A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • fudaraki
    Hááát. Hogy Sinkó Péter milyen vonalat követett, az erősen vitatható. _Szerintem_ olyat, amilyet épp tudott, korszakonként változót. Többek között azért is érdemel(t) megbecsülést, mert rettenetesen hosszú időn keresztül képes volt látványos megalkuvás nélkül tolni a rádiókabaré szekerét, szíve, lelke bene volt, bármit is pakolt épp elé az élet.

Nem tudom, mit értesz "téves vonal" alatt, a hozzáértése, tapasztalata, biztosan hiányozni fog, ahogyan Hofi után sem jött még senki hozzá mérhető, az ő utódjainak sem lesz egyszerű felnőni a feladathoz. Ha egyáltalán megpróbálnak. Sajnos meglehetősen pesszimista vagyok, bár ne lenne igazam. Ez a Nemzeti izé pl. máris egy nagyon rossz kezdet, igen magas labda, máris a megfelelni akarás sugárzik belőle. Aki ezt kitalálta, az vagy rettenetesen ostoba és nem érti, vagy nagyon is érti, de tojik rá magasról. Egyik változat sem túl kecsegtető. :(

A Klubrádiós kabarét viszont reménytelinek látom, összes nyilvánvaló hibájával együtt. Talán majd ott kialakul valami, ha már a MR olyan lett, amilyen.