Stand-Up Comedy, Kabaré

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Ha a tanárod itt lenne, most kaptál volna tõle egy egyest, és leülhetnél<#idiota>

...vágod?

Gladiator
Senki sem szidta, csak te vagy hülye. Majd kinövöd.

icepick16
senki se szidja a tanáromat. a legnagyobb arc!

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Dzsini
nagyon köszi a felajánlást, és a regisztrációt! Remélem lesz olyan felvétel, amikor sikerül majd épp Budapesten lennem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok!
Láttuk, hogy érdeklõdtük a Kabaréklub iránt, úgyhogy szeretnénk felajánlani, hogy akit esetleg érdekel a dolog, az nyugodtan jöjjön el a felvételre, ne csak Sündübündü élménybeszámolóira kelljen hagyatkozzatok. ;-) A felvétel ingyenes és a Magyar Rádióban van, legközelebb február 13-án 7 órakor, erre már csak pár hely van sajnos. Ha valakit érdekel, akkor írjon a [email protected]. Ha esetleg nem jut hely, akkor sem érdemes harakirit elkövetni, mert havonta egyszer van felvétel. Mi is jól járunk, ha jöttök, mert legalább nem 95 év lesz a hallgatók átlagéletkora.

Gladiator
igyekszem...

RatBaG
ezredes... sõõõt <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

ddomi87
huuude sok csillagod van!😄

ööö...retekegér...!

Gladiator
oviiiiii!!!!!!

Dzsini
mintha számítana, hogy kinek melyikük tetszik a legjobban...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RatBaG
KAP messze nem a legjobb...

Per Aspera Ad Inferi.

Kovács András Péter nem vicces, Belliczai sokkal jobb.

Molnibalage
Kovács András Péter a stand-up comedy ISTENE! MESSZE õ a legjobb. A legtöbb mûsora neki van hihetetlenül változatosak, NAGYON jól adja elõ, de íróként sem gyenge a srác.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
vagy valamelyik fellépõ már továbbadta... ha 2 ember tudja, már nem titok.

Sziasztok!
Nemfogjátok elhinni, ebédeltem a Godot Dumaszínházba és találkoztam Litkai Gergellyel!
Nagyon szimpatikus barátságos fazon, egyszóval olyan mint a mûsorai. Beszélgettünk kb 8 percet, lesz mûsor mondta, március végén indul az RTLen.
Lesz standup maraton is, az is március végén, majd meg lesz hírdetve!
ami durva, kérdezte honnan tudom, mondom az sg.hu ról ott irta vki( sündübündü)...
mire õ: ezt még csak a fellépõknek mondtam, senki másnak, és semmilyen fórumon nem jelent meg....
Majd így zárt a Dumaszínház vezetõje!
Aki azt írta: fellépõ!!!!!
durva
Trisztin
így van 😊 bár számomra a legkedvencebb most a Beliczai Balázs és rendõrös 😊 "Maga ezt el tudja olvasni...?"

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

lang14
"Igazoltatásnál: Többiek magával vannak?"

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Trisztin
<#taps><#taps><#wink><#taps>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

totya24
kabareklub.extra.hu
Itt vannak fenn klubkabaré részek, igaz csomagolva, de minden másodikban van minimum kiss ádám vagy kap.

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Hello!Vkinek nincs mp3ra CSAK Kovács András Péter,esetleg Kiss Ádám!?
totya24
Akkor jó. Csak nem láttam kiírva, hogy elsõ rész.

desigo
kösz a linket!
Dzsini
2 órás lesz, ott voltam a felvételen, majd jövõ héten adják a többit 😊

kirol
Mert ez az elsõ rész.

Nem?

totya24
Februári rádiókabaré
Már ez is csak egy órás 😞

Szerintem abból a 12 emberbõl mindenki jó,akik az új mûsort fogják csinálni,mindet láttam.Aki oda már bejut annak már bizonyítania kellett.
Állítólag valamikor márciusban lesz egy 24 órás maratoni stand-up valahol Pesten.Nem hallott róla senki?Én egy másik fórumon olvastam.
desigo
akkor kösz a feltöltést...
totya24
Szívesen, de fontos kihangsúlyoznom, hogy általában nem én vágdosom szét.😊
Csak feltöltöm....

Dzsini
<#worship> A szokásos, profi munka! Köszönjük szépen!

totya24

Köszönöm, leszedtem 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Sündübündü nekem van ismeretségem Ódudán! Nagymamám ott lakik!
Szólhatok neki ha gondolod! 😊

Amugy én is alig várom már ezt az új mûsort!
Sztem Kiss Ádámra csak irígykednek.....

totya24
kössz a sok segítséget -_-
na mindegy... annyi, hogy itt van szétvágdosva a 21.

Alien!
jaja....nálam a 2. kedvenc Beliczai...óriási stílusa van...de mondjuk Hadházi is szenzációs volt!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

totya24
21. klubkabaré (hamarosan szétvágdosva a www.kabareklub.extra.hu-n)

Iori
mi meg tegnap voltunk ott és nagyon jó volt!
Somogyi András, Kiss Ádám és Belizcai Balázs voltak a fellépõk. Az egyik barátom a Hiller paródiáknál már a padlón feküdt kb 😄

I love this game!

Alien!
nyomtam rá énis,fõleg,hogy ma megyünk a Godot-ba meghallgatni...😊 Összes közül toronymagasan kiemelkedik,pedig sokukat láttam már élõben,Tibi mindent üt....Hajrá!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ddomi87
megvolt😊

ööö...retekegér...!

szavazzatok Bödõcs Tibire!

http://forum.zalaihirlap.hu/evembere2007/

ehhez egy kampányfil:

http://szakkor.estiskola.hu/2008/01/16/peter-szorgalmi-felhivasa/

terjesszétek, kösz!
totya24
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Egy kocsmában szeretnénk (egyenlõre csak) egy video stand-up comedy estet csinálni.. Ha valakinek van valamilyen videója, nagyon nagyon megköszönném, ha feltöltené valahova vagy elküldené nekem ([email protected]).

Elõre is köszönöm mindenkinek!

ha kicsit szétnézel itt, akkor látod hogy hol tudsz rá jegyet venni: http://www.showder.hu/
de ha te ingyér mennél akkor 😛 nem tudok segíteni

Annyit sikerült megtudnom hogy az új mûsornak Showder klub lesz a címe,kéthetente jelentkezik,márciustól.Állítólag nem az Rtl-ben/MCC Campona/ hanem valahol Óbudán fogják felvenni.Tök jó lenne nézõként eljutni egy ilyen felvételre!Nincs valakinek ismeretsége idevágóan?
Guilty01
Vááá, de jó lenne ha lenne. Végre stand-uposok a tv-be. Alig várom!!

You\'ll never walk alone!

kirol
Ja, én se értem hogy kerül õ oda.
A Showder ne mszar szerintem, de a legjobb az eleje, amikor Fábry beszél, meg a designcenter, aztán van, hogy hülyék a vendégek, akkor itt el is kapcsolok, de van, hogy normálisak, akkor nézem.

robos
Csak remélni tudom, h erre vevõ lesz a nép és idõvel teljesen kiválta a showdert, mert az már egy kalap.... <#levele>
Végre egy mûsor ahol tényleg jó (remélhetõleg) humoristák fognak szereplni, csak a kis Utasit kell parkolópályára tenni, hisz neki semmi köze a humorista jelzõhöz, és siker mûsor lesz! <#eljen>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

kirol
20:10, Szerda (január 16.), m1
Jobb, mint az eredeti! címmel lesz kabaréválogatás (is)
most volt az ajálóban, régi Bajor, régi Gálvölgyi, és újabb Rádiókabarés felvételek
www.port.hu...

Molnibalage
Nálam Kovács András Péter a bajnok. Hihetetlenül sok stand-zp-ja van és teljesen egyediek. Íróként is nagyon tud.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

joebacsi
köszi!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"