• Oláh Herkules
    Még mindig a te készülékedben van a gond. Láthattad pl az első videomon, azt a pályát az Altenburg Wildau... Na az nem kicsit részletesebb és gépigényesebb pálya mint az alap pályák, és láthatod hogy megy frapsolás(ami szintén elég gépigényes) közben ami egy rossz vinyóra rögzít, és 20 fps-re van korlátozva, egy nem éppen modern és erős gépemen.
    De még ha szaggatna új pályarész töltésekor, az sem olyan nagy probléma, hiszen az msts is ezt teszi (vagy kivág desktopra), sőt töltés nélkül is szaggat bizonyos részetes pályákon.

"Aztán egy ilyen drága (akár 12.000 Ft) játéknál már igazán elvárható lenne (gyárilag!), hogy a mozdony éjszaka világítsa meg az előtte levő pályaszakaszt.... a "lukas" menethangokról már nem is szólva..."

Ezzel az a probléma, hogy 5ezerért vásároltam az rw-t, amihez kaptam még 4 amúgy fizetős dlc-t.
    Egyébként én is így voltam az MSTS-el, amikor az 12k-ba került. Sajnos egy olyan játék amiben nemnagyon van fizika, instabil, és emellett még igen bugos is, nem ér meg annyit.

"Lukas" menethangok meg nincsenek, megint csak az ön készülékében van a hiba, nálam semmi probléma nincs a hangokkal, hallhatod a videoimon, ami ráadásul több mint dupla terheléssel készült, a fraps miatt.

Látom van egy kis szemellenző, mert teljesen valótlan dolgokkal próbálod lejáratni az rw-t (ki tudja miért). Ok játszhatsz elavult ősrégi félarcade vonatos játékokkal(trainz, msts), de akkor ne gyárts elméleteket az rw-ről, ami egyébként is szimulátor akar lenni, miközben te kikapcsolnád éppen az élethűséget a kisiklást és a bonyolult irányítás ami egy arcade játékot jelent.