A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #17456
    "Volt már sok gáz összeállítás..."

...mert most 30%-al "olcsóbb" a gáz... hát jutott oda is bőven.

Bocs a politikáért, ha lenne még Humoróra, tuti lenne jópár rezsis, gázos szám benne, na meg választásos.

Nekem a szilveszteri RK is gáz volt. Akartam rá jegyet venni, de már csak 1 napra volt a 2-ből (ezért kihagytam inkább), de így visszahallgatva nem bántam meg, hogy egyre se mentem. Azt hittem, hogy a lapos RK után legalább a szilveszteri nevettető, de talán párszor elmosolyodtam, nevetés nem nagyon kerülgetett.

A RK 1-2 részét hallgattam csak mostanában, így meglepett az új szignál és az új struktúra is, hogy egy része csak beszélgetés.
    Oké, régen is voltak riportok (sakkozók, Montágh Imre beszédtanár, Bálintgazda, stb.), de azokban volt humor, és némi ismeretterjesztés, nem csak történet mesélés. Nekem üres az egész.
    És persze a korábbi számok új előadásban még mindig megy. Egy újszülöttnek minden vicc új, de ha újra előadnák a klasszikusokat is (Hófehérke és a 7 elgyötört törpe, ReklámSámson, Lepsénynél még megvolt, Én, a Gyula meg az Ottó, Kőbezárt lélek, stb.), szentségtörés lenne. Amikor annó előadták, az úgy volt jó. Más "szinkronnal" és 1-2 szó cseréjével újra - annak aki ismeri az eredetit - nem olyan mulattató.

A nagy kabarégyűjtők (Ikovacs, VK) idejében érezték, mikor kell elhagyni a süllyedő hajót. Még pár hónapja én is fontolgattam a Humoróra folytatását, de az új kabaréanyagok csekély része üti meg azt a szintet, amit használtam volna, plusz a hírek is hónapokig 1-1 téma körül forognak már jó ideje, így letettem a tervemről... ahogy már RK felvétel látogatója sem leszek többé, amíg ez van, ami van. Évekig jártam felvételekre, mert jó volt a hangulat, de a végefelé már nem azon voltam, hogy még, még... hanem azon, hogy mennyi van még hátra?

Szóval a kabaréhoz való kötődésem ezzel az utolsó szilveszterivel, meg a trágálkodó standupokkal ért véget.

Számomra a humor nem ez.

Annó egész nap kabarét hallgattam munkaidő alatt (és kívülről ismertem mind), most már inkább bármi mást, csak ezt a vergődést nem.

Bízom benne, hogy lesz változás a választások után és talán visszatérnek a régi fellépők, színészek (Nagy Bandó, Sándor György, Gálvölgyi, Kern, stb.), de szerintem ez csak hiú ábránd. Ez jobb már nem lesz.

Köszönöm mindenki munkáját, aki feltöltött, megosztott!

Viszlát!