Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a fábry show-ban volt egyszer stand up comedy rész, volt benne egy über arc, nemtom a nevét, de videót láttam már róla a neten
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én Szõkét, Badárt, meg Kõhalmit(<#eljen>#eljen>) szoktam nézni, ha itt vannak Nyíregyházán.Nagyon nagy arcok😄
http://www.godot.hu/dumaszinhaz/
Itt videók mondjuk nincsenek.
Itt videók mondjuk nincsenek.
Egy igazi õrült: Anthony Kavanah
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ááá az messze nem olyan mûsör. egyébként is egy igénytelen szar volt,...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
One man! 😄
IMADOM!
IMADOM!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ügye nem a benneleszek a tv-ben-re gondolsz <#wow2>#wow2>
Mostanában ráálltam a témára, és elég jó videókat találtam amin szarrá röhögtem magam. Nálam most Pablo Francisco az etalon.
Pablo Francisco @ Jay Leno Show
Pablo Francisco about Mexican Music
ezekhez a videókhoz egy pici angoltudás elkél.. (low-medium szinten)
én hatalmasat röhögtem rajtuk. linkelek mingyár még videót amit találok, amúgy pedig www.pablofrancisco.com
Ilyen mûvészeket keresnék még!
Pablo Francisco @ Jay Leno Show
Pablo Francisco about Mexican Music
ezekhez a videókhoz egy pici angoltudás elkél.. (low-medium szinten)
én hatalmasat röhögtem rajtuk. linkelek mingyár még videót amit találok, amúgy pedig www.pablofrancisco.com
Ilyen mûvészeket keresnék még!