-
Oláh Herkules #454 igen 64bites os-van, amióta 64bites procim van :)
A HST alias IC125 alias First Express, 102mph-ról 0.9 mérföld alatt áll meg teljesen ami 1,44km.
A hivatalos normális átlag fékút 1,2mérföld, tehát nincs igazad. Főleg úgy nem hogy a legnagyobb tábora a railworksnak angliában van ahol a HST futkos, és valószínűleg a rajongók többsége már ült is ilyenen. Ő nekik semmi gondjuk nincs a féktávval. Na meg a készítők is jobban tudják ugyanis ők elmentek ezekhez a vasúti cégekhez paramétereket gyűjteni. Tehát a te tapasztalatod szemben áll az én játékbeli tapasztalatommal, és több ezer olyan emberével akik használták az illető járművet, és néhány emberével akik a paramétereit is ismerik.
Tessék 0,9 mérföld
"Hogy melyik mozdonynak milyen messzire hallatszik a hangja, az szintén a nem egységes programozástól függ ugyanúgy, mint a fékezés intenzitása."
És én mit írtam? Bár én a beállítást nem nevezném programozásnak, ugyanis egy szám beírása nem programozás(egyébként 2 szám, az elhalkulás kezdése távolságban, és a 0 hangerő távolsága).
"és miután azok már egy ideje állnak és mégis adatot akarunk valamelyikről olvasni a windows addig "lefagy" amíg a kérdéses winyó fel nem pörög!!"
Nem fagy le, én a vinyó felpörgéssel nap mint nap találkozom, az a program fagy meg ami olvasni akar a kérdéses vinyóról, ami érthető mert csukott könyvből nehéz olvasni, előtte ki kell nyitni. Ezen kívül minden megy tovább. Ha a kérdéses vinyón pont maga a vindóz van, persze hogy megáll, ugyanis honnan olvassa be a programkódot amíg az alatta lévő vinyó nem megy? Bár én évek óta nem láttam olyat hogy a rendszervinyó leálljon, mert mindig olvas ír rá valamit.
Az a helyzet, hogy a TS-nek nagyrészt csak hibái és hiányosságai vannak. Az rw-nek is van pár, de jóval kevesebb, és jóval több előrelépés van benne. Így a TS mellett az szólhat, hogy jelenleg 9 év után több kiegészítő van hozzá (bár ezek a TS korlátozott képességei miatt igen korlátozottak), az RW-hez még nem olyan sok, de elnézve hogy mikor jelent meg, és azt elnézve hogy a ts-hez úgy 4 évig szinte semmi nem volt, nagyon jól áll. Ezen kívül a szemellenző állhat csak a TS mellett, mert minden másban rosszabb a fényszórót leszámítva (bár amilyen szögletes fényeket csinált az, se valami jó).
De elvileg már a fényeket is megcsinálták az addonkészítők, várhatóak működő fényes mozdonyok, de persze ez nem egy nagyon zavaró dolog.