17372
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
SirTomax #17332 Ezek külön részek. Pokorni Lia kétszer volt vendég. -
teszt456 #17331 Köszönöm a feltöltéseket!
Azt tudjátok, hogy pl. a Mogács Dániel - Bolondok hajója 7. rész (vendég Pokorni Lia) 2025 és a Mogács Dániel - Bolondok hajója (vendég Pokorni Lia) 2025 két különböző előadás?
Azt nem tudom, hogy a többinél (Janklovics, Hevér) esetleg nem fordult-e elő ilyesmi
Utoljára szerkesztette: teszt456, 2025.10.08. 18:57:05 -
casyke1 #17330 Köszönöm!!! :) -
"Ezt is megértük"
Talán nevezhetjük történelmi pillanatnak, hogy a rádió kabaré hivatalosan is elérhető és jelenleg csak vissza hallgatható, de remélem egyszer nézhető is lesz.
Rádiókabaré, 2025. szeptember 6 - MTVA - tv műsorok, filmek, zene
lejátszási lista
https://www.youtube.com/watch?v=XKH3NLeOfCA&list=PLMS-agfcLTVLMVJFd9Pi2xuzHkVeO8fDX
Utoljára szerkesztette: ximix, 2025.10.07. 18:24:14 -
SirTomax #17328 Hajnóczy Soma - Lehetetlen (2025)
Kabarélexikon - 205. rész - Dombóvári István
Kabarématiné - 1268. rész (2025.10.04)
Kabarématiné - 1269. rész (2025.10.05)
Litkai Gergely - Személyzeti ügyek 1.rész (2025)
Mogács Dániel - Bolondok hajója 7. rész (vendég Pokorni Lia) 2025
Rádiókabaré - 2025.10.04. -
grekon #17327 Rádiókabaré - 2025.09.27. Házigazda : Aradi Tibor
Szabados Gábor : Apróságok - Major Melinda , Fandl Ferenc , Kaszás Gergő
Tóth Edu -
Falugyűlés -Ihos József , Hernádi Judit , Nádas György ,Reviczky Gábor , Szarvas József , Vida Péter
Fülöp Viktor - nyaralás ,
Pozsgai Zsolt : Válás - Kaszás Gergő , Vida Péter
Aradi Tibor : Szülöi chat szoba - Bach Szilvia , Major Melinda , Kaszás Gergő ,Varga Ferenc József , Vida Péter . Aradi Tibor -
SirTomax #17326 Kabarélexikon - 204. rész - Csőre Gábor
Kabarématiné - 1266. rész (2025.09.27)
Kabarématiné - 1267. rész (2025.09.28)
Lakatos László, Musimbe Dávid Dennis - Meg tudjuk magyarázni 2. rész (2025)
Mogács Dániel - Bolondok hajója 6. rész (vendég Debreczeny Csaba) 2025
Rádiókabaré - 2025.09.27. -
grekon #17325 Rádiókabaré - 2025.09.27. Házigazda : Vida Péter
Móricz Tamás : 5 másodpercesek - Hernádi Judit , Reviczky Gábor , Szarvas József
Maksa Zoltán : 3-an a tüz körül - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József
Bach Szilvia - Jolika és a reklám
Ürmös Zsolt : - Reviczky Gábor , Vida Péter
Galambos Éva : Eleven gyerek - Szarvas József , Vida Péter
AradiVarga - Pályaudvaron
Bálint Endre : Leánykérés - Hernádi Judit , Vida Péter
Falugyűlés - Ihos József , Hernádi Judit , Nádas György ,Reviczky Gábor , Szarvas József , Vida Péter -
Quovadis #17324 Amikor már minden unalmasnak, agyonhallgatottnak tűnik a kabaré gyűjteményemben,
akkor berakom Ikovacs kabaréklub kollekcióját, azokkal újra meg van a humor adagom vagy egy hónapig.
Mit nem adnák az akkori Hadházi, Vida, Litkai kabaréjelenetek képi anyagáért. -
Laser1 #17323 Köszönöm szépen!
Gondolatban már várom és készülök a BÚÉK! 2026-ra, bár tudom, még több mint 3 hónap.
Örülni fogok annak is, ha meglesz. -
SirTomax #17322 Kabarélexikon - 203. rész - Bach Szilvia
Kabarématiné - 1264. rész (2025.09.20)
Kabarématiné - 1265. rész (2025.09.21)
Lakatos László, Musimbe Dávid Dennis - Meg tudjuk magyarázni 1. rész (2025)
Mogács Dániel - Bolondok hajója 1. rész (vendég Hevér Gábor) 2025
Mogács Dániel - Bolondok hajója 5. rész (vendég Stefanovics Angéla) 2025
Rádiókabaré - 2025.09.20. -
kjozsef056 #17321 Tegnap sikerült megnéznem az elsőt a tv-gon.. Egész jó volt. Nagy arc mind a kettő. Szerencsére a 2. résznél is pont szabadnapom lesz így azt is tudom majd nézni.. -
grekon #17320 Rádiókabaré - 2025.09.20. Házigazda : Vida Péter
Szarvas József - duma
Szabados Gábor : Apróságok - Hernádi Judit , Reviczky Gábor , Vida Péter
Bellus István - duma
Bálint Endre : Osztálytalálkozó - Elek Ferenc , Vida Péter
AradiVarga - Fényre sötétedő kislány a supermarketben
Badár Sándor - iskola , -
casyke1 #17319 Túlaggódod...SirTomax megoldja...legalábbis itt mindenki hozzá van szokva hogy majd ő felveszi és ide felteszi.Szinte itt mindenki NEKI köszönheti hogy van letölthető anyag az oldalon.A sok között én is. :) Nyugi...ha neki meglesz akkor neked is. :) -
kjozsef056 #17318 Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis: Meg tudjuk magyarázni most megy a tv-ben. Valaki felveszi esetleg és fel tudja tenni majd? -
kjozsef056 #17317 Róla jut eszembe neki is volt önálló estje. Azzal találkozott valaki valahol a neten? (Egy életem: Mucsi Zoltán
Életrajzi stand up est)
-
kjozsef056 #17316 Mucsi.... na akkor kb az egész előadás ki lesz sípolva ,mert ez a faszi mióta él a káromkodásból "él" -
casyke1 #17315 Hát...megnéztem Lacinkat.Öregszik a kedvencem is...Jók a sztorik de szegényen látszik hogy fárad már és nem sok újat és főleg olyan frappánsat már nem igazán tud kitaláni mint ezelőtt...az előadásmódja a régi de lassabb...kicsit mintha olyan vontatott lenne...Azt sejtem hogy nem egyszerű mindig újat és végigröhöghetőt kitalálni és főleg előadni...meg kell barátkozni a gondolattal hogy ők is csak emberek és bizony ahogy más a fizikai munkától ők a folytonos írástól - fellépésektől és országjárásoktól - szövegek fejben tartásától bizony egyszercsak lejjebb engedik...Úgy vagyok vele mint Maksa Zolival...rajta is hallom ahogy idősödik hogy abból gazdálkodik amit eddig a sok év alatt kitalált és sok az ismétlés vagy a hasonló poén...és persze ő is elfáradt... ezért egyáltalán nem lehet rájuk haragudni...mindegyik megtette amit lehetett...mellesleg Hadházi előtt Maksa volt a legjobb Hofi után... na meg a Markosék.(Apuka jelenetek meg a Katonadolog mindent visznek)
Egy kérdés a végére...nem lehet valahonnan beszerezni Hadházinak a legutóbbi "MVM" - es előadását aminek "60!" a címe?
De van még két előadása amiről szintén nem tudok semmit.Ha tudtok valamit akkor annyi is elég hogy kb. mikorra várhatóak..."Kutyák" az egyik és "Egy szónak is száz a vége" a másik.Azt tudom hogy még egyiket se adták le a tévében mert akkor már itt lennének valahol a sűrűben... :) Köszönöm ha informáltok! -
casyke1 #17314 Köszönöm a Hadházit!!!! Remélem most sem fogok benne csalódni... :) -
SirTomax #17313 Hadházi László - A miheztartás vége (2025)
Kabarélexikon - 202. rész - Bősze Ádám
Kabarématiné - 1262. rész (2025.09.13)
Kabarématiné - 1263. rész (2025.09.14)
Mogács Dániel - Bolondok hajója 4. rész (vendég Mucsi Zoltán) 2025
Rádiókabaré - 2025.09.13 -
casyke1 #17312 Gondoltam megnézem, leszedtem mind a kettőt de csak pár percet bírtam összesen...akkor ezek szerint nem maradtam le semmiről...KAP meg hozta a formáját szerencsére...akkor ezek szerint 24 óra KAP mint egy perc Mogács...nagyon leadta a szintjét...igaz részemről túlzottan sose volt fent...Remélem most a Hadházi ismét szikrázni fog mint mindig... :) -
pingwinn #17311 Totálisan egyetértek. Vissza kéne állnia a Mogács 1.0 verzióra mert ez élvezhetetlen és erőltetett. Sajnálom, régen nálam is az élmezőnyben volt. Ez egy igénytelen megúszós taktikának tűnik számomra. :( -
grekon #17310 Rádiókabaré - 2025.09.13. Házigazda : Varga Ferenc József
Maksa híradó - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József
Spányik Miklós : Remény - Faragó András
Ürmös Zsolt : Tüzijátékosok titkos élete - Elek Ferenc , Vida Péter
Móricz Tamás : Kapu Tibor üzenetrögzítöje - Aradi Tibor , Bach Szilvia ,Varga Ferenc József
Galambos Éva : Szünidö a dolgozóban - Elek Ferenc , Vida Péter
Lorán Barnabás : Barack - Bertalan Ági , Faragó András
Aradi Tibor : Orvos válaszol - Varga Ferenc József , Aradi Tibor
Orosz György , Német Kristóf - duma -
NB2 #17309 nem lehet, hogy csak rákeverik a nevetést, hogy ne legyen kínos? -
Kau #17308 Köszi a feltöltéseket!
Nem tudom, ti, hogy látjátok, de Mogács ezekkel a gyerekes imprózásokkal nagyon visszaesett. Reméltem, hogy nem ezt fogja nyomni, de már az összes fellépése erre épül. Már a Showder klubban is.Régen iszonyatosan jó volt, most meg elmosolyodni sem sikerül rajta. Anyám szerint vicces vagyok kategória lett. Mindegy milyen szót mond, a közönség már akkor is röhög. Én meg ülök a tévé előtt és azon tűnődöm, hogy ebben mi volt vicces? Kár érte. -
SirTomax #17307 Nem sikerült felvennem, majd az ismétlést megpróbálom. -
magistvan #17306 Köszi az új anyagokat. Esetleg az első rész, amiben Hevér Gábor volt a vendég, az megvan? -
Cziras #17305 Köszönjük szépen :)
Én már nagyon megszoktam ezt a fórumot. Remélem sokáig lesz még aktív. -
casyke1 #17304 Köszönöm! Én látom hogy itt is vannak újdonságok szerencsére! Én ezzel az oldallal is meg vagyok elégedve...illetve a feltöltőkkel is! Márpedig el kell fpogadni azt is hogy amíg a médiában nem adják le az új anyagot addig itt hiába várják egyesek...Én meg megértem és kivárom...és van értelme! :) -
SirTomax #17303 Kabarélexikon - 201. rész - Balsai Móni
Kabarématiné - 1260. rész (2025.09.06)
Kabarématiné - 1261. rész (2025.09.07)
Kovács András Péter - Nahát (2025)
Mogács Dániel - Bolondok hajója (vendég Janklovics Péter) 2025
Mogács Dániel - Bolondok hajója (vendég Pokorni Lia) 2025
Rádiókabaré - 2025.09.06. -
SirTomax #17302 Ennek mi köze egy esetleges átköltözéshez?
Egyébként én oda is beírom a linkeket minden héten. -
kjozsef056 #17301 Dátumok alapján eléggé halott az az oldal.. -
SirTomax #17300 Miért nem jó a MisterV (Dj.V) által létrehozott Humor zóna fórumoldal? -
kjozsef056 #17299 Szerintem el lehetne kezdeni egy discord csatornát létrehozni ennek a "fórumnak" mert hamarosan megszűnik a sz sg.hu... és akit érdekel, majd ott is tudná folytatni a tevékenységét -
Cziras #17298 Várjuk, köszönjük. :) -
casyke1 #17297 Én mindenesetre előre is köszönöm!!! -
NB2 #17296 SirTomax hétfőnként szokta feltölteni ezeket, gondolom most is az lesz a napja :) -
Cziras #17295 Sziasztok!
Kellemes hétvégét! :)
Fogja hozni valaki az új önálló esteket?
Előre is köszönjük. -
SirTomax #17294 Kabarématiné - 1258. rész (2025.08.30) - hangtár
Kabarématiné - 1259. rész (2025.08.31) -
SirTomax #17293 Kabarématiné - 1254. rész (2025.08.16)
Kabarématiné - 1255. rész (2025.08.17)
Kabarématiné - 1256. rész (2025.08.23)
Kabarématiné - 1257. rész (2025.08.24)