk a baj? Megcsömörlöttünk? Régen mi volt? Egy-két műsor a TV-ben, meg a Kabarécsütörtök, kezünk a magnó felvevőgombján, fülünk a hangfalon. Most meg kabaré orrba-szájba. Lehet, hogy ez is baj, nem?