-
Oláh Herkules #458 Hidd el, az fps esést észreveszem szemre, sőt még a nem esést is. 30+ fps-ig elég pontosan megmondom szemre is. A kis beakadások minden gépen előfordulhatnak, mert a vinyók lassúak, de ezek 1 km-enként lehetségesek, és rendes gépnél akkor is nagyon rövidek. Superfetch-el, meg teljesen el is tűnnek ugyanis már előre a memóriában vannak a szükséges dolgok nem kell vinyóra várni.
Hangproblémákat pedig nem nem hallom, hanem nincsenek, pedig hallgatózom hogy észrevegyek valamit. Éjjellátó képesség sem kell, ugyanis mint általában a játékokban éjszaka is van fény rendesen, hát még ilyenben mint az rw, ahol van holdfény, a sínek mellett kivilágított városok, falvak, utak. Na meg a jelzők is világítanak.
De úgy mondod ezeket mintha nem lennének az msts-ben is ilyen akadások ténylegesen, nem csak 8 hangot tudna lejátszani egyszerre, a többi effekt meg lemarad, vagy ha tudnál olyan vasútszimet mondani ami bármelyikben jobb lenne.
"Én lennék a boldog emberek egyike, ha mindegyik úgy működne, ahogy szeretném (DE NEEEEEM!)"... hiszen tökéletes program nem létezik, és nem is fog SOHA, de neked nem elég hogy 1 dolog kivételével egy mindenben jobb + 1000 újdonsággal rendelkező programot kapsz, ezért inkább maradsz annál a programnál ami még ennek 1%-át sem tudja, plusz egy régi 8x-es orosz warezes verzió alapján beszélsz(a hangproblámaidból ítélve, bár ahogy emlékszem nekem akkor sem volt gond, de hallottam hogy bizonyos audio chipeknél lehet), mikor manapság a 108-as verziónál tartunk.
"Annak meg még inkább örüljél, hogy féláron sikerült megvenned a RW-t(lehet, hogy a gyártók is belátták, hogy csak a felét éri....?)"
örülök, steamen mindent akcióban veszek (vannak ilyen napos/hetes akciók ünnepekkor), így vettem a gta4+ episodes from lcs-t is 2+2 ezer forintért, és így szereztem be a portalt is ingyér, és ilyen akcióban szereztem be az rw-t is márciusban, de most júliusban is volt megint ilyen akció. :)
Ugyanis a steamnél már rájöttek hogy az olcsó akciós játékokkal sokkal többet kereshetnek mint a drága játékokkal, ugyanis sok kicsi sokra megy ;)
Videot készíteni én a frapssal szoktam, de vigyázz ha a gépednek gondjai vannak az rw futtatásával, a frapssal még nagyobb gondjai lesznek, főleg hd minőségű felvételnél.