A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Laser1
    Szia, FordFusion!

Az alábbiakat tudtam meg Geminitől:

"Nézzük ezt a kabaré-rejtvényt! FordFusion kérése nagyon konkrét, és szerencsére a részletek alapján beazonosítható a darab.
    ​Kazal László és a „Könnyű ételek”

​A keresett előadás címe: Kazal László: Én és a gyomrom (vagy néha csak „Könnyű ételek híve vagyok”-ként emlegetik).

​Ez egy klasszikus Kazal-magánszám, amelyben a művész a rá jellemző hadaró, mégis érthető stílusban adja elő az „étkezési szokásait”.

​Néhány fontos infó a fórumtársadnak:

​A szövegről: Pontosan úgy van, ahogy írta. Kazal először elmeséli a hétköznapi „szűkös” étrendet (ami valójában egy lakoma), majd jön a hétvége a borral és a süteményekkel.
    ​A dal: A dal címe: Álom, álom, édes álom (paródia), de leginkább a refrénjéről ismerik: "Mert a könnyű étkezés híve vagyok...".
    ​Hol találja meg? * Ez a szám szerepel a „Kacagó mikrofon” vagy a „Kazal László legnépszerűbb számai” című archív kiadványokon.
    ​A YouTube-on is fent van több változatban. Ha beírja a keresőbe, hogy: "Kazal László - Én és a gyomrom" vagy "Kazal László - Könnyű ételek", meg fogja találni."

Ui.: sajnos nekem nem dobta ki a YouTube-kereső a Gemini általi címek alapján a keresett előadást.

Üdv: Peti