A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
kapbenc #8801 "Ja "kapbenc" névtelenül a blogot fikázó majomnak üzenném"
Káposztás Benedek (Bence) a nevem. Még az anonim fórumokon is egy tisztességes üzenetváltás után a nevemmel írom alá az üzeneteimet. Érdekes, hogy a majom kifejezést találtad meg. Épp a Majomparádé nevű internet-szegletben tettem közzé Kabarészeparé, Markos-Nádas-Boncz, Kabarécsütörtök, Hofi, Komolytalan és Rádiókabaré gyűjteményem. Azóta sokszor, sok név alatt láttam vissza a dolgaimat. Ez elkeserített és azóta nem is osztok meg nyilvánosan. Aki a segítségemet kérte, annak privátban továbbra is adtam, hogy teljesebb legyen a gyűjteménye. A két év kesergést épp ez a fórum szakította meg. Ahol a felvételeimet lecserélték újabb digitalizálásra, kiegészítették, de minimum zajszűrve tették újra közzé. Hálás köszönetem nekik.
Elnézést mindenkitől, hogy a hozzászólásom ilyen reakciót váltott ki. "Gondolta a fene". Akinek gondja van velem, kérem, keressen privátban. Kösz. És boldogabb ünnepeket.