A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
SirTomax #3418 "És ugye az is kérdés, hogy a több szereplős jelenetek melyik előadó kezdő betűje szerint lesz szignálva."
Borzasztóan egyszerű a dolog. A szereplőket névsorban írtam le a szám címe elé. Azt hittem, ez triviális.
Valószínűleg nem fogalmaztam #3376-ban világosan. A kabaréimat azért ilyen formában töltöttem fel, mert sokan vannak, akik egy konkrét számot vagy előadót keresnek (és nem gyűjtők). Azt gondolom erre ez a forma messze a legalkalmasabb. Az oldalon a keresés nagyon gyorsan kiadja azokat a fájlokat, amelyekben a keresett kifejezés megtalálható.
Abba nem akarok belemenni, hogy miért mono és 56 kB/sec, nekem ez tökéletesen megfelel, ez szubjektív dolog. (Persze így a letöltés is sokkal gyorsabb egy számra levetítve. Még így is 12,4 Gb a 3655 db szám.)
A MediaFire mellett pedig azért döntöttem, mert onnan regisztrálatlan felhasználók is korlátlanul tölthetnek le párhuzamosan akárhány szálon, nincs várakozási idő és mennyiségi korlátozás.
Egy szám letöltéséhez pontosan kétszer kell klikkelni, egyszer a szám címére, utána pedig "Click here to start download.." feliratra. Ez nálam pontosan 4 másodperc. A letöltés kb. 200 kB/sec sebességgel megy, ami azt jelenti, hogy egy kb. 5 perces anyagot 20 másodperc alatt letölt.
Ha esetleg mégis inkább a kötegelt feltöltésekre van igény, akkor úgy is felrakhatom az anyagot, de ezt teljesen feleslegesnek érzem, hiszen
ezt a megoldást Ikovacs már nagyon régóta csinálja nagyon profin, amit ezúton is köszönök neki.
Az oldal, amiről beszélek itt található:
Kabarégyűjtemény
Az oldalra 2010. 5. hetéig az új kabarék is fel vannak töltve, de tovább valószínűleg nem fogok vele jutni, egyrészt azért mert ezekhez könnyedén hozzá lehet jutni, másrészt most már annyira felhígult a Rádiókabaré, hogy sokszor már nem is érdemes végighallgatni. Jó, ha egy 50 perces anyagban 5-10 perc értékelhető rész van. De még azokon is rengeteget kellene csiszolni, ha összehasonlítjuk pl. a 70-es évek számaival. Persze lehet, hogy a fiataloknak ez tetszik, de ez már legyen az ő problémájuk.