A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • felméripéter
    Sziasztok, a nevem Felméri Péter, többször szerepeltem már a Rádiókabaréban. Kaptam már hideget-meleget ezen a fórumon, de inkább hideget :) Szoktam olvasni ezt a fórumot és gyakran töltöm le innen a Rádiókabaré adásait, mert épp lemaradtam egy részről, vagy mert le akarom menteni magamnak. Ezért köszönet is a feltöltőknek.

Olvasgattam az aggódásokat a Rádiókabaré jövőjét illetően. Felbosszantott a rengeteg téves információ ami ezzel kapcsolatban megjelent itt, ezért gondoltam, hogy megnyugtatok mindenkit, hogy ne aggódjatok, továbbra is hallhatjátok majd a kedvenc humoristáitokat a Kossuthon, Litkait, Bödőcsöt, Hadházit, Kőhalmit, stb. Igaz, hogy új a vezetőség, de szó sincs róla, hogy elpártoljanak a humoristák. Minden pörög tovább a régi kerékvágásban. Nem kell mindent elhinni az ilyen ál-jólinformált felhasználóknak mint Imremagdi, aki nem tudom honnan veszi ezeket az értesüléseit:

- 2014. jan. 24. 16:27: "Nem véletlen, hogy nem volt szilveszterkor pl: Litkai Gergely a rádiókabaréba. Ő és még sokan másokat többet nem látjátok/halljátok a rádiókabaréba." - Ez egyáltalán nem igaz, Litkai lett az egyik társ-főszerkesztő.
    - 2014. jan. 24. 16:52: "Rádiókabaré halott" kifejezés se tőlem származik, hanem olyan embertől, aki a mikrofon másik oldalán szokott állni... - Igazság szerint ezt a kijelentését nem is igazán értem.

Szóval nem vitázni akarok, csak meg akartam osztani veletek, hogy mi a jelenlegi helyzet. Ne parázzatok, megy tovább a Rádiókabaré Kőhalmival és Bödőccsel, Hadházival és Litkaival, stb. :)