A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • casyke1 #17315
    Hát...megnéztem Lacinkat.Öregszik a kedvencem is...Jók a sztorik de szegényen látszik hogy fárad már és nem sok újat és főleg olyan frappánsat már nem igazán tud kitaláni mint ezelőtt...az előadásmódja a régi de lassabb...kicsit mintha olyan vontatott lenne...Azt sejtem hogy nem egyszerű mindig újat és végigröhöghetőt kitalálni és főleg előadni...meg kell barátkozni a gondolattal hogy ők is csak emberek és bizony ahogy más a fizikai munkától ők a folytonos írástól - fellépésektől és országjárásoktól - szövegek fejben tartásától bizony egyszercsak lejjebb engedik...Úgy vagyok vele mint Maksa Zolival...rajta is hallom ahogy idősödik hogy abból gazdálkodik amit eddig a sok év alatt kitalált és sok az ismétlés vagy a hasonló poén...és persze ő is elfáradt... ezért egyáltalán nem lehet rájuk haragudni...mindegyik megtette amit lehetett...mellesleg Hadházi előtt Maksa volt a legjobb Hofi után... na meg a Markosék.(Apuka jelenetek meg a Katonadolog mindent visznek)

Egy kérdés a végére...nem lehet valahonnan beszerezni Hadházinak a legutóbbi "MVM" - es előadását aminek "60!" a címe?
    De van még két előadása amiről szintén nem tudok semmit.Ha tudtok valamit akkor annyi is elég hogy kb. mikorra várhatóak..."Kutyák" az egyik és "Egy szónak is száz a vége" a másik.Azt tudom hogy még egyiket se adták le a tévében mert akkor már itt lennének valahol a sűrűben... :) Köszönöm ha informáltok!