A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #17164
    Annó már az én Humorórás riportomban is említették, hogy a tévébe közel 1 órás anyag kell (megvágva) rendszeresen (és szinte minden utómunkát ők csinálnak), miközben a rádióba is készítik a műsort, ezért akkor jó ideje csak ismétlések voltak, mert ennyit már nem tudtak egyszerre termelni. Akkor még ilyesmiről nem beszéltek.
    Mondjuk a műtaps, tapsoltatás nekem sem jön be. Én itthon azért nem fogok tapsolni vagy nevetni, mert más nevet. (A poénon fogok, ha van.) A nevetés még egy hangulatot ad, de a taps számomra nem, max a fellépőnek elismerés. Innentől meg akkor miért is a mű taps, ha a fellépő eleve látja, mi tetszik a közönségnek? Engem akarnának átverni a tévések? Hát tényleg dedósnak nézik az embereket? A Showder Klub igen, de ezek szerint az ATV is. (A műsorukat jó ideje nem láttam, mert nem töltötte fel senki, így arról nem tudok véleményt mondani, nem is tudtam ezt a tapsoltatást.)
    Az idézett Indexes cikkhez meg egy jó pár éves képet sikerült csak felhasználniuk, mert az a Stefánia függönye, de már hány éve nem ott van a RK felvétel?! (Fotó: 2015. május 26) Frissebb nem volt? Hamarosan épp 10 éves.