Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd ha büntetnének érte, titokban kéne tartani akkor nem lenne ennyi, ez helyett most inkább hírdetni kell mert arra figyel a média.
szennyes undorító az egész!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
megvan a 2006.12.31-i is, felrakjam azt is?
korábbiak is megvoltak, de egy vinyóhiba miatt, márcsak emlék 😛
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Üdvözli önt újra magyarországon a T-mobil
Tamás visszaírta: köszönöm 😄DDDdsadssdadssadasd
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
UI: Nekem még sikerült leszednem (39-41 kivételével), de ahogy nézem törölték az oldalról. Az uw-t sztem kerüld el, inkább a rapidshare 😊
az uwnek nem tetszik ha vmi 39 és 41-el kezdõdik <#mf1>#mf1>
eltartott egy darabig amig sikerült felrakni...<#boxer>#boxer>
géppel rögzítem, majd szerkesztem és konvertálom át wavból...
honnan van az eredeti hang? a rádió hangtára 64kbit mp3, az aac 40kbit-es, ez meg 128...
de a 39, és a 41 es fileok nem elérhetõk, fel tudnád azokat tenni még1x?
köszi
<#integet2>#integet2>
ha kész adom a linket ;-)
most lettem kész a tegnapi, szilveszteri kabaré editálásával. feltegyem valahova? kell valakinek?
a tavalyi is megvan még, a 2006/2007-es.
Litkay és Trunkó lesz a két konferanszié.
Lesznek, term., a fiatal stand-up-osok is és lesznek az öregebbek közül is (Bajor, Gálvölgyi, Maksa)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nézzétek meg mind. Nagyon jó a pali.😊
Itt a fórumon is rég járt, nem tudom hol lehet?!
olyan fél éve kaptam egy weblap címet, ahol voltak zenék mp3ak és kabaré számok, olyan üzenõfal kinézete volt, és regisztrálni kellett rá. nem tudja valaki annak az oldalnak a címét? mert nekem eltûnt a kedvenceim közül😞
5 perc... de ez még csak inkább intró (szvsz)
Csak Fókuszban..Annyi lett volna az egész?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ÜDVÖZÖLJÜK A SHOWDER KLUBBAN
RTL KLUB 20.10
Benne van a tévéújságban!
de hamarosan szétvágdosom és feltöltöm.
nem találom <#lama>#lama>
http://kabare.fileposta.hu/