A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #17070
    Én legutóbb 1 éve vettem fel egy karácsonyi műsort, de mivel főként nyugdíjasoknak tartott rendezvény volt, nagyon hangos volt, így olykor torzított, máskor élvezhetetlen volt a torzítás miatt (dalok alkalmával). A RK felvételeire már megvolt a megfelelő ülőpozíció, ahol aránylag tisztán fel tudtam venni... de idő közben az ország másik végébe költöztem, így a RK felvételek is kiesnek és errefelé humorista se nagyon jár.
    Tavasszal akartam az Aradi-Vargára menni Dunaharasztiban, de a művház, ahol felléptek, telefonon nem volt elérhető, személyesen senki nem tudta megmondani, hol lehet jegyet venni, noha épp sakkverseny zajlott, tehát kellett, hogy legyenek ott illetékesek. Na akkor adtam fel ezeket a fellépéseket, ha még a jegy megszerzése is kihívásba ütközik.

Rajtam kívül nem sokan tettek ki kalózfelvételt mostanában, de az említett okok miatt már én se nagyon fogok, mert a RK már nem az az utazgatós, mint Farkasházy idején, így erre nem jár.

Amúgy telóval felvenni... háááát. Én is azzal kezdtem, majd jött a diktafon. Ég és föld. A telefonos felvétel sokkal élvezhetetlenebb. A diktafon is szebben vett fel a Márványteremben, ahol gyenge volt a hangosítás és a fellépők hangját közvetlenül vette. (A hangszóróból vett hang dobozhangú lesz, nálam minden fel lett javítva publikálás előtt és még így se volt tökéletes.)

Meg a standuposokra nem a kabarérajongók mennek annyira, mert az egy másik műfaj (humor, de nem kabaré). Akik azokra mennek, nem tudják ki volt Boncz, Maksa, Nagy Bandó, ... tehát itt az oldalon se nagyon vannak jelen, mert itt a klasszikus kabarékért rajongók vannak többen.

De hát ott a kihívás, felveszi-e valaki és ide is felrakja... (Nem ismerem a helyszínt, de szerintem erősen visszhangos lehet a felvételen.)