A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #12256
    Sajnos nagyon rossz a minősége... a saját kalózanyagaimat is feljavítom, de én is futottam már bele rossz beállításba, ami hasonló eredményhez vezetett.
    Egyrészt folyamatosan hullámzik az egész (még oldalak között is), hangerőben is, másrészt magas tömörítés lett beállítva a jó minőség helyett, így a "cincogás", "hullámzás" sajnos nem szedhető ki, mert analóg hibákra készültek feljavítók (alapzaj, sercegés, búgás, ...), de digitális hibákra még nem találkoztam megfelelő szoftverrel, pluginnal.

HD Audio Recorder nevű progival sikerült hasonló minőségben rögzítenem (AAC formátumban), amikor a rossz minőségre lett beállítva és egy komplett kabaré (3 óra) 20MB-on elfért az átlag 150-200MB helyett.
    Javasolnám, hogy legközelebb más progival rögzíts, lehetőleg szabvány audió formátumokra (wav, mp3, ogg), mert ezek még aránylag rossz beállításokkal is élvezhető anyagot rögzítenek, ellenben a m4a formátum sok esetben gyárilag rossz minőségre van állítva, valamint formátumot a legtöbb szerkesztő (vagy lejátszó) progi alapból nem is ismeri, tehát konvertálni kell.

Droidos programok:
    Hangrögzítő - com.media.recorder.voicerecorder 1.4.3321.31
    RecForge II Pro - dje073.android.modernrecforgepro 1.2.1g
    Ez utóbbi wav-ba is rögzít, illetve szerkesztő is egyben.

Min mp3: 44.1kHz, 128kbps (élvezhetetlen mp3: 44,1kHz, 96kbps alatt)
    Min ogg: 44.1kHz, 96kbps
    Min wav: 44.1kHz, 16bit PCM
    Az értékek sztereó anyagra vonatkoznak, értelemszerűen mp3, ogg esetében felezhető a kbps monó felvételnél... bár ha van elég hely, a legjobb minőség a célszerű választás.

A rögzítő eszközt felvétel közben érdemes fix helyre tenni, lehetőleg mikrofonnal a legközelebbi hangszóró felé fordítani és a felvétel végéig mozdulatlanul hagyni, így a minőség ha rossz is, egyenletesen rossz, ami már feljavítható, ha a fenti minimum minőségi követelményeket figyelembe veszed.

Remélem tudtam segíteni, hátha készítesz még felvételt.