A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • BBendegúz94
    Én is hozzászólok, a mai helyzethez.

Vannak olyan alapvető emberek az Rk-ban, akik bár nem számítanak pártkatonának egyik oldal számára sem, annak ellenére vélhetően záros határidőn belül repülni fognak. Nem véletlen az se, hogy az Aradi-VFJ páros is megmutatta magát a Klubrádiónak. Szerintem valami önvédelmi mechanizmus indulhatott be bizonyos emberekben.

Az is különös, hogy a szélsőséges(ebb)nek mondható előadók (Litkai, Bödőcs, VFJ, stb.) egyre kevesebbet szerepelnek az Rk-ban. Én várom, hogy ők is betévedjenek egy Klubrádiókabaré felvételre, bármennyire is elítélik itt egyesek a stand up térhódítását, ők nagyon hiányoznak nekem a régi jól megszokott arcok/hangok közül.

Egyébként tudom, hogy a rádióban/tévében eddig nem hallott műsorok terén Litkai és Bödőcs is jól áll (3-4 külön önálló esttel járják az országot, ha jól tudom. Csak HA jól tudom, ezt ne vegyétek készpénznek!)

Ezen kívül, vannak olyan emberek, akiket én igényelnék, mert keveset hallani őt bárhol. Szőke Bandit néha látni a Paprika TV-n, de jobb szeretem, ha inkább dumál. Ha ilyen embereket beszervezne a Kossuth vagy a Klubrádió, annak rohadtul tudnék örülni. Hajós Andrásnak nagyon bírtam Comedy Centralos zenés műsorait. Imádtam, mert jók voltak a poénok, és "új" volt számomra a stílus, mert ilyet senki nem hozott előtte (médiában biztos nem). Tudom, hogy ez nem kívánságműsor, de ha már valaki vissza akarja hozni a "régi öregeket", akkor Sándor György a legnagyobb ő ha ismétel is sokkal jobb, mint egy Tóth Edu vagy Hajdú Balázs (ez nem a személyük elleni támadás, szimplán falra mászom tőlük).

Elnézést kérek, kicsit elragadtattam magam!