A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Az említett webrádiót hallgatva kiderült, hogy ez nem más, mint a TopFM Comedy rádiónak az utódja, mert ugyanaz a felkonf, ugyanazok a reklámok az egyéb (mulatós) rádiókra és ugyanúgy tele van Showderklub anyagokkal. Én azok miatt nem hallgattam a Mercy és a TopFM kabaréit, mert egyrészt vannak vizuális poénok, másrészt az az erőltetett röhögés nem is hasonlít a valós kabarés nevetésekre.
Az örvendetes, hogy új számok is vannak benne, amiket én a RK hallgatásának mellőzése miatt még újként élek meg, de az említett videós anyagok miatt számomra nem jobb, nem több, mint a már említett webrádiók.
A Pestikabaré sajnos néhány óránként ismétel. Pl. a vidékiek Pesten (plázáznak, bevásárolnak) 6-8 óra alatt legalább 4x lement, amikor folyamatosan hallgattam.
Sajnos ha az ember nem saját szerverről adásol, hanem egy távoliról, oda csak csekély mennyiség tölthető fel, ami automatikusan keveredik, ha a végére ért. Ám mivel nincs benne reklám, a fenntartását saját pénzből oldják meg, így örülhetünk, hogy szól valami. Így nem kritizálok, csak jeleztem, hogy azonos az említett új webrádió anyaga a korábbi rádió anyagával, némi újabb műsorszámmal feltöltve).