• regelek5
    Köszi a leírást, kell is a szájbarágás, ez a vonat kezd felb_szni, pedig OMSI-n edződtem, ott is vannak kemény dolgok a buszokkal.

Részleges eredményeim vannak: egyrészt megvan, hogy lehet felengedni az áramszedőt, plusz a vészfékes mutatvány is sikerült (bár nem értem, miért kell 2x, de mindegy).

Elindulni viszont még mindig nem tudtam vele, pedig áram alatt van. Tegnap egy halk morgást is hallottam, szerintem az a motor volt, nem kell külön beindítani valahogy? A többi vonatnál a "Z"-vel lehet be-leállítani a motort, de ennél nem megy. Próbáltam áram alá helyezni, üresbe rakni és úgy indítózni (OMSI után), de nem reagált.

Nem értem, miért kell ennyire túlbonyolítani, főleg, hogy egy olyan vonatról van szó, amit muszáj használni a küldetésekhez, mert ha valami bónusz gépről lenne szó, amit a "megszállottak" próbálnak ki, azt még megérteném. Meg ugye, elvileg a Train Simulator is megy "az átlagembereknek készült program, hogy minél többen megvegyék" úton, mégis néha a szimulátorokhoz szokott embert is megsz_patja, ez azért durva...