Bagaméry#457
Utoljára még csak annyit(nem vagyok éppen kispályás vonatozó - sem számítógépes felhasználó); mind a RS-t, mind a RW-t 6 különböző kiépítettségű gépre telepítettem (minden gépen 32-, ill. 64 bites oprendszereket - Xp, W7 Vista - is használtam, éppen a különböző körülmények tesztelésére. A telepített oprendszereken 2-8 Gb memóriával rendelkeztek a gépek 3 Ghz DC - 3 Ghz C2D processzorokkal - a max kiépítettségű gépben EAH-4670 PCE vga-val (de nem részletezem a többi összetevőket....
A legcombosabb gépen E8400 proci, 8 Gb ram, EAH-4670 vga, SATA-II. winyó(k) W7-64 op. Ezek mellett is (mit bármelyik másik gépen) ugyanúgy (ill. gyengébb gépen jobban-, erősebben kevésbé) akadt a vonat futása (a rövid időre lecsökkent fps értékből is láthatóan....
Ha nálad minden tök simán működik, akkor örüljél, mert Neked csodagéped van - nekem meg 6 rossz(!?)(vagy a szemed nem érzékeli a megtorpanásokat és a menethangokban sem hallod meg a kihagyásokat, az éjjellátó képességről már nem is szólva....)
Egyébként a fene akarja lejáratni a RS-t, RW-t. - hiszen a RS volt az első vonatos programom, s az ott tapasztalt - általam - hibákat ugyanúgy megtaláltam a RW-ben is (ez bosszant!) Én lennék a boldog emberek egyike, ha mindegyik úgy működne, ahogy szeretném (DE NEEEEEM!)
Annak meg még inkább örüljél, hogy féláron sikerült megvenned a RW-t(lehet, hogy a gyártók is belátták, hogy csak a felét éri....?)
Azt hiszem ide kell tenni a pontot a téma végére.
Csak egy kérdés; hogyan lehet videót készíteni a vonatozásról?