A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • altermanus #16657
    Nekem az a véleményem, hogy mindenki családjában van olyan ember aki fura (ha nincs akkor te vagy az, ezért vagyok én a furcsa a családban). Nekem megváltozott a szemléletem a családról, a szerelemről, az életről meg mindenről, ahogy Hadházi, KAP, Litkai, Hajós, Lakatos, Ács beszél a magánéletéről, akár kitalálja akár nem. De egy biztos (most védem, nem-védem az újgenerációt). Nekem KAP - Nahát Estje után 2 héttel találkoztam egy mémmel amin, szóról szóra ugyan az volt, mint amit ő elmondott Körmenden. Ő találta ki? Lopta? A Pesti kabaré is úgy készült, hogy két részeg utazott a vonaton, ezt egy kabarészerkesztő hallotta, beleépítette a jelenetben. Most akkor ő lopta, vagy az első poén volt a TV-ben, Rádióban?
    Nagyon felgyorsult a világ!
    De vissza a Nahát! esthez.
    Most akkor ki találta ki a poént, a mém szerkesztő vagy a humorista? Én úgy veszem mint egy szituációs komédiát.
    Ugyan azok a poénok vannak a rém rendes családban is, mint az agymenőkben, csak más köntösben vannak a szereplők.
    Ráskónak az előadásmódja nem tetszik, de az hogy van öniróniája, nekem bejön.
    (Hallod Eszti, nem te jössz be csak az magad iróniája! Van Barátnőm! Köszi! ;) )
    Nekem még a Lakatos Laci is tetszik, de nem csak azért mert a másikat ,,bántja" (musimbe), hanem azért, mert rajta lehet látni, hogy amit mond az 90%-a igaz.
    Az idősebbek persze nem szeretik a trágár szavakat egy műsorban, de Hacsek és Sajó van a nagymamám ki nem állhatta ha azt mondta a színész ,,Marski!!!!" Neki már az is trágár volt. minél idősebbek leszünk, annál konzervatívabbak leszünk, vagy legalábbis ,,azok a régi jó dolgok" elmúltak.
    Van olyan ismerősöm aki régi danubius rádiós műsorokat hallgat a neten, mert neki a mostani műsorok nem tetszenek a rádióban.
    Nekem meg azt írják a youtube-ra, hogy
    ,,kikéne írni, hogy régi szar számok vannak benne".
    Változnak az idők, valakinek a 2007-es váltás óta nem hallgatta a rádiókabarét, mert már nem a régi.
    Én azt gondolom, változik minden, így a kabaré is. Ha nem tetszik, van itt alattam egy archívum a leírásban egy másik. Keressél magadnak akkor régit (mondom ezt minden rossz szándék nélkül) és hallgasd nézd azt. Hidd el én is szoktam azokat nézni, nem csak te vagy én.
    Az, hogy káromkodnak, arra az a megoldásom, hogy Hofi is trágárul beszélt már a végén. Engem inkább az zavar, hogy hírműsorban lehet trágárkodni, délután 3 óra után, de egy műsorban csak este 9 után lehet. Akkor az a hírműsor legyen este 9 után explicit (szókimondó), előtte sípolják ki.