A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • altermanus #15934
    Hofi, ki az új Hofi? Bödőcs? szerintem nem, hacsak nem azért, mert politikai sztendápot csinál (nem szeretem a Stand Up szót, de ez más tészta) Én arra emlékszem, hogy 1998-ban fater rohan be a lakásba csütörtökön hogy ,,a Hofi dumál" felkiáltott, és rám szólt, hogy keressem már meg a Petőfit (5 éve a 93,9-en volt, de ő nem találta) és hallgattam, fater felröhögött, és nem értettem mit, mert 9 éves voltam. amikor elkezdtem hallgatni (2007-ben), akkor már kezdtem érteni, és abban a hitben voltam, hogy megnyerte a Fidesz a 2010-es választásokat, innentől vége Hofinak, majd már nem lesz aktuális. 1998 és 2002 közti műsorai, tökéletesen leírja, a mai politikai helyzetet, sőt, már a 1980-as évektől bármit mondd, az a mai napig úgy van.
    Hadházi voltunk Szentgotthárdon. az első mondat amit mondott
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tele vettem a fürdőkádat benzinnel... ne röhögjél te is tele vetted, honnan tudom? onnan hogy az elején előttem álltál, egy óra múlva meg mögöttem, na képzeld el tele vettem a kádat benzinnel, anyósom meg leengedte, mert azt hitte öblítő víz, úgy sajnáltam, hogy nem gyújtott rá (eddig hofi és így elmondta) - képzeljétek ezt Hofi Géza mondta ezelőtt 40 évvel, ami akkor hülyeség... hát az hülyeség most is hülyeség

Így kezdte, és azt hittem lopni akar vagy valamit, de nem, rácifrázott és azt mondta:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ki gondolta volna, hogy egyik pillanatról a másikra vége a benzinárstopnak? Most dupla annyiba kerül, mint máshol, csak azért, mert valaki meg akarja védeni az embereket! Szerintem aki így védi az embereket, az kezdje magán, nem?! Már megtette.

És úgy röhögtem, mint még sose, pedig sírni kellett volna. Nálunk a Kabaré Clubnál, megoszlanak a vélemények ki, és miért lenne az új Hofi, mivel itt a fórumon egyedül vagyok, és sok Bödőcs rajongónál ki fogom verni a biztosítékot, de aki nem néz híradót, nem követi az eseményeket, annak nem vicces a Bödőcs! Nekem sem feltétlenül, mert úgy vagyok vele, meghallgatom, a dolgait, vagy megnézem, de ha megnézem a 4 évvel ezelőtti dolgait Bödőcsnél, nem mondom rá azt, hogy ma is aktuális, de ha egy hadházi nézek meg 6 évvel ezelőtti önálló estjébe, azért ott van egy sanda politika, csak figyelni kell, és hallani a szavak között, azt az iróniát, amit akkor mondott (TV Laci 1-2). Úgyhogy szerintem ő az új Hofi, csak várni kellett 15 évet.
    De egyet most is, és mindenkinek leszögezek, Hofi, így is úgy is pótolhatatlan a magyar kabaréban, legyen a Neve, Bödőcs Hadházi, Kiss Ádám, KAP vagy akárki. - ez egy egyéni vélemény.
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.01.26. 16:07:21