A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Ikovacs
    #3752
    Tudom, hogy itt nem politizálunk, de....

    Tisztelt Svéd Királyi Televízió!

    Tisztelt Svéd Királyi Televízió! - vagy hogy is hívják magukat, de a tegnap történtek után mindegy is.
    Megáll az ember esze. Ott látom a televízióban a magyar nemzet önfelkent atyját, akinek mindig népe (legfeljebb még saját családja) boldogulása volt a legfontosabb, akinek annyira fontos a magyar futball, hogy többet jár meccsre, mint találkozik a szakszervezetekkel vagy az IMF-fel, aki két meccs között forradalmat vív (jaj de sokba kerül ez nekünk mostanában), és miközben küzd az oligarchák ellen délcegen feszít a legnagyobb bank általa személyesen főfutball-felelőssé tett bankvezér oldalán (jut eszembe ki fizette a repülőjegyet Stockholmba?), saját nevemet látom nevezett „kétharmadom van és mindenkinek kuss” főnök neve alatt.

    Hú de meg vagyok tisztelve (jaj bocs: ég a bőr a képemen). Még hogy én lennék Ő?! Na, ezt aztán vérciki! Hiszen hogyan jövök én ahhoz, hogy olyan embert mutassanak be az én nevem alatt (pardon: felett), aki a Szentkorona tant szeretné viszontlátni a magyar alkotmányban. Akinek tanácsadója el tudná képzelni a köztársaság királyságra cserélését. (Nem tudom, hogy ez a kínos affér nem tekinthető-e a Svéd Királyság ösztönös tiltakozásának ezen agyament ötlet ellen?) Én kérem szépen soha nem tudnék adni tizennegyedik havi nyugdíjat kevesebb társadalombiztosítási járulékból (bár mintha a főmérnök sem hozná mostanában szóba ezt a böszmeséget). Én soha nem hinném, hogy a költségvetési válság ellen a legjobb gyógyszer az azonnali nagyarányú adócsökkentés (igaz, egy kukkot sem szól mostanában erről, inkább arról nyilatkozik, hogy nehéz éveknek nézünk elébe).

    Drága Svéd Televízió! A magyar nép (és tagjaként szerény személyem) igazságot követel. Bár tudom, hogy ezért is Gyurcsány a hibás, de talán éppen emiatt őszintén proklamálhatok. Kérem Önöket, hogy egy álló héten keresztül az esti híradó előtt vetítsenek filmet Orbán nemzetvezető úr csodálatos életéről, olvassák be a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot, fejemre meg szórjanak átkokat és fenyegessenek életfolytig tartó börtönnel, mert ha Sukoró ügyben nem is találnak fogást rajtam(Önöknek a részleteket nem kell tudni, bármi is történt az biztos, hogy én vagyok a hibás), a mostani skandalum megmutatta, hogy én működtetem a Tel-Aviv – Budapest tengelyt (bocs:Stockholm-Budapest tengelyt), most kiderült, hogy nemzetünk végveszélyben vergődik, amíg engem nem iktatnak ki Magyarország, mit Magyarország?, Európa emlékezetéből.

    Most pedig bűnbánóan esküszöm, soha többet nem maszkírozom magamat Orbán Vikornak! Mert átkozottul szégyellném magam…