A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #17072
    Engem csesztek már le RK felvétel szünetében a márványteremben, mert régebbi anyagok a tube-n megjelentek és akkor is feltűnően rögzítettem egy videó anyagot (ahogy sokan mások). Aznap este töröltem is mindent onnan és csak itt voltak elérhetőek utána.
    Akkor az Aranyosi volt az, aki a RK-nak jelezte ezt és hogy bírósághoz fog menni, ha fent marad az anyaga. Neki talán max 1-2 anyagát publikáltam összesen.

A RK sem "ingyenes". 30 napig ingyenesen elérhető gagyi minőségben, az igen, meghallgatni igen, azt lehet, továbbosztani már nem.
    Pont mint Dj esetében a jogdíjak: a gyári lemezt régen nem adóztatták újra, most igen. Ha lejátszok bármit a közönség előtt, azért jogdíjat kell fizetni. (Régen csak a másolt lemezeket kellett "jogosítani" matricázni, aztán nem volt több költség.) Most fellépésenként kell tizenezreket fizetni minden alkalommal, vagy éves szinten egy nagyobb összeget, de akkor tracklistát leadni, mit is játszottam... nem jegyzetelhetek egész végig, de az lenne a cél, hogy a lejátszott előadók kapjanak belőle pénzt. Na igen, és az alkalmi, amit én szoktam fizetni, ott semmi adatot nem kell leadni utána, az kinek megy? Az államnak, mert külföldön "mahasz" sincs, aki a Dj-ket így sarcolná.
    És ez a jogdíj nem a pénzkeresettel függ össze, hanem a közönséggel (lehet ingyenes rendezvény, perkálni akkor is kell).

Tehát a RK a kabarészámok jogdíjasa, így az ide kikerült anyagokért is bármikor bevasalhatná a jogdíjat és azt a fellépőknek kéne szétosztania.
    Utoljára szerkesztette: MisterV, 2024.12.12. 20:06:44