A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
altermanus #16738 DVJ: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legutóbbi Duma aktuálban a csaj próbált poénos lenni bogarakkal és hasonlókkal, de nulla nevetés, nulla taps volt a végén, mégis bent maradt az adásba, mert visszautaltak rá később. Tudom, nem klub, de ha én észrevettem, akkor más is, mégis adásba került... tehát már nincs egy felelős szerkesztő, aki képes eldönteni, hogy humoros-e valami egy humorműsorban. Ez a szégyen. Ezek után meg mit várhatunk?
A nagy nevekről se sokat hallani, akik még élnek: Sándor György, Nagy Bandó, Markos György, ... nekem az ő humoruk jobban tetszik, mint a szimpla történetmesélés.
A DUMATV egy olyan streaming platform, ahol szerintem, csak néhány ezren fizettek elő a szolgáltatásra. Az, hogy itt megosztom, nem kerül hozzájuk lóvé, hogy felvegyenek egy felelős szerkesztőt.
Régen minden jobb volt c. történet... lehet miden jobb volt, és ha felvettek novemberbe egy szinházi kabarét, akkor szilveszterkor került adásba. Most felvesznek egy StandUP estet, két hét múlva vágva adásba kerül fel és levezetővel.
a Duma aktuál egy aktualitásokkal foglalkozó történet, amire előkészülni nem lehet főleg úgy, hogy volt olyan hír is a októberiben, hogy egy órával a műsor előtt lett publikus. a régieknek volt idejük kipróbálni egy poént. Most elmondod valahol, amit felvesznek videóra, van mémbe illesztik, és kész is van a publikálás nem kellenek hozzá hónapok, hogy adásba vagy social médiába kerüljön. Az Aktuálnál én észre vettem, hogy sok régi poént építenek a műsorba. Párom nevet rajta majd meg szakad, én meg már hallottam max. mosolygok rajta. Újszülöttnek minden vicc új. Én azt vettem észre, hogy esélyt sem adnak neki hozzászólni, mert nő. Az októberiben és decemberiben, és a szilveszteriben is. amikor nem mv volt, akkor engedték szóhoz jutni, most majdnem, hogy Kuss volt a neve. Én ezt vettem észre. (ha nem így volt, akkor elnézést szeretnék kérni a Duam aktuál csapatától)