A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
ujunkies #10646 Sziasztok,
Nagyjából egy évet kihagytam kabaré hallgatásban, még a Mikó Róbert féle gyalázat idején lett elegem. A szilveszterit még hallottam. Úgy voltam vele, hogy ha ez nem változik akkor sose többet. Most láttam a beírásaitokat, hogy ez vagy az a jelenet egész jó. Le is szedtem az utóbbi néhány RK-t, hogy hátha, de katasztrófális. Nem is értem, még egy fél mosoly se. Ugyanaz a szemét. Bevallom reménykedtem benne, hogy Fábry változtat valamit: emberileg egy nullának tartom, de valamikor humorista volt, akiből dőlt a hülyeség. Ahelyett, hogy javított volna, ő maga is lement az átlag, dögunalom, magyar "stand-up" szintre. Azt gondolom a futottak még-ek nem számítanak, de Fábryval egy igazi humoristát vesztettünk. Emlékszik még valaki a Hofi-betelefonálós-körfűrészes kis szösszenetre? Anno órákat el tudtam hallgatni a dumáját, most meg a Dumb és Dumber 2 viccesebb. Hasonló a véleményem Usztics Mátyásról, aki humoristaként szerintem zseniális, sztorizni is félelmetesen tud (a katona történetei egy az egyben hozzák vissza a katonaság-fílinget nekem), most nagy-magyarság-kutatóként csinál magából bohócot - a rossz értelemben. Mi a fene folyik itt?
Sinkó visszajött, de nem segített ő sem. Bár valljuk be: a gondok már a menesztése előtt évekkel elkezdődtek. Az, hogy tavaly a Szomszéd néni kapott Gyűrűt jelzi, hogy már nincs akinek adni... Hallottátok a Stefániás poénjaikat? Én sem, nem volt egy sem. Ennél egy Adam Sandler film is poénosabb.
Kicsit hosszú lett, de mindig azt hiszem, hogy nincs lejjebb. De. Van.