17025
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Jarinka1978 #16701 Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenki önzetlen megosztását a fórumon,és egészségben,kabaréban gazdag új évet kívánok mindegyikőtöknek! -
grekon #16701 Buék 2024 Házigazda Vida Péter
Rómeó és Jolika - Bach Szílvia , Maksa Zoltán
Szobácsi Gergő -
Szabados Gábor : Apróságok - Balsai Móni , Csuja Imre , Vida Péter
AradiVarga : Lufibohóc - Aradi Tibor , Varga Ferenc József , Vida Péter
Lorán Barnabás (Trabarna) - gyökér
Nádas György -
Horváth Tibor : Sziszenetek - Balsai Móni , Reviczky Gábor , Vida Péter
Szikra László -
Bálint Endre : 3 kívánság - Csőre Gábor , Reviczky Gábor
Tóth Edu - pisil
Bellus István -
Sulyok Péter - kreativ
Hajdú Balázs -
Ürmös Zsolt : Kalauzok - Csuja Imre , Reviczky Gábor , Vida Péter
Szomszédnéni - uszás , pizsama
Felméri Péter -
Móricz Tamás : 5 másodpercesek - Balsai Móni , Csőre Gábor , Csuja Imre
Fábry Sándor - kuka , pipi
Orosz György - strand
Tóth Tibor : Lujzavárosi szurkoló - Csőre Gábor , Vida Péter
Badár Sándor - gombold be
Maksa híradó - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József -
Laser1 #16700 Sziasztok!
BÚÉK! 2024
B.ú.é.k.! 2024 - Rádiókabaré 2023. Szilveszter (192 kbps)
Sajnos év végére beteg lettem.
Mivel fáradékony vagyok egy ideje amúgy is, ne várjatok tőlem vágott verziót (legalább is egyelőre)
Felvétel közben a régi Hifi tornyom digitális hangerőszabályzója 1:26:31.010 - 1:27.01.500-ig lehalkult, amit utólag hangszerkesztőben korrigárlam, ám egy szó így is hanghalkulás áldozata lett !
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
Üdv: Laser1 -
altermanus #16698 Ne várjátok a Duma Aktuál szilveszteri adását. Valamiért nem indul el. -
casyke1 #16698 Köszönöm idén is azoknak a nagyvonalú embereknek a munkáját akik hozzásegítettek hogy láthassam,hallhassam a kedvenceimet! Boldog Új Évet mindenkinek és remélem jövőre is lesz mit nézni! -
SirTomax #16697 Kabarélexikon - 145. rész - Szilágyi György
Kabarématiné - 1104. rész (2023.12.30)
Rádiókabaré - 2023.12.30. -
SirTomax #16696 Kulisszatitkok - Kabaré a Színházról -
SirTomax #16695 Kabarélexikon - 144. rész - Ács Fruzsina
Kabarématiné - 1103. rész (2023.12.23)
Rádiókabaré - 2023.12.23. -
#16694 BÚÉK!
Utoljára szerkesztette: JacquesHordeaux, 2023.12.28. 12:33:08 -
altermanus #16693 Duma Aktuál 2023 december
(november kimaradt a műsorból) -
Marilla12 #16692 Kedves Fórumtagok!
Köszönöm Mindenkinek a sok-sok munkát, az önzetlen hozzáállást, aminek köszönhetően
sok szórakoztató műsor juthat el hozzánk. :-)
Ezzel a kedves kis videóval kívánok Békés, boldog karácsonyi ünnepeket!
https://www.youtube.com/watch?v=XFxj4PvH8FA -
Cziras #16691 https://onlinestream.live/
Hangulat Rádió - Válassz magadnak hangulatot!
BUEK2024 - Egesz heten szilveszter!
Hogyha valaki hallgatni szeretné :) -
#16690 Boldog Karácsonyt kívánok minden aktív tagnak !
Várom a szilveszteri rádió kabarét.
Bízom benne lesz Fábry Sándor is. -
altermanus #16689 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok a topik aktív tagjainak! -
altermanus #16688 Hadhazi és Badár 59 éves! Amúgy idén még ment az előadás, mert ismerős volt vidéken (ami nem Budapestet jelent). -
Marilla12 #16687 Hát én úgy látom, hogy 2016-ban volt az utolsó kör.
A két úriember már inkább a 60-hoz van közelebb... :-) -
altermanus #16685 Még zajlanak az előadások országszerte, jövőre is lesz, talán ősszel lesz belőle TV adás vagy DumaTV videó.
Update: dumaszinhaz.hu-n délelőtt láttam leendő előadást, aztán lehet, csak véletlen publikálták :(
Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.12.20. 19:46:10 -
casyke1 #16685 Erre én is kíváncsi lennék ha van ilyen...ahol Hadházi ott van ott garantált a vidámság! -
Marilla12 #16684 Kedves Fórumtagok!
Ha jól emlékszem volt a Hadházinak és Badárnak volt egy közös műsora "Ezek nem százasok" címmel.
Készült-e tv felvétel erről a közös műsorról?
Ha igen, hozzáférhető lenne valahol?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
-
Cziras #16683 Szia, nagyon szépen köszönöm a válaszod. :) -
altermanus #16682 Most legyen őszinte?! Nem leszek! :D
Az igazság az, hogy kezdek kiégni, mert már unom válogatni a kabarékat (zsorzsi88 tudja miről beszélek, ő is abbahagyta a kabarécsütörtök válogatásokat), szóval nem akarom úgy csinálni, hogy már csak azért mert örömömet lelem benne, már nem. Viszont lehet azt fogom csinálni, hogy lesz egy téma, egy színész egy évforduló, vagy valami, ahhoz fogok csinálni adásokat, podcasteket, ahhoz viszont nullforintból senki nem fog segíteni (nyafogás, nem nyafogás így érzem) itt a fórumon sem lenne szerintem senkinek sem kedve hozzá, hogy utána járjon januárban milyen évforduló van kabaréügyileg.
Tervek vannak
- Bajor Imrével való foglalkozás az halálának 10. évfordulóján
- Szőllősy-Csák (Gedeon) Gergely standupjai
- KAP régebi jelenetei vagy standupjai
És ez havonta egyszer, vagy úgyhogy adott időpontban. Úgyhogy ez van!
Ezt az összeállítást amúgy szeptemberben kezdtem összeállítani.
Volt olyan péntek este kezdtem összerakni, és fél 8-ra lett kész a videó, éppen el tudott indulni a premier.
Tavaly ilyenkor, már régen végeztem az egész évaddal, fent volt a youtube-on be volt állítva premierként, most pedig lusta vagyok, és kezdek belefásulni, unom. Ezért nincs újabban lusta, és belevágtam egy másik YouTube csatornába ami talán jövedelmezőbb lesz, (de szerintem nem). Itt a csatorna, ha érdekel valaki, most mondom nem kabaréval foglalkozik. A Média világa jobban vonz, mind az, hogy valaki mint tud nevetni.
Egyedül a Hadházi, meg a Lakatos tud újat mondani nekem. Szóval ennyi, de ezt el is mondom, majd ha meg lesz a 10k sub a youtube csatornán, lesz egy élő adás (nem előadás :D), amiben egy kicsit ismerkedős, ki hogyan szereti a kabarét, ki a kedvence, én hogyan kezdtem. Aztán lehet annyi szeretetet kapok - vagy gyűlöletet -, hogy ismét motivált leszek :D
Arra is gondoltam, hogy VKaroly összejelenetét felteszem youtube-ra, de csak 12 órát enged feltölteni, és így is csak 100 jelenet fért bele.
Szóval nem tudom. De egy biztos, ezeket a különkiadásokban látok potenciát, és élvezném is, csak jönne már belőle lóvé, de az nem fog :( -
zsorzsi88 #16681 Sziasztok!
Régen jártam itt.. :)
Megosztom a podcast elérhetőséget, hátha valaki esetleg nem ismeri:
Kabarécsütörtök Podcast
Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek! -
SirTomax #16680 Kabarélexikon - 143. rész - Musimbe Dávid Dennis
Kabarématiné - 1101. rész (2023.12.16)
Kabarématiné - 1102. rész (2023.12.17)
Rádiókabaré - 2023.12.16.
Salamon-est 3. rész (Vonósnégyes)
Showder Klub S31E10
-
Cziras #16679 Szia altermanus! :) Lista az lesz hozzá hogy mik szerepelnek benne, vagy majd szilveszterkor meglátjuk? -
Jarinka1978 #16678 A hatvankodó Körmendi
Jókedvet adj! - Körmendi János és Gálvölgyi János estje
ÜDÍTŐ - Klasszikus kabarétréfák
ÜDÍTŐ - Klasszikus szórakoztató jelenetek -
Cziras #16677 Köszönjük szépen :) Várjuk :) -
altermanus #16676 Szilveszteri kabarémaraton - 2023.12.31. 19:00 -
grekon #16675 Rádiókabaré 2023.12.16. Házigazda : Maksa Zoltán
Budai Gábor : Zsarusztorik - Hernádi Judit , Görög László , Schneider Zoltán
Ács Fruzsina -
Sinkó Péter : Reklámírók - Kaszás Gergő , Vida Péter
Kövesdi Miklós Gábor : Szerelem - Hernádi Judit , Görög László
Horváth Tibor : Sziszenetek - Kaszás Gergő , Vida Péter , Schneider Zoltán
Bálint Endre : Azok a szemét ellenörök - Aradi Tibor , Vida Péter
Móricz Tamás : Laposföld hívök - Bozó Andrea , Schneider Zoltán
Szomszédnéni - Párterápia
Aradi Tibor : Kívánság müsor - Aradi Tibor , Varga Ferenc József -
altermanus #16673 Elvileg mi 12 órás maratonnal készülünk a youtube-on. A hétvégén nekiállok, összeollózni. Este 6-tól, reggel 6-ig lesz a premier. éjfélkor hímnusz, és köszöntés. -
casyke1 #16673 A youtube-on is van szilveszteri műsor ami retro.Van egy komplett 8 órás összeállítás is.
Van hogy évközben is nézem őket... -
#16672 Szia,
épp az egyik ismerősömmel beszéltünk tavaly ilyen tájt h egy ideje már a csak a régi elsősorban a 90 es évek szilveszteri műsorait nézzük mert 2000 évek elején ez műfaj kb kihalt.
A korábbi szilveszeri műsorok : Uborka, Szeszélyes évszakok, Paródia Percek,Tvmásfél, Szatelit, Gálvögyi ( akkor még jó volt ) megszűntek.
MTV akkor még színvonalas műsorokat tudott adni ebben a témában is.
Ezt az oldalt a barátom üzemelteti, nagyjából össze van foglalva amit érdemes lehet nézni.
https://szilveszterimusor.blog.hu/2023/11/22/szilveszter_2023_a_tv_csatornak_programja -
Cziras #16671 Sziasztok!
Valaki tesz e fel szilveszterre új évre nézni való műsorokat? Mert szerintem a tévében most sem sokminden lesz a bagi nacsán és az aradi vargán kívül..... valahogy évre évre rosszabb -
casyke1 #16670 MisterV igen...Alapvetően nem idegesítem magam azzal akit nem csipok.Hajdút épphogy ki nem csapom egy papuccsal a Tv-ből...(Ő is egy egyéniség értem én... ilyen is kell hogy ne egy méretre menjen minden...)
A legnagyobb Kedvencem Hadházi Laci...nem tudom megunni.
Imádom ahogy beszél,ahogy előadja magát és érezhető hogy "úgy is vót!",jó színesen előadja hogy ha butább emberről van szó...a hangszínről tudom hogy kitvad elő éppen...Zseni!Na ennyit róla mielőtt kiadják bekötve... -
#16669 Egy helyi ingyenes rendezvényen készült kalózfelvétel (~31p), melyben 3 zenei blokk is található, de ezek erősen torzítanak a RK felvételeitől eltérő hatalmas mélynyomós erősítés miatt (főként nyugdíjasoknak tartott előadás volt). E részeket lehalkítottam utólag, de így is recseg.
Az előadás 80-90%-át már innen-onnan lehet ismerni néhány szó eltéréssel.
2023. 12. 03. Taksonyi karácsonyváró rendezvény: Éles István
Online hallgatható a másik fórumon, itt csak letölthető: Krakenfiles -
#16668 Mindenkinek vannak "populárisabb" (köznépnek elfogadhatóbb) és belső énjei. Nekem is pl. zenében van egy olyan stílusom (dance), ami 80%-ban lefedi az ízlésemet (és a közönség ízlését), de van egy másik stílus is, amit kedvelek (trance), amit elég kevés helyen adhatok elő, de szinte mindig 1-2 számot belecsempészek 1-1 fellépésbe. Nos nála ez a második stílus, ami csak keveseknek tetszik, ez lett a domináns és a "Doktor Mogács" óta kb. ezt a stílust követi, bár azért kabaréban előtte is beszélt már saját báb előadásról, ahol már nem minden úgy alakult, ahogy a nézők szerették volna.
Szóval ő ilyen. Nekem Szőke András és az összefüggéstelen mondanivalója az, ami nagyon nem az én stílusom, de látom, hogy sokan megőrülnek érte, ahogy a Jolika számokért is, pedig... de inkább nem részletezem.
Mindenkit valahogy megismertünk és ha kicsit változtatni akar, újat adni, lehet épp rossz irányba mozdul el. Mogács még tudtommal teltházas, így amit előad, arra van igény, megtalálta a közönségét. Az, hogy a tévé is átveszi 1-1 számát és látja nem rajongó is... Én se nézek szappanoperákat, mert nem érdekelnek. Ha meglátod, hogy ő lesz a fellépő, nézz mást!
Hacsek és Sajó, stb. is van, akit érdekel, engem speciel irritál az értetlenség e jelenetekben, de hány éve megy már és olykor még 1-2 tévén új előadásokban is feltűnik.
Sokan sokfélék vagyunk, nem kedvezhetnek mindenkinek. -
altermanus #16666 Mogács nekem addig volt vicces, míg meg nem láttam a TV-ben. Egy teljesen más arcot képzeltem elém, és azt ahogy egy népmesét előadja a történetet. Míg rádióban volt elképzeltem, és mosolyogtam rajta, de így hogy láttam a showderben, el is vitte a kedvem, azóta egy ordibálós színésznek tartom a Stand UP-ban, de nem is tudom melyik színdarabban láttam, ott viszont nagyon jó volt.
Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.12.13. 13:47:21 -
casyke1 #16666 Természetes a differenciáltság...mindenkinek más az ízlése...mint ahogy zenében,filmekben,festményekben...stb... -
YetiinLochNess #16664 Elég differenciált társaság gyűlt itt össze, mert nekem pl. Mogács az egyik kedvencem.:))
Nálam Lorán Barnabás (Trabarna) az, akit képtelen vagyok befogadni. -
casyke1 #16664 Mogács nekem is szúrja a szemem.Őt se nézem...illetve...eddig egyetlen egy olyan műsora volt ami elviselhető.Számomra nem is igazán vicces. -
Cziras #16663 Sokat változott a humor....
Régen a Showder Klubbot is sokat néztem, de mára már az egyáltalán nem érdekel.
Amit ide feltöltenek szinte mindig megnézem egy két kivétellel mindent, az önálló esteket is...
Nekem aki pl nagyon nagyon sok az a Mogács Dániel..... lehet hogy én vagyok olyan lökött hogy nem értem a humorát, de nekem színpadon elviselhetetlen a csávó..
Tudom hogy színész humorista,és valószínű a valóéletben normális....
Nekem olyan erőltetett és közönséges a játéka... nekem a hangoskodástól meg a káromkodástól hányingerem van..