A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Zsoldos László csak műsorvezetőként ül bent a stúdióban szerintem.
Én is dolgoztam rádióban és tudom, hogy nem feltétlenül a műsorvezető válogatja magának a zenéket, műsorszámokat. Van ahol téma is meg van szabva, van ahol pedig elő kell állni minden műsorra 1-1 témával és csak ha elfogadja a főnökség, akkor mehet le.
Nem gondolom hogy egy ekkora rádiónál ő egyedül ülne a mikrofon előtt, tologatná a potikat és indítaná a számokat. Van a műsornak egy szerkesztője, aki összeállítja (egyes számokat megvág hogy beleférjen) és a műsorvezető pont mint a kabaré felvételein csak összekötő szövegeket olvas fel (akár sajátot, akár a szájába adottat).
Nem tudom hogy e műsor kapcsán milyen a technikai háttér, de a tapasztalataim szerint ötletet adhat a műsorvezető a számok tekintetében, de a szerkesztőn múlik minden.
Én hiába szeretnék ingyen adni valamit egy csinos lánynak, aki betér a boltba, ahol melózok... csak a főnökség mondhatja, hogy ki mit kaphat ingyen (promóció jelleggel pl.). Zsoldos is egy alkalmazott, akinek nem sok szava lehet... gondolom. De ha valaki konkrétan tudja, hogy ő a műsor szerkesztője is és nem fentről adagolják neki a műsorszámokat, akkor ok, nem szóltam.