• Bagaméry
    Azt hiszem teljesen mindegy, hogy arról próbáljuk egymást meggyőzni, hogy a pohár félig tele van, vagy félig üres....
    Nem most került a kezembe a RS-, ill. a RW. Elég drasztikus gépfejlesztést "áldoztam be", hogy a vonatok akadásmentesen haladjanak, de a végén arra a megállapításra jutottam, hogy NINCS az a "combos" gép (talán a NASA-nál) amelyiken valamilyen mértékben ne akadna a vonatok futása, hiszen nem a gép teljesítményének hiánya-, hanem a beolvasás sebessége határozza meg elsősorban a haladás simaságát. Ugyanis, ha a következő pályaadatok beolvasásához nem elegendő az fps érték, akkor óhatatlanul pegtorpan a beolvasás idejére a vonat megjelenítése (mivel a windows vagy olvas, vagy megjelenít...) Ha a Shift+z-vel bakapcsolod a fps megjelenítést, meggyőződhetsz róla, hogy időnként a 40-50 fps igencsak leesik 20 alá is egy-egy rövid időre, ami bizony már nem elegendő a folyamatos megjelenítéshez (én ezt nevezem "akadásnak" - ami gyengébb gépek esetén akár néhány fps-re is csökkenhet, hogy szinte a vonat "meg is áll" egy egy pillanatra....)
    Aztán egy ilyen drága (akár 12.000 Ft) játéknál már igazán elvárható lenne (gyárilag!), hogy a mozdony éjszaka világítsa meg az előtte levő pályaszakaszt.... a "lukas" menethangokról már nem is szólva...