17054
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
SirTomax #16279 Tóth Tibor - Sztárcsináló (4-5-6) (Gálvölgyi János, Nádas György) 2001 szilveszter
Utoljára szerkesztette: SirTomax, 2023.05.03. 18:14:07 -
avl2 #16277 emlekezetem szerint volt egy szám: Gálvölgyi adhatta elö, sláger(zene)szöveg írását, slágerszöveget figurázott ki, talán a szerepben valami "Árpi" gyerek jött, és neki szereztek leendö sikerszámot, mindenképp kellett bele "baby-baby" ...
ez mi lehetett esetleg megvan valakinek ? köszönöm ! -
zsorzsi88 #16277 Esti kabaré - 97. rész -
teszt456 #16275 Sziasztok!
Kőhalmi Zoltán - Az eltitkolt igazság c. estjét nem töltötte le valaki a DumaTV-ről korábban? Sajnos már nem érhető el.
Ha igen, egy megosztást kérhetnék?
Köszönöm -
SirTomax #16275 Sajnos nem sikerült felvennem a Rádiókabarét, nem vettem észre a műsorváltozást. Ha valakinek megvan és feltölti, nagyon megköszönném.
Azért a hangtárból én is letöltöttem és megvágtam:
Rádiókabaré - 2023.04.29 (hangtárból letöltve, egyben és vágva) -
grekon #16274 Tisztelt SirTomax , az összegyült nagy mennyiségű Bilobil kapszulából néhány kilót küldenél Nádas Györgynek is ?? Azt hittem valamelyik régi kabarét töltöttem le annyit ismételt .
Bár a mai Rádiókabaré levegöjében rengeteg AntiBilobil van , akik bemennek folyamatosan rudalnak .
TISZTELET a kivételeknek . -
grekon #16273 Én hangtárból szedtem AttHunter által mondott (köszi ) idöpontról . -
zsorzsi88 #16272 Esti kabaré - 96. rész -
altermanus #16270 2023.04.29. - Kabare - hangtar -
SirTomax #16270 Showder Klub S30E04 -
altermanus #16269 összevissza adtak mindent, írtak mindent, a pápa miatt.
android app mást ír mint a weboldal, az iOS szintén, weboldalon megint más van.
Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.05.01. 16:58:10 -
Tibuka #16267 A médiaklikk szerint volt kabarélexikon, de helyette az Örökzöld című műsor vége van feltöltve!
Belehallgattam az előtte és az utána levőbe is de szerintem nem volt adás. -
grekon #16267 Rádiókabaré 2023.04.29. Házigazda : Nádas György
Szabados Gábor : Apróságok - Bozó Andrea , Hevér Gábor , Vida Péter
Fülöp Viktor - diéta , titok
Aradi Tibor , Maksa Zoltán , Varga Ferenc József : Május 1.-i körkapcsolás
Ürmös Zsolt : Drognagyik titkos napjai - Hevér Gábor , Kerekes József , Vida Péter
Fábry Sándor - takaritás , rud -
AttHunter #16266 A heti bemutató este 19.05-kor volt.
A matinék a Pápalátogatás miatt nem voltak.
Lexikon volt. -
altermanus #16265 rádiókabaré sem volt -
altermanus #16264 nincs a hétvégén kabarématiné, de fél 2-kor a szokott időben lesz, a médiaklikk.hu szerint. -
#16263 Megint újított ez a fórum... Törölni szerettem volna, hogy ne legyen "szerkesztett", hanem eredeti, de "nincs jogosultságom" azt írja... szerkeszteni meg engedte.
Ez egy újabb negatívum! -
#16261 Humoróra 2023. 17. rész
Tartalom témában, azaz az aktuális hírek:
01 40 perc alatt értek ki a mentők egy beteghez Budaörsön
02 Posta: megszűnik a hírlapárusítás, bezárnak a postaboltok
03 Schadl György és a végrehajtói kar teljes elnöksége is lemondott a tisztségéről
04 Novák Katalin kegyelmet adott Budaházy Györgynek
05 Ismét feljelentik a miniszterelnököt
06-07 A kötelező akciókról tett bejelentést a Gazdaságfejlesztési Minisztérium
08 Nem fizet a főváros az államnak
09 A rendőrség szerint jogszerű, szakszerű és arányos volt a könnygáz használata a Karmelita kolostornál
10 Több millió forintot sikkasztott el egy nógrádi kisposta vezetője
11 „Korrupciós emlékmű” lett a hírhedt lombkoronasétányból
12 Hatvan olyan applikációt találtak, amely kártevőt terjeszt az adroidos készüléken
13 Kilépett a medréből a Duna Mohácsnál
+
Krakenfiles:
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12(25) 13 14 15 16 17
Workupload:
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12(25) 13 14 15 16 17
Utoljára szerkesztette: MisterV, 2023.04.28. 14:22:01 -
pingwinn #16261 Kiderült, hogy nem szereti a freemail fiókokat. Köszi -
#16260 Eddig 36 főnek már sikerült. Valószínűleg reklámblokkolód van és az akad össze az oldallal. (Egy valaki már jelezte, hogy nem tud használni bizonyos funkciókat, aztán kiderítettük, hogy a blokkolója okozta ezt.) Elvileg reklámmentes, tehát ott kikapcsolható.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Folyamatosan töltöm fel az anyagokat oda, innen szemezgetve. Most épp a vágatlan (mp3) RK megy fel oda 1961-től '89-ig (1977-nél tartok éppen) online lejátszható/letölthető formátumban (Kraken), mindez egyetlen áttekinthető helyre. Ezek nagy része itt csak tube videó formában volt elérhető vagy tömörített anyagként. (Mp3-ban azért könnyebb "hordozni" vagy asztali lejátszóban használni.)
Holnap jönnek a 2017-2018-as extendedek és a kalózvideók. Szóval még dolgozom az oldalon. Amit nem kell feltölteni (online még), azok már ott is elérhetőek. -
Cziras #16259 Köszönöm szépen SirTomax! :) Jövőre pedig már 30 leszek. :) -
Cziras #16256 Köszönöm :) -
SirTomax #16257 Ezzel kívánok boldog születésnapot Czirasnak, de más is nyugodtan megnézheti:
Vízszintes-függőleges (1969-1970)
-
pingwinn #16256 Sajnos, többszöri próbálkozásra, több böngészővel sem sikerül regisztrálnom. :( -
Laser1 #16255 Kedves Cziras!
Boldog Születésnapot kívánok! :-)
Sajnos nekem nincs (saját rögzítésű) kabaré jelenetem.
Üdv: Laser1 Peti -
#16253 Én is köszönöm. Bár inkább csak olvasok, de biztos jobb, ha több a lehetőség. -
#16249 Oda is egy struktúrát találtam ki, véleményezést várok, de hogy ne rondítsuk össze az itt maradt tagok felületét, oda várnék ötleteket, észrevételeket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát az elgondolásom az lenne, hogy ahogy most látható a rendezettség, azt szeretném megőrizni, azaz hogy minden külön van, mégis egy helyen.
Szóval a Beszélgetés fórumrészt szánnám annak, mint ami most itt van SG-n, azaz oda jöhet link, kérés, megvitatás, bármi. Aztán (ha majd nem csak én leszek moderátor) át lehet másolni a friss tartalmakat a megfelelő helyére sallangok nélkül, de a feltöltő töltheti egyből a megfelelő helyre is, a moderátor meg a hozzászólást beilleszti a kezdőbe, ahol az összes többi van.
A Beszélgetés részt lehet úgy állítom be, hogy a 30 napnál régebbi dolgok automatikusnak törlődjenek, hiszen addigra minden feltöltés a helyére került és 1 hónap után talán nem releváns a beszélgetés... de ez is a felhasználók döntésére vár.
-
Cziras #16250 Sziasztok! :)
Kérhetnék pár kabaré jelenetet?
Holnap leszek 29 éves.
Előre is köszönöm. -
karnagy #16251 Kedves Dj. V.! Nagyon jó az általad létrehozott új kabaré oldal! Már át is költöztem! :) Hálás köszönet az önzetlen munkáért! -
Laser1 #16250 A "Kalózkabaré fórum"-on, ha szeretnék feltöltést megosztani, akkor azt hol tudom megtenni?
Van néhány BÚÉK rádiókabarém vágva (2018, 2019, 2020, 2023), a legutóbbi egyben is.
B.ú.é.k.! 2018 - Rádiókabaré Szilveszter (192 kbps) Laser vágva
B.ú.é.k.! 2019 - Rádiókabaré Szilveszter (192 kbps) Laser vágva
B.ú.é.k.! 2020 - Rádiókabaré Szilveszter (192 kbps) Laser vágva
B.ú.é.k.! 2023 - Rádiókabaré 2022. Szilveszter (192 kbps) Laser vágva
B.ú.é.k.! 2023 - Rádiókabaré 2022. Szilveszter (192 kbps) Laser egyben -
Cziras #16249 Én egyelőre maradok itt. -
#16248 Reg nyitva... bocsi.
A jelszó alatt nem kell pipálni (newsletter)!
Egyenlőre engedélyezéses van, azaz ha érkezik regisztráció, értesít róla és én tudom elfogadni. Ez később lehet automata is.
Utoljára szerkesztette: MisterV, 2023.04.25. 19:12:03 -
altermanus #16247 ,,Nem tudsz regisztrálni, mert az adminok megtiltották." Íhógy én nem tudok regisztrálni :( -
altermanus #16245 Nem rossz ötlet :) -
Laser1 #16245 Kedves Dj. V.!
Nekem tetszik az általad ajánlott és létrehozott "Kalózkabaré fórum". Egyelőre átlátható, ahogy elkezdted kialakítani.
Remélem, ha az SG.hu nem lesz "élhető", akkor majd megfelel mindenkinek.
Üdv: Laser1 Peti -
#16242 Kalózkabaré fórum
Egy rögtönzött fórumot készítettem, amolyan teszt jelleggel.
A GPS fórumokhoz hasonlóan fa szerkezetűre gondoltam, nem olyanra, mint itt, ahol egy folyamban van minden.
Azaz a RK lehetne egy ág, az Esti kabaré egy másik, a Humoróra egy harmadik, a Showder egy negyedik, KabaréKlub, stb. így mindenki megtalálná a kedvenceit egyetlen helyen, nem kéne adásonként lapozgatnia hosszasan.
Jelenleg készítettem pár struktúrát bele, de ez módosulhat. Többet össze is lehet vonni, ha úgy egyszerűbb.
Emellett egy "csevegő" és egy "kérés" alfórumra is gondoltam, ahol a humoristákról lehetne beszélgetni, vagy a kabaréról, mint műfaj, illetve aki keres egy számot, a kérések közé tudná írni.
Lehet külön akár email értesítést is kérni egyes témákról, így az állandó olvasgatás sem szükséges. Tehát ha valaki csak a Duma aktuálra kíváncsi, annak elég az adott témára feliratkoznia és amint újabb írás kerül oda, értesülni fog róla.
Akár szavazást is lehet indítani 1-1 kérdésben.
Alapból nem magyar oldal, így magyarra kell állítani regisztráció után a profil oldalon.
Ha van rá igény, folytatom az alakítását, ha nincs, hiszen ez a hely (SG) már ikonikus, akkor törlöm... bár annó az itteni moderáltra is sokan átjöttek.
Jelenleg csak a műsorommal töltöttem fel az egyik részét, hogy ne legyen tök üres. Így vendégként a linkek nem láthatóak, de még a képek sem. (Ez is beállítás kérdése.)
Képeket nem lehet az oldalra feltölteni (nem úgy, mint ide), de más tárról belinkelni lehet méretmegadással is, tehát képek továbbra is meg tudnak jelenni.
Várom a reakciókat, hogy szükség lenne-e elköltözni innen egy olyan helyre, ahol aktív moderátor/admin is jelen lenne, így a felhasználók formálhatnák kedvükre a felületet.
Egyúttal a feltöltőktől is kérdezem, hogy szeretnének-e átjönni oda és csoportba szedni (újraosztani) az itt még élő linkjeiket? -
grekon #16243 Hollanderrel csatlakozom az elöttem szólóhoz . Nemrég egy modernebb krómos böngészöben két hsz nem látszott ami a régi mozzilásban igen .
Évek óta nem fejlesztik a fórummotort nem törödik vele senki .
Ha meghal a fórum hova lehetne átmenni ??
Egyszerü megbízható és kacsa nélküli kellene .
-
zsorzsi88 #16238 Esti kabaré - 95. rész -
SirTomax #16241 Showder Klub S30E03 -
SirTomax #16240 Rádiókabaré - 2023.04.15 - vágva és egyben