A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • SirTomax
    Kedves Cziras!

Kicsit irigyellek, én már kétszer 28-nál is több vagyok.
    Feltöltöttem néhány Lőrincz Miklós és Nádasi László bohózatot a születésnapodra.
    Boldog 28-at!

Lőrincz Miklós - A csendes szoba kiadó (Csala Zsuzsa, Mikó István, Pap Vera)
    Lőrincz Miklós - A halk szavú asszony (Csala Zsuzsa, Csákányi László, Mikó István, Kovács János, Pap Vera)
    Lőrincz Miklós - Bocsánat, Felség! (Bodrogi Gyula, Szombathy Gyula, Csala Zsuzsa, Tahi Tóth László, Balogh Erika)
    Lőrincz Miklós - Kései házasság (Bodrogi Gyula, Csákányi László, Herczeg Csilla, Máthé Erzsi, Szombathy Gyula)
    Lőrincz Miklós - Nem tudok hazudni (Balázs Péter, Csala Zsuzsa, Mikó István, Tahi Tóth László, Balogh Erika, Kibédi Ervin, Bodrogi Gyula)
    Nádasi László - A becsületes megtaláló (Timkó Eszter, Besenczi Árpád, Szilágyi Tibor, Bajor Imre)
    Nádasi László - A nagy mérkőzés (Antal Imre, Körmendi János, Lukács Sándor, Faragó Vera, Bánfalvi Ágnes, Növényi Norbert)
    Nádasi László - A tacskó (Balázs Péter, Balogh Erika, Máthé Erzsi, Papa Vera, Rátonyi Róbert, Szombathy Gyula)
    Nádasi László - Az eszményi férj (Antal Imre, Márton Viktória, Pap Vera, Tahi Tóth László)
    Nádasi László - Leánynézőben (Antal Imre, Hacser Józsa, Körmendi János, Straub Dezső, Hegyi Barbara, Pécsi Ildikó, Forgács Gábor)
    Nádasi László - Nászéjszaka (Schütz Ila, Szilágyi Tibor, Mikó István)
    Nádasi László - Szőke nő ernyővel (Bajor Imre, Beregi Péter, Nyertes Zsuzsa)

Letöltés