Stand-Up Comedy, Kabaré

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jajneis mondd. Adósotok vagyok és még három napig tuti rá se nézhetek a cuccra. Szégyen, gyalázat.
Utoljára szerkesztette: fudaraki, 2016.01.17. 21:33:03
Fudaraki fantasztikus feltöltéseiből letöltöttem a Magyar Rádió Karinthy Szinpad jelenleg elérhető részeit, és feltettem az osztottra.
http://osztott.com/zrVy/
Köszönet a Gálvölgyi show 1987 feltöltésért! <#worship> Most szombaton a '88-as szilveszteri lesz, egy hét múlva a '89-es októberi, azt követően pedig a '89-es szilveszteri show. Bízom benne, hogy ezek, valamint a későbbiek is rögzítésre kerülnek. <#wink>
Ikovacs
Kabarématiné 2016.01.03-09-10 KM367-368-369 egyben és vágva

Km2016_0103_0109_0110_367_368_369.zip

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://osztott.com/Dfoj/
https://1fichier.com/?cohwr0rvms

Jelszó:Ikovacs

1.KM367 - Egyben (22:55)
2.KM368 - Egyben (22:44)
3.KM369 - Egyben (22:56)

20 tracks, 1 hour 7 minutes 43 seconds

1.KM367 - Bevezető szignál (0:12)
2.Zsoldos László - Felkonf (1:31)
3.Hofi Géza - Mentős duma 1992 (12:26)
4.Zsoldos László - Felkonf (0:17)
5.Bödőcs Tibor - Duma 2012 Buék Alkaida (8:17)
6.Zsoldos László - Felkonf (0:55)
7.Beliczai Balázs - Duma - Buék 2012 (5:55)
8.Zsoldos László - Felkonf (0:40)
9.Aradi T, Vida P - Fényre sötétedő kislány Buék 2012 (6:14)
10.Zsoldos László - Felkonf (0:35)
11.Vida Péter, Lengyel Tamás - Sielők titkos élete Buék 2014 (4:13)
12.Zsoldos László - Felkonf (0:38)
13.Aradi, Elek, Janklovics, Hadházi, Murányi - Őrző-védő pszichológia Buék 2013 (3:08)
14.Zsoldos László - Felkonf (0:44)
15.Aradi Tibor, Hadházi László, Varga FJ, Vida Péter - Totya és Szepi Londonban Buék 2013 (6:42)
16.Zsoldos László - Felkonf (0:34)
17.Mogács Dániel - Duma - Kaputelefon Buék 2012 (8:03)
18.Zsoldos László - Felkonf (0:31)
19.Aradi Tibor, Hadházi László - Randivonal Buék 2013 (5:58)
20.Zsoldos László - Lekonf (0:10)

Ahh, nem lesz ez így jó. Úgy látszik, nem alkalmas ekkora kupacra az osztott. Random hiányzik egy csomó file, meg még az utolsó ötöd is 😞

Meg kell csinálnom rendesen.

Itt vannak csak a listák:

http://osztott.com/wtrP/
AnarchoiD

@fudaraki : osztott szorakozik veled , nemlatszanak azok a filek amikre hivatkoztal 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.01.13. 16:58:54

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

szerklista.ods, szerklista.csv, hanglista.pdf

Jjaés nem nekem kell köszönni.
Utoljára szerkesztette: fudaraki, 2016.01.13. 16:49:07
Ezt hátha valaki nem látta vagy csak szüksége van rá.
http://kabakabare.uw.hu/buek.html

Utoljára szerkesztette: bajint, 2016.01.13. 12:48:10
Kedves fudaraki! Köszönet a feltöltésért, de melyik a lista hozzá? Vagy csak én vagyok bugyuta, mert nem találom! 😊
Kedves fudaraki!

Nagy, nagy köszönet neked! Nekem pont éppen ilyen verzió kell, mert én csak csemegézni akarok belőle, nincs szükségem az egészre, meg nem is tudnám letölteni, meg eltárolni. Ami valakinek hátrány, az másnak előny.
Nálam a labda, kb. egy héttel ezelőttre ígértem a teggelt verziót, de az élet, a világmindenség, meg minden hátráltat. Addig is feltoltam osztott-ra, pontosabban épp mászik fel. Sajnos onnan csak egyesével lehet szórakozni, de ha valakinek pont valami nagyon hiányzik, akkor áldozatok árán lerángathatja.

Jjaés mellékeltem korrekt listát is hozzá, meg pöpec utf8 csv-t.

http://osztott.com/MDGk/
Utoljára szerkesztette: fudaraki, 2016.01.13. 09:07:48
Ikovacs
Én speciel annak örülnék, ha eltűnnél innen vagy visszafognád magad!
Eddig is megvoltunk nélküled, fel meg nem töltöttél semmit!

Utoljára szerkesztette: Ikovacs, 2016.01.12. 21:43:13

Anarchoid, jó lenne, ha máshol kekeckednél, nekünk eddig Ikovacs feltöltései nagyon-nagyon megfeleltek, nem kell itt viszályt szítani! Ez egy nyugodt, igen értékes fórum, nem kell ide senki, aki miatt vita van!
Jim Morrison
#kabare
Szerintem nem ártott senkinek ez a kis off, a jó ügy érdekében. De ha az a baj, hogy elvesznek a feltöltések, mit szólnátok ehhez?

Ha a hozzászólást #kabare / #hetihetes / #galvolgyi / #dumaszinhaz -al kezditek, akkor az a hozzászólás kiemelődik. Lehet pár karakterrel többet kell írni... de legalább visszapörgetéskor könnyebben ki lehet szúrni a feltöltéseket. Meg kéne egy szabály (bár talán nem lesz gond), hogy aki ezzel szórakozik, annak a hozzászólása szerkesztve lesz moderátor által. (sőt egyéb tageket is beállíthatok hadrendbe, csak mondjátok minek örülnétek - akár szín-kódolva is)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.01.12. 20:17:45

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ikovacs
Hát csak nevess, én meg nem töltök fel! Jó vicc lesz!

Gondolom, mostantól te leszel a fő feltöltő!

AnarchoiD
Meg mindig kabaerforum, es gondoskodsz rola, hogy jokat nevethessek 😉 koszi 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ikovacs
Akár be is fejezhetem ide a feltöltéseimet! Ez eddig a kabaréfórum volt!
Most már, a sok egyéb miatt semmit sem lehet megtalálni!
Azért vannak a privát üzenetek, hogy az egyedi problémákat megoldjátok!

Tudja valaki, hogy a 4000 feletti kabarék vannak vagy lesznek elérhetők? Köszi.
AnarchoiD
btw , kezzel atturkalt xls utan mar mukodott a cucc , kosz mindent 😉 (bar nemertem masnal ugyanez az xls turkalas nelkul hogymehetett 😉

AnarchoiD
ez neked egy szajt ? :0 szerintem ez egy forum (es nem kukacoskodasbol)

(az appos reszt nemertem, az mennyire revelans szerinted akkor most itt ? Kinek volt vele problemaja ?

Ikovacs
Nem lehetne, hogy ezt az szájtot nem b..tok szét mindenféle - hozzá nem értésből adódó - számítástechnika részkérdésekkel?
Letöltés JDownloader esetleg Aiseesoft Video Converter Ultimate, taggelés Tag&Rename, konvertálás Adobe Audition CC! Ezek a programok mind letölthetők pl. a torrent.eval.hu és egyébb oldalakról kódokkal, krekkelve!

AnarchoiD
neked ez tenleg megy ? 😊 az xls rendbenvan ha belenezek

es ez az md5 hash a : 30923DB446EAF2DC346D3F99BC2030F2

ha ezzel a proggival csinalok xls-t es visszairom az megy, ez erdekes, lehet az xls valtozik nalam vhogy ?

generalj mar nekem ezzel egy xls-t pliz 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.01.11. 20:01:10

"selected files" -ra nekem sem működik;

használd a fölötte lévő "...all files..." beállítást, arra működnie kell

és még újra kell olvastatni a file-okat, mert automatikusan nem frissíti a tageket

AnarchoiD
nekem nem, 1 filet kijelolok es kiprobalom, ez az eredmeny :

pedig működik:-)

tool menu / export-import tags (de csak akkor aktív, ha legalább egy file-t kijelöltél)

tipp:
1. full path-t írj a file-nak, mert egyébként abban a dir-ben dolgozik, ahol az xls van.
vagy
2. másold be az xls-t az mp3-ak könyvtárába.
Jim Morrison
teljesen jogos ! 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

formállogikailag igazad van.
de a csapos nem szereti sem a formállogikát, sem az igazságot :-)

a hardware mp3-ak 3 taget szoktak kiírni: artist, album, title
a csapos úgy gondolja, hogy ha album=title, akkor a title 2x lesz kiírva a albumartist meg egyszer sem.

én meg szeretem látni:
szerzőt
előadót
címet

ezért így töltöttem fel a táblázatot.

de az xls ott van Nálad és ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz!! :-))
AnarchoiD
esetleg valami rovid utmutatot adhatnal hogyan lehet felhasznalni ebben a tag& rename -ben az xls -t 😉 mert egyenlore nemtalaltam ra lehetoseget 😉 illetve amit talaltam ott nemmukodott az xls
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.01.11. 17:26:26

Dzsini
Nekem a kabaréim 64kbites AAC-ben vannak, szövegre (alkalmanként kicsit zenére) ez bőven elég, nem hifin hallgatom.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
tyű, ez bizony szépen átalakított xls lett. <#eljen> Album helyett Album artistot tennék, és album ugyanaz lenne mint a title, de ez innentől fogva már apróság 😊

a csapos hozzászól az id3taggeléshez:

amit csináltam
eredeti pdf konvertálása txt-be (ajánlott sw: pdf convertel elite)
normális text editor (pl. ultraedit)
néhány jól kigondolt regexp cserebere és a végeredmény egy excel file.
íme amit csináltam:

vk-list.xls

taggelésre ajánlott sw : tag&rename
ez azért jó, mert tud id3 taget importáli/exportálni xls-ből.
ezután a tagekből olyan filenév átnevezést csinálsz amilyet akarsz.

ps:
a csapos csak azért beszél és nem tölt fel, mert tetemes mennyiségű konvertálással van elfoglalva a gépe.
ugyanis teljesen felesleges helypazarolásnak tartja a 256kbites mp3 kabarékat a mobil eszközein.
sőt még a 128-at is erős túlzásnak gondolja...
Ikovacs
Buék 2016 - Gólem Színház, Klubrádió szilveszteri műsora mp3
Vissza tekintés az elmúlt évre

Buék 2016 Gólem Színház.zip

http://osztott.com/Dfoj/
https://1fichier.com/?i7405cawnh
http://d01.megashares.com/dl/OO76eqw/Bu?k 2016 G?lem Sz?nh?z.zip

12 tracks, 1 hour 17 minutes 57 seconds

1.Borgula András - Felvezető duma (3:48)
2.Kálid Artúr - Január - Gyűlölet atlasz (6:31)
3.Bolgár György - Február - Álmok álmodója (6:14)
4.Parti Nagy Lajos, Váradi Júlia - Március - Az alcsúti juhász (12:38)
5.Neuman Gábor, Kálmán László - Április - A legszebb nyelv (9:53)
6.Borgula András - Május, Június, Július (2:57)
7.Gergely Katalin, Crna Krisztián, Borgula András - Augusztus - Magyarok vagyunk (7:33)
8.Zebulon Dudora - Szeptember (4:08)
9.Bolgár György - Október - Ligeti séta (2:27)
10.Gergely Katalin, Crna Krisztián, Borgula András - November - Hortobágy (7:08)
11.Papp Réka - December - Karácsonyi diéta (14:04)
12.Borgula András - Lekonf (0:36)

Ikovacs
Heti Hetes 2016.01.03-01.10 Avi

Heti_7_16_01_03.zip
Heti_7_16_01_10.zip

http://osztott.com/wJbx/

Jim Morrison
igen ez természetes.... 😊 csak abból indultam most ki amit láttam.

Én is keresem a Szeszélyes évszakokat, az M3 szerinti adásidő szerint 2015.09.20-tól, ami az eredeti sugárzást tekintve 1996 ősz végét vagy az első téli adást jelenti. Ez kb. a 96. adás, ebben sok a bizonytalanság, nincs egyértelmű számozás.
Farkasházy: Mitisír A Hogyishívják?- remek válogatás, még egyszer köszönöm!
Viszont észrevettem valamit: az nem baj, hogy válogatás, de nekem úgy tűnik, hogy nem mindig teljes jelentek vannak benne.
Kérem, aki ért hozzá, nézzen utána a gyűjteményében, hogy így van-e?
Ha igen, megvannak-e valakinek a Haumann-Inke kettőstől ezek a jelenetek teljes egészében?
Köszönöm!
Dzsini
... ami mindaddig működik, amíg nincs kötőjel mondjuk egy címben, vagy egy szerző nevében, vagy valahol máshol, mert attól felborul az a sor. Ezért szokás elválasztójelnek egy olyan karaktersorozatot használni, ami máshol még véletlenül sem szerepelhet (mondjuk ## vagy @@ vagy ilyesmi, ami viszont esetleg az olvashatóságot rontja - a pontosvessző jó kompromisszum lehet)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
Mondjuk az jó lett volna, ha úgy van az átnevezés, hogy előadó-számcím-évszám ok kötőjellel vannak "bekerítve". Pl:

0002_-Szilágyi György-- A magyar rádióaslédkaésdk ---
(ha nincs évszám akkor így nézne ki).

0002_-Szilágyi György-- A magyar rádióaslédkaésdk --1999-
(ha van évszám akkor így nézne ki).
Ezt már frankón át lehetne fájlnév-id3 tagezni. Csak a kötőjelek kellenének 😊

AnarchoiD
nemmegy neztem, minden file eltero de sajna vannak olyan sorok ugye a lsitaban ahol erdetileg is simeretlen volt pl a "szam cime" ( _noname) es igy a tomeges at taggeles megjobban osszekuszalodik szerencsere a playerek kezelik hogy megmutassak id3 tagmezobena filenamet igy nem olyan remes a vegeredmeny
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.01.10. 21:05:06

Jim Morrison
Minden nem egyforma? id3tageditort próbáld ki, fájlnévből tud id3 tageket gyártani két klikkel. Ha az év számot nem tudja kiszűrni... akkor azt én lehet igen.

AnarchoiD
link hibadzik mert letoroltem 😉 kicsit sokat benazok el is megyek jatszani, es kozben hallgatom a kabarekat 😉

jo link

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.01.10. 20:42:36

AnarchoiD
Copass atnevezo megoldasa frissitve, elirasok javitva , nehany dlog gyomlalva (hanglista.txt)

Igy minden hiba nelkul lefut a proggi es a vegeredmeny is elvezheto, nem id3 tag de a semminel jobb 😉

Link

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.01.10. 20:21:13

Sziasztok!

Esetleg gyűjti valaki múlt hét óta a Szeszélyes évszakok adásait és a Lehetetlent Psota Irén óta ésmetg tudná osztani?

Köszi:

Miki

Ikovacs
Gálvölgyi show 1987 Avi

Gálvölgyi_shov_1987_avi.zip

http://osztott.com/wJbx/

Sziasztok!

Nagyon keresem az M3-on leadott Szilveszteri Bakiparádé 1990 részeit!
Kérem valaki segítsen!
Köszönöm előre is minden fáradozását!
Rádiókabaré - Kabarématiné - 369. rész
egyben, vágatlanul

itt

VK

Rádiókabaré - Kabarématiné - 368. rész
egyben, vágatlanul

itt

VK

MisterV
Egyrészt ha itt van egy oldal, ahol megoszthatja mindenki, amit szeretne és évek óta működik, miért kéne egy zárt oldalra átmenni?
Másrészt sokan nem bízunk a torrentekben, mert pl. nem az van benne, amit le akar tölteni az ember (a név más mint a tartalom), vagy jelszóval védett, vagy az egész egy fizetős oldalon oldható fel (pl. Dumapárbaj összes torrent elérhetősége avi létére csak rar formában érhető el, tehát fake).
Itt mindenki ingyen osztogatja amije van, nem küldözget más oldalra és nem szenved a skype-adatátvitellel, ami nálam pl. eddig max 200kB sebességet ért el lefelé és az osztottról 4000kB sebességgel tudok tölteni, valamint az folytatható ha megszakad.
Tehát ez a közösség, aki ezt a fórumot használja, egy sima böngészővel megelégszik, nem akar telepíteni torrent klienst vagy skype-t, ennek ellenére MINDENT le tud tölteni az oldalól... Ez már egy hagyomány és szeretnénk is megtartani!
Szóval a reklámozást ha lehet, akkor máshol!!!