17054
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • SirTomax
    Kabarélexikon - 167. rész - Karinthy Ferenc
    Kabarématiné - 1167. rész (2024.09.14)
    Kabarématiné - 1168. rész (2024.09.15)
    Kanapégeneráció (Fehér Boldizsár, Feiszt Viktor, Noé Bex, Said Dániel, Török Ádám) 2024
    Rádiókabaré - 2024.09.14.
  • grekon
    Rádiókabaré - 2024.09.14. Házigazda Vida Péter

Maksa Zoltán : Elsö nap az oviban - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József
    Móricz Tamás : 5 másodpercesek - Major Melinda , Elek Ferenc , Vida Péter
    Lengyel Tamás , Nádas György - Security
    Horváth Tibor : Sziszenetek - Eke Angéla , Major Melinda , Elek Ferenc , Görög László
    AradiVarga - Itt az ősz
    Gál Dániel -
    Lorán Barnabás : Arcápolás - Major Melinda
    Bálint Endre : Telefon - Elek Ferenc , Eke Angéla
    Kálmán és az olimpia - Bach Szilvia
  • casyke1 #17009
    Köszi az Aranyosiék-műsort! :)
  • SirTomax
    Aranyosi Péter, Dombóvári István - Ketten az úton 2 - Elveszve Európában (2024)
    Kabarélexikon - 166. rész - Bajor Imre
    Kabarématiné - 1165. rész (2024.09.07)
    Kabarématiné - 1166. rész (2024.09.08)
    Rádiókabaré - 2024.09.07.
  • SirTomax
    Sajnos ez is a Mediaklikkes torz verzió. Mindegy, akkor a Mediaklikkről letöltöttet vágom majd meg:(
    Egy set top boxszal rádióról felvett jobb lett volna.
  • Czu
    Ez jobb, vagy ugyanaz a minőség?
    https://www.youtube.com/watch?v=F-72_1dsjk0
  • SirTomax
    Sziasztok!
    A tegnapi rádiókabarét sajnos nem sikerült felvennem, tönkrement a külső SSD meghajtó.
    Ha felvette valaki, nagyon megköszönném, ha megosztaná.
    A webstream ugyanis nagyon gyenge minőségű.
  • grekon
    Rádiókabaré - 2024.09.07. Házigazda Vida Péter

Bálint Endre : Szép emlékek - Major Melinda , Görög László
    Szabados Gábor : Apróságok - Eke Angéla , Görög László , Lengyel Tamás
    Aradi Tibor : Elköszönés - Aradi Tibor , Varga Ferenc József
    Falugyűlés - Ihos József , Bozó Andrea ,Bezerédi Zoltán , Nádas György , Kerekes József , Vida Péter
    Bálint Endre : A vén diák - Bozó Andrea ,Bezerédi Zoltán
    Fecske Csaba : Mosolyintó - Lengyel Tamás , Vida Péter
    Fábry Sándor -
  • kjozsef056
    Megnéztem a tv-ben. Szerintem jóval gyengébb volt mint az első része.
  • Hay #17002
    Köszönöm a Kőhalmit! :-)
  • kjozsef056
    Most lesz majd nemsokára a Viasat 6-on Aranyosiék ketten az úton 2 önálló estjük. Valaki tervezi majd felvenni és feltölteni?
  • NB2
    Köszi a Kőhalmit én is.
    Mindig megállapítom, hogy ennyi időben nekem már sok :) Mondom ezt úgy, hogy nekem Kőhalmi a number one!
  • Mithrandir86
    2013-2014-es Heti Hetes részeket fel tudna rakni valaki?
  • Czu
    A másik módszer, hogy a QR kód képét letöltöd és a Google képkereső már adja is a linket.
  • casyke1 #16997
    Én is Köszönöm a Kőhalmit! :)
  • kolbaszosfank
    a krixkrax amugy link csak qr kodban van megadva
    Ezzel tudsz belőle linket csinálni és utána már töltheted
    https://online-barcode-reader.inliteresearch.com/
  • Cziras
    Szia SirTomax! :)

Köszönjük szépen.
  • manson222
    Köszönöm Kőhalmit :) lemaradtam az elejéről tegnap.
  • SirTomax
    Kabarématiné - 1163. rész (2024.08.31)
    Kabarématiné - 1164. rész (2024.09.01)
    Kőhalmi Zoltán - Az Eltitkolt Igazság (2024)
  • gavgab
    Hello,

Itt a link:
    https://kalozkabare.hungarianforum.com/t14-duma-aktual

Dj.V. adminnak koszonhetoen ide fel lett toltve.
    Rem.sikerul letolteni.

Udv
  • grekon
    Az elözö Duma Aktuálokat. (április-június) le lehet tölteni ?? Mert nekem csak a krix-krax akar lejönni . .
    Július lejött ; köszönöm , ott a cím volt a link de többinél nem .
  • mokibolygo
    Duma Aktuál - 2024. július
  • Cziras
    Sziasztok!

Szép napot Mindenkinek!

Az új Dumaszínház esteket lesz aki hozza majd?

Előre is nagyon szépen köszönjük.

• SirTomax
    Kabarématiné - 1161. rész (2024.08.24)
    Kabarématiné - 1162. rész (2024.08.25)
  • Jarinka1978
    Még annyi hogy ebben nincs kabaré,csak zene.De így kerek a 3 rész.
  • Jarinka1978
    Felkerült a 3. rész is:
    Csak szilveszter! 1965. 3. Szilveszteri vacsora
  • nmo008
    Sziasztok, nem tudja esetleg valaki Hadházi Laci melyik Showder klubban beszélt Pécsről?
  • SirTomax
    Kabarématiné - 1159. rész (2024.08.17)
    Kabarématiné - 1160. rész (2024.08.18)
  • mokibolygo
    Duma Aktuál - 2024. június
  • mokibolygo
    Duma Aktuál - 2024. május
  • mokibolygo
    Duma Aktuál - 2024. április

• JacquesHordeaux
    "A Pestikabarét nem nyírták ki, csak folyton más szerverre költözik (az idén ez már a harmadik). Jelenleg ez a címe:..."
    Hát ha eddig nem nyírták ki, majd most... :D
    Utoljára szerkesztette: JacquesHordeaux, 2024.08.02. 19:23:22
  • MisterV #16979
    Én kizárólag hallgatom a kabarét és teljesen más mondjuk egy RK felvételén készült hanganyag a Showder féle azonos tartalmú anyagtól.
    Igazi nevetés, nem kierőszakolt, az előadó tudja, hogy rádió, ezért ha valami mozdulat fontos, akkor azt olykor megemlíti. Munka mellett, vagy háttérkabarzás esetén felesleges a kép. Az anyagok (főleg RK) többségéhez nincs is kép.
    A tube ráadásul tolja az ember pofájába a reklámot, ha pedig reklámblokkolót használ, az esetenként 5-10mp csendet eredményez 2 szám között, mert máshogy nem tudja kiszedni a reklámot. A Vanced, Re-Vanced féle droidos lejátszó lehet az alternatíva, csak rendszeresen frissítgetni kell az újabb reklámtípusok miatt és ezért régebbi (5.1) droidon már nem is fut, tehát a tube nem mindenki számára a legjobb. Ezzel szemben pl. a Krakenfiles fájlmegosztó nem reklámos, le lehet játszani online és letölteni eredeti minőségben videót és hangot is. Én rég áttértem arra, de itt többen nem, pl. mert tömörítve rakják fel az anyagaikat, ami 1GB-nál 100MB adatcsökkenést sem ér el, letöltéskor 2x annyi tárhely kell a gépen, hogy kicsomagolja az ember, tehát értelme: semmi. (A Workupload az alternatíva, ahol lejátszani online nem lehet, de pl. a vágott verziókat egy "archívumba" (könyvtár) fel lehet tölteni és így egyenként lehet leszedni, ha valakit csak 1 szám érdekel és nem a teljes műsor.)
    A másik kabaréfórumon néhány yt anyagot az induláskor letöltöttem, konvertáltam és online hallgathatóvá tettem mp3-as formátumban... de az időm nekem is véges, így már nem foglalkozom ezzel.

A tube esetében nekem is a kalózvideókkal több ezres nézettségem volt, de aztán megtaláltak egy RK felvételen, hogy ugye nem én tettem fel? Na akkor töröltem mindent és maradtam a fájlmegosztó oldalaknál, ahol 100-as nézettsége van csak, de még elérhető a mai napig is.

Nem értem miért panaszkodnak itt egyesek, hogy rááldoztak egy köteg pénzt és a tube keresztbe tett nekik...
    Nem csak tube létezik és gondolom az anyagaik (feljavított, vágott, stb.) megvannak a saját gépeiken, így nem veszett el semmi.
    Annó az osztott.com esetében sok anyag elveszett, amit azóta se töltött újra senki, ahogy a mediafire archívumok is már erősen hiányosak. Ha valaki sokat áldozott pénzben és munkában az anyagaira, miért nem teszi fel újra egy megbízható tárra? Megy a siránkozás, a durci, meg hogy én már többé semmit nem... DJ-ként nekem is törölte a tube a saját anyagaimat, hiába küldtem el az engedélyemet, hogy én ezt hivatásosan csinálom és a mixben szereplő zenékért én már megfizettem a jogdíjat, a feltöltött mix zenei anyagának a jogdíja viszont már engem illet, nem az előadókat, hiszen ha az ember "kenyeret" vesz, akkor nem fizet külön a lisztért, sóért, stb. és nem is tüntetik fel, hogy kinek a lisztjéből készült, csak a pék(ség) neve szerepel (aki korábban már kifizette a lisztet). Na nem nekem adtak igazat, így azóta kizárólag zenei (mix) oldalakon publikálok eredeti, jó minőségű mp3/wav minőségben. Kisebb a közönség, de kb. 10 éve már nem használom a tube-t.
    A tube sokszor az ATV műsorait is letiltja, ami ugye saját gyártás, aztán az első nap elérhető, majd hetekig nem és aztán megint. Szóval nem egy megbízható oldal már.

A Pestikabarét nem nyírták ki, csak folyton más szerverre költözik (az idén ez már a harmadik). Jelenleg ez a címe: link

A Mercy azért nem jó, mert folyton Showder megy benne a fütyürészős és sikítozós közönséggel, illetve a szignálokkkal, ami irritáló, illetve túl sűrűn reklámozzák a többi csatornájukat.
  • Cziras
    Szerintem többen rácsodálkozunk hogy elhallgattak a kabaré rádiók mert én is hallgattam őket reggel is, és éjszaka is hónapokon keresztül.

Mercy rádióba nem is hiszem hogy lesz új anyag mert Mercy Miki már évekkel ezelőtt meghalt és nem nagyon foglalkozik senki azzal hogy új anyagokat rakjon fel a szerverre.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Régen amikor gyermek voltam volt egy műsor Dalnokok Ligája...

A 18 részt ami volt azokat megtaláltam a tv2 oldalán, de utána még volt azt hiszem 2 döntős rész. Nem találom őket sehol.

Megvan esetleg valakinek?

Vagy máshol próbáljam meg keresni?
  • casyke1 #16977
    Csodálkoztam amikor egyszercsak csendben maradt a Top FM...többször próbáltam hogy bekapcsolom de...sajnos semmit se hallottam.
    A Mercy se rossz amúgy de egyfolytában ugyanazok a bizonyos számok mennek és nincs új anyag benne.A semminél ez is több.
    Azt megcáfolnám hogy a videó nem érdekli a kabarést.Sokáig nekem is csak mp3-ak voltak de egyszercsak rávezettek hogy miért jó látni is a humoristákat előadás közben.Ugyanis az arcmimika is fontos meg a kézmozdulatok...esetleg rájátszanak a szövegre testmozgással is.Amióta az önálló esteket is videósítottam sokkal nagyobb az élmény is!De mondok egy régebbi példát.A Markosék Katonadolog előadása mp3-ban szintén nem olyan élmény mint ha látja is az ember a két Zsenit.Teljesen más...én a videót támogatom...Nagyobb helyet foglal igen de az élmény is több!
  • JacquesHordeaux
    "Az MTVA akcióba lépett a kabarécsatornák ellen, több csatornát "kiheréltek"
    Sajnos ez minden téren így történik. A netes kabarérádiókat is kinyírták (Pesti Kabaré és Top FM Comedy), de persze szlovák szerveren simán mehet, azt nem bántják (Mercy Kabaré).
    Annyi eszük nincs, hogy ekkora érdeklődés mellett esetleg indítsanak egy X-edik csatornát, ahol csak a szinte kimeríthetetlen hazai kabarétermés menne...
  • mini-Max
    Nem értem, miért erőltetik a youtube-ot, rengeteg fórum, tármegosztó hely és levelezőlista van, ahol rádiós anyagokat is cserélnek. A youtube-bel amúgy is csak a baj van, még a hangsávhoz készíteni kell egy videósávot, ami időpocsékolás.
    A kabarégyűjtők úgyis letöltik a hangot, a videó nem kell nekik.
    Ráadásul a feltöltött műsort a yt átkonvertálja saját formátumaiba (opus, acc), amit a felhasználó letölt mp3-ba, tehát újabb minőségromlások történnek. A fórumokon, levelezőlistákon rögtön a kész hanganyagot lehet cserélni. A yt-nak semmi előnyét nem látom, azon kívül, hogy akik ott megjelennek, azokat előbb-utóbb eltüntetik.
  • gergoart
    Kiskegyedkabaré 1996,abban volt a Színészmesterség című jelenet,az édesapja írta.
    Később belekeverték azt a jelenetet a tv2-s korszakuk egyik műsorába is.
    Nem lett humorista Bálintból.
  • Valy84
    :((
  • Malfox
    Sziasztok, 2 srike érte a csatornám, olyan anyagoknál, ahol nem volt szerzői jogi követelés sem. Újfent 2 manuális strike érkezett az MTVA-tól. A harmadikat nem vártam meg, plusz figyelmeztettem másokat is, itt is megteszem, az MTVA úgy látom, hogy vérszemet kapott, teljesen aláaknázva többünk kultúrakutatását, munkáját. Nem írok konkrét számokat, hogy mennyi pénzemben van ez az egész, de 6 számjegyű, a berendezések és a hangrestaurálási munkaórák száma is tetemes.A továbbiakban nem fogok több MR által készített tartalmat feltölteni Youtube-ra.
    Üdv